TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Aki megszállottja egy márkának, jóhogy nem fogja fikázni, de ezen vitázni taljességgel felesleged, mivel itt már nem a kocsikról van szó, hanem Daniel T VS. BORG meccs megy egy ideje...
Na mind1, ez az én véleményem...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Menj egy kört a Civiceddel, mutasd meg pár Suzukisnak ki a király és hûtsd le magad.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Az is milyen érdekes, hogy most hirtelen a 2.2 140le dízel szerinted jobb kéne legyen, mint a 177le-s benzines 206RC, sõt, még egy kategóriába is tartoznak, lol. Nemkicsit káosz lehet a te fejedben...
Az meg méginkább szánalmas, hogy mivel más érvet nem tudsz felhozni a hülyeséged mellett, így csak újonnan kapható szalonautókra szûkited a kört 😊 Mert ugye a videoban lévõ ITR is az volt. Csak bátran, igy tovább.
Ami viszont pofátlan, hogy minden hsz-ben megpróbálod egy újabb hülyeséggel elbagatelizálni az elõzõt, mintha misem történt volna. De nagyon ügyesen próbálod úgy beállíani minden mondókádat úgy, mintha lenne benne akár csak egy cseppnyi igazság is. Közben semmi más, mint fröcsögés, fikázás, és fellengzés. Hajrá.
Aki meg a puszta tényekre kiváncsi: #4898.
Nemtudok hozzászólni, mert még se a 206-hoz, sem az integrához nem volt szerencsém...
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Az az elképesztõen szánalmas, hogy szerinted az az egy kategória, ha 2 autó ugyanannyi lóerõs, súlyú,lökettérfogatú és ugyanolyan típusú üzemanyaggal megy. Márpedig barátom, ez rohadtul nem igaz.
Akkor is átüvöltesz a lámpás gyosulás után, ha kikapsz mint a picsa könnyesz szemmel, remegõ hanggal, hogy: "De nem is egy kategóriaaaaa!!"
Ha nem beszélsz olyan lekicsinylõen a 206 Rc -rõl, akkor nem kapod ezt. De mivel már megint hihetetlen nagy volt a szád bebizonyítottam neked, hogy ma egyetlen olyan Hondát kapsz meg magyarországon a szalonban ami le tudná verni pl lámpánál. Tehát lehet, hogy egy vicc a 206Rc, de ez még kínosabb a Hondákra nézve. Ja tudom! Nem ugyanaz a kategória! LOL!!!
Mindezt a #4879 -es kommented miatt kaptad.
De. Reagálok. Ugyan olyan veled beszélni mint sajtreszelõvel maszturbálni, de kell ez neked, hátha kevesebb hasonló kommentet eresztesz meg a hatalmas elvakultásgfelhõbõl.
Integra (1.8 190LE)
0-100 -> 6.7s
80-120 5.ben -> 10.4
206RC
0-100 -> 7.6s
80-120 5.ben -> 10.7
Arról meg csak félve írok, hogy a pözsó fórumok szerint még 4-ben sem tudják 11s alá vinni ezt a gyári adatot, míg az Integránál 4-ben ugyanez 8s, de ez gondolom úgysem mérvadó... Ellenben az mérvadó, hogy az RC-vel összehasonlítani a ma kapható Hondákat, gondolom hogy Cityt meg a Civicet az 1.4-es motorjukkal simán elveri, de még valszeg az 1.8-ast is, ami ugye 140LE-s, míg a pözsó 2 literese mennyi is? Na ugye. Mintha egymás kategóriájába lennének pozicionálva. Na és mi van a 7gen CTR-el (2.0 200LE), ami ugyanabba a piaci szegmensbe szánt ahova a 206RC (2.0 177LE)?
CTR
0-100 -> 6.8s
80-120 -> 4/5/6-ban 7/8.6/11.4s
Szal ennyit a béna összehasonlításaidról... (ugyebár én is csak adatokat néztem meg...)
De nem, inkább ne reagálj ezekre. Mindannyiunk érdekében 😊
hidd el tudnak még villantani 😉
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
LOÁL!!!!!!!! Megint kezded a szánalmat osztani gratulálok.
Megnéztem a gyári 0-100 ra adatokat. Ennyi.
Majd nézd meg azt a videot is, ahol az 1.6 VTI 140-rõl 210-re gyorsulva röhögve veri el autópályán az RC-t...
A 206-hoz: Szal akkor bárkit megelõzöl közúton, az legyorsulás, "lenyomás"?😊 Akkor nekem már a "szar" 540i is megvolt 😊 Grat.
A visszavágó:
Most néztem, jelenleg a Peugeot 206 Rc az összes nálunk szalonból kapható új Hondát leveri gyorsulásban, kivéve az S2000-ret 😛PP
Vazze milyen marhak az emberek istenem.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.