TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bboyatty
Azt hittem másik topikba jöttem mikor láttam, hogy ip meg fix ip...:P

Inkább képet toljatok.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

MikX
nemhát, az csak aa gép és modem, vagy router között van csak, kifelé csak az IP megy

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

milk4
Fix ip-je csak a fix ip-seknek van.Szerintem ti a MAC címre gondoltok,ami állandó.De nemhiszem,hogy azt a gép kiküldi a zzzinternetre.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

greg benz
hát ip ban-t asszem még én sem kaptam:D

Annyira én se értek hozzá, csak tudok néhány trükköt. Mondjuk engem nem nagyon szoktak bannolgatni.

greg benz
Az oké,de asszem van valami fix ip-je is mindenkinek,ami nem változik a kapcsolatbontástól függetlenül..nem tudom pontosan hogy van ez,annyira nem értek hozzá.

Magamból kiindulva, nekem ha adnának egy ip -bant, kihúzom a routert az áramból, majd vissza dugom. Kb. ennyit ér.

bency
<#worship>

:) Semmi okosság :P

greg benz
Egyébként szerintem ez sokat elárul az sg moderálási rendszerérõl is..most komolyan ezekkel a büntetõpontokkal azt gondolják elérnek bármit is? Vicc az egész,olyan mint az oviban..fekete pont rulz. Még jobban felbuzdítják a kis geek barmokat,aztán abból lesz a napi 4-5 megnyitott gyökér topik,és a telespammelt fórumok..
Kell neki adni egy kövér IP ban-t,aztán szórakozzon valahol máshol.

Az sg már nem tud hova süllyedni, és ha komolytalanul nézem akkor ez már tényleg egy vicc..

bency
Ez a krva sok ujreg nagyon idegesito.....

greg benz
Most komolyan olyan szinten a béka segge alá süllyed az sg színvonala,hogy a sok unatkozó vérpistike már a fórumokat is teleszemeteli? Ez már tényleg egy vicc..

Én az interneten szoktam.

Ti hol szoktatok teszteket olvasni? :/

Varenga
köszi, de ez már túl brutál, lájtosabbra gondoltan

kéne 3-4 lik a kipufra és furulyázni is lehetne.. :D XD

greg benz
Szegény kamera kicsit megzakkant a kapott cucctól:D

bency
Az a hang<#szeret>

lol :D XD
http://www.youtube.com/v/afDHNZd9qro?fs=1&hl=hu_HU&rel=0&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"

pajti
http://www.youtube.com/v/a8xKMV1Pyp8&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

greg benz
<#wow1><#szeret>

Willi Betz
1000ló

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

CSOCSO
ird be a googleba hogy sharpie lamborghini

amugy az a hir terjeng, hogy ez a kocsi egy tini-e akinek az apja meghalt es igy orokolt egy lambo dealershipet.
kössz szépen de mostanában nem akarok...
majd legközelebb...XD
greg benz
Jó lenne:(

mért akarod hogy sírjak?
bency
De en atgondoltam.....nem tudom mi cucc,volt itt mar nem egy olyan E30 amit en leirtam....

Varenga
Srácok!

Anno valaki linkelt képeket, amiken az autókra volt rajzolva(gondolom filccel) mindenféle motívum, igaz már kurvarég volt....Tudna valaki bedobni ilyen képeket, mert sehol nem találok. Elõre is köszönet.

Hassan B
Most ahogy nézem ki lettél kicsit osztva, de nem ez volt a célom... Tanulság hogy olyanról ne igen nyilatkozz ilyen lazán, amit nem gondoltál át, vagy esetleg nem értesz hozzá.

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

<#eljen>

maffioso

\"If in doubt, flat out!\"

MikX
Méé, te vagy Stig? :D
Amúgy tényleg ízlések és pofonok, bár hányni tudnék az eharminctóóó, de azért az egy elég jól összedobott jószág, elképzeltem így, fesztendõfjürisz-ösítve... na neee... még a hányásom hányását is lehánynám.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

maffioso
a korodra való tekintettel gondolom baromi nagy tuningmulttal rendelkezel, ezért megsem lepõdök hogy felsem ismered mekkora gyökérségeket pofázol....raknál bele pár orát és a fölösleget kibasznád...költõ lehetnél ilyen paradoxonokkal

\"If in doubt, flat out!\"

greg benz
lécci sírjál

kicsit eltévedtetek..
ez nem macskabemutató...

DJ RX7

:3

bency
Mas elven vagyunk...en egy AE86-al is tudnek olyat tenni hogy egyenkent huznad ki a fogaim..

Hassan B
És akkor lenne egy igazi hungarikum, fásztendfjúriousz fos eharmincad... Csak pár apróság:
szélesebb gumik? minek? <#wilting>
mit dobálnál ki ? <#idiota>
valami nyomást? ok, inkább hagyjuk is.

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Csabesz6
Aktuális BUX index állást:D.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

greg benz
<#gonosz1><#eljen>

bboyatty
Kezed törném ha hozzányulnál. <#ejnye1><#idiota>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Egyet értek, de ez ízlések és pofonok kategória.

bency
Hat ne az idot mutassa azert :P Hanem valami nyomast vagy olajhomerseklet meg ilyeneket! Szerintem nagyon jol nez ki ha ott van..

greg benz
Kb:D

neevous
Mindegy mi, csak legyen ott valami?

greg benz
Én meg sehol

bency
Vartam a fikat,de en jobban szeretem a mero orakat az A oszloppba mint a kozepkonzol alatt vagy felett.

greg benz
Kell óra az A oszlopba nagyon..fasz és furujás rulz<#idiota>

bency
Persze hogy tokeletes,de pl sokkal szelesebb gumikat tennek ra,kicserelnek par cuccot hogy birja a nyomast ha pl vadulok nagyon :D Bar ez az eredeti ules meg minden,de tennek bele Recaro vagy Sparco uleseket,meg par orat az A oszloppba,folosleges cuccokat meg kidobalni belole:P