.
  • streeter
    Sajnos az ilyen agresszív állatokkal én is sokat találkozok. Ha bemegyek Szegedre (Makótól 30km) legalább két olyan helyzetbe kerülök amit örülök, hogy megúszok, mert a románok csak akkor szeretnek igazán előzni ha jönnek szembe mert az izgalmas. Pl: megyek a sorral 60-90 között látom, hogy van előttem vagy 20 autó nem is megyek ki előzni mert mire a sor elejére érnék már Szegeden vagyok és tök mind1 mert 5percel hamarabb érek be meg 2x annyi benzint baszok el. Szal a román tapad a seggembe de jönnek szembe húzodik ki meg már ki is megy előzni, de visszafékez, mert jönnek szembe. Azért én is szoktam figyelgetni és ha hosszan nem jön senki kimegyek 4-esbe vagy 5-ösbe előzni a román meg marad a seggén mert nem jönnek szembe mert úgy nem izgalmas az előzés, de amint jönnek szembe vagy van egy beláthatatlan kanyar rögtön menni akar.
    Tavaly is elég sok marha volt, de ahogy a románok is EU tagok lettek 3x annyi román van az autakon és minden héten vagy egy baleset ami miatt általába áll a forgalom 2-3 órát mert vki nem fért be ekkor teljes útzár és nincs lehetőség csak nagy kerülővel kikerülni. Szal elég bosszantó.....
    Ez lehet kicsit hosszú lett és senki se fogja elolvasni :D:D