.
-
Az autómat 3évig építettük a csillag garázsban, törött volt az eleje, vázra lett csupaszítva, minden ami valaha sérült rajta makulátlan gyárira cserélve átpakolva (a JDM-ből amit vettem mellé), az utolsó retkes stekkerig minden át van rakva ugyanúgy mint ahogy azt a gyárban megálmodták sárga barátaink. Szal nagyon nincs olyan része amihez még nem nyúltam. Nagyképűség nélkül mondhatom, hogy itthon 4.gen-ek között a top 10ben van, de amennyibe van annyiból egy Type-R CTR-ben is ücsöröghetnék hogy csak a márkán belül maradjak. A lényeg a lényeg hogy még mindig tudnék rajta mit csinálni, itt ott javítgatni rajta, és már kezdek beleunni. Viszont tudom, hogy amíg nálam van addig költök rá, és nem azért mert szar hanem azért mert szeretném, hogy olyan legyen amilyennek elképzeltem anno, főként ha már ennyibe van idő/pénz.
Ezek fényében, sokszor mikor valami nem megy, vagy elromlik (92-es autó) legszívesebben beleszarnék az egészbe és eladnám, vagy becserélném egy újabbra, amivel bátran átrepülném a kátyúkat.