TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DannyL
Te a Danikkal valahogy nem jössz ki. 😄DD

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

MikX
Naja, de azt akartam ezzel, hogy te is ugyanien véres verítékkel akarod az ellenkezõjét bebizonyítani...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DanielT
Dehogy kell neki fikázni. Csak tudomásul kell venni, hogy nincs olyan autó ami mindenben jobb. Ezt megpróbálni kihozni véres verítékkel a többi topikban látottakhoz hasonló vicces dolgokat szül.
MikX
Én csak azt nem értem, hogy ez miért zavar téged?
Aki megszállottja egy márkának, jóhogy nem fogja fikázni, de ezen vitázni taljességgel felesleged, mivel itt már nem a kocsikról van szó, hanem Daniel T VS. BORG meccs megy egy ideje...
Na mind1, ez az én véleményem...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Durván nyomja, mi? 😊
FOXX supreme
szenzációs😄

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

DanielT
Ember, neked egy fajta autó létezik: a benzines Honda. Mindenáron mindenhol azt próbálod kihozni jobbnak, minden területen. Ne nevettess már. Semmi mást nem vagy hajlandó elismerni, legyenek azok az újgenerációs dízelek, vagy bármi más. Nemrég azt akartad bebizonyítani, hogy a legjobban elsõkerekes autóval lehet driftelni, emlékszel még? Ugyanmár. Komolytalan vagy.

Menj egy kört a Civiceddel, mutasd meg pár Suzukisnak ki a király és hûtsd le magad.
FOXX supreme
hát....végülios valahol ott kéne lennie

MikX
Hát én nem nagyon akarok belemenni ebbe, de az sztem is tény, hogy az RC-t, mint a legsportosabb 206-ost, a Type R-el kell összehasonlítani, vagy a GTi Golf-al, etc, etc...

FOXX supreme
😄

Itt egyedül te próbálsz valamit bebizonyítani, ami a te téveszméidben született, szal a bizonyítási vágyat ne nagyon próbáld elterelni magadról. Én felsoroltam adatokat, míg te csak ökörségeket hajtogatsz egymás után.

Az is milyen érdekes, hogy most hirtelen a 2.2 140le dízel szerinted jobb kéne legyen, mint a 177le-s benzines 206RC, sõt, még egy kategóriába is tartoznak, lol. Nemkicsit káosz lehet a te fejedben...

Az meg méginkább szánalmas, hogy mivel más érvet nem tudsz felhozni a hülyeséged mellett, így csak újonnan kapható szalonautókra szûkited a kört 😊 Mert ugye a videoban lévõ ITR is az volt. Csak bátran, igy tovább.

Ami viszont pofátlan, hogy minden hsz-ben megpróbálod egy újabb hülyeséggel elbagatelizálni az elõzõt, mintha misem történt volna. De nagyon ügyesen próbálod úgy beállíani minden mondókádat úgy, mintha lenne benne akár csak egy cseppnyi igazság is. Közben semmi más, mint fröcsögés, fikázás, és fellengzés. Hajrá.

Aki meg a puszta tényekre kiváncsi: #4898.
FOXX supreme
ohh de jókat nevetgélek itt..szeretek vitákat olvasni..na midnegy.

Nemtudok hozzászólni, mert még se a 206-hoz, sem az integrához nem volt szerencsém...

DanielT
Hát igen. Kicsit másról szól ott a dolog(kinek kell ott bizonygatni?), de vészélyes állatfaj.
JGTC
hát igen de a BMW-s sem az a fajta akit félteni kell

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

hali
ilyenkor merev vagy?😊

www.napisajto.hu

DanielT
Az a baj, hogy nem jut elég gyakran eszembe, hogy egy Civic tulajdonossal vitázok... rengeteg mindent megmagyaráz. Fõleg azt az örökös bizonyítási vágyat ami õket jellemzi a közlekedésben is. Mennyire jókat mosolygok és intek, hogy "menj barátom, tiéd a világ".
DanielT
Jajjjjj, tudom, most jön majd, hogy a Civic 2.2 Sport csak 140 lóerõs! Ki nem szarja le? Ha ebbõl a 2.2 Sport verzióból ennyit hoztak ki, akkor ez van. Sokkal többet tudna a motor, de a Civic Sport -ot barátom elpicsázza a 206Rc. A Type-R -t nyilván nem fogja, de az még nincsen, így nem tudtam figyelembe venni.

Az az elképesztõen szánalmas, hogy szerinted az az egy kategória, ha 2 autó ugyanannyi lóerõs, súlyú,lökettérfogatú és ugyanolyan típusú üzemanyaggal megy. Márpedig barátom, ez rohadtul nem igaz.
DanielT
Ja, a Civic 2.2 Sport sem? Hol röhögjelek körbe?

Akkor is átüvöltesz a lámpás gyosulás után, ha kikapsz mint a picsa könnyesz szemmel, remegõ hanggal, hogy: "De nem is egy kategóriaaaaa!!"

Ha nem beszélsz olyan lekicsinylõen a 206 Rc -rõl, akkor nem kapod ezt. De mivel már megint hihetetlen nagy volt a szád bebizonyítottam neked, hogy ma egyetlen olyan Hondát kapsz meg magyarországon a szalonban ami le tudná verni pl lámpánál. Tehát lehet, hogy egy vicc a 206Rc, de ez még kínosabb a Hondákra nézve. Ja tudom! Nem ugyanaz a kategória! LOL!!!
Az általad felsorolt autók közül egyik sem a 206RC kategóriája. De kértelek, hogy ne reagálj, fõleg ne további baromságokkal.
DanielT
Menjél fel barátom a Honda.hu ra és nézegesd. Amerikai, Japán és egyéb piacokat nem néztem. Azt vettem figyelembe, hogy ha holnap bemész és megveszed itthon valamelyik Hondát akkor melyik típussal nem aláz be a hülyegyerek a lámpánál a 206RC -vel. Egyetlen ilyen típus van S2000. Civic 2.2 Sporttól kezdve az Accord 2.4 Type-S -el is szarban maradsz, kár itt az 1.4 City meg a hasonló példák.

Mindezt a #4879 -es kommented miatt kaptad.

De. Reagálok. Ugyan olyan veled beszélni mint sajtreszelõvel maszturbálni, de kell ez neked, hátha kevesebb hasonló kommentet eresztesz meg a hatalmas elvakultásgfelhõbõl.
Egyébként ezt nem értem minek irtad.

Integra (1.8 190LE)
0-100 -> 6.7s
80-120 5.ben -> 10.4

206RC
0-100 -> 7.6s
80-120 5.ben -> 10.7

Arról meg csak félve írok, hogy a pözsó fórumok szerint még 4-ben sem tudják 11s alá vinni ezt a gyári adatot, míg az Integránál 4-ben ugyanez 8s, de ez gondolom úgysem mérvadó... Ellenben az mérvadó, hogy az RC-vel összehasonlítani a ma kapható Hondákat, gondolom hogy Cityt meg a Civicet az 1.4-es motorjukkal simán elveri, de még valszeg az 1.8-ast is, ami ugye 140LE-s, míg a pözsó 2 literese mennyi is? Na ugye. Mintha egymás kategóriájába lennének pozicionálva. Na és mi van a 7gen CTR-el (2.0 200LE), ami ugyanabba a piaci szegmensbe szánt ahova a 206RC (2.0 177LE)?

CTR
0-100 -> 6.8s
80-120 -> 4/5/6-ban 7/8.6/11.4s

Szal ennyit a béna összehasonlításaidról... (ugyebár én is csak adatokat néztem meg...)
De nem, inkább ne reagálj ezekre. Mindannyiunk érdekében 😊
FOXX supreme
😄 barmok

a3a
FOXX supreme
jó film lesz, én biztos megfogom nézni.

DannyL
Hátttõõõ... Inkább bátor mint profi. 😄

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

franc0
tegnap moziban láttam a Tokio Drift elõzetesét
hidd el tudnak még villantani 😉

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

FOXX supreme
NA. ez az igazi drift😄DDDDDDDDDDD

a japánok elbújhatnak😄

FOXX supreme
pedig még ezzel a 832 lovas Ford-al is össze lehetett vona hasonlítani😊

GT

FOXX supreme
😄

DanielT
Hehe, nehogy már egy M6-ossal hasonlítsuk össze 😊 Meg úgy egyáltalán 😊 A Honda maradjon csak a versenytársai mellett az összehasonlításban. Különben nagyon csúnyán el lesz porolva a kis pörgõs csodamotor 😄
FOXX supreme
mármint az integra...

FOXX supreme
Látom megint összetûzések vannak....😊

Csak nehogy egyszer ilyennel akadjon össze...😊

M6 Dyno

bertino
a voltam zárás elõtt nem hülyeség ? <#banplz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DanielT
Ó, nem kell ez.
Ebben biztos csak én nem értem mi a vicces. Megy egy autó közúton, és az integra megelõzi. De biztos mélyebb értelme van...
Hülyeségért csak St szokott osztani, bár egyre inkább rászokok én is a módszerére 😊
franc0
adjámá neki egy büntipontot 😄DD

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

DanielT
De a legviccesebb a videóban is ez! Megy a 206, ki tudja mennyivel, az Integra meg versenytempóban eltép mellette! Ez nem tûnt fel? 😄DDDD
DanielT
"A 206-hoz: Szal akkor bárkit megelõzöl közúton, az legyorsulás, "lenyomás"?😊 Akkor nekem már a "szar" 540i is megvolt 😊 Grat."

LOÁL!!!!!!!! Megint kezded a szánalmat osztani gratulálok.

Megnéztem a gyári 0-100 ra adatokat. Ennyi.

206rc persze 😉

Majd nézd meg azt a videot is, ahol az 1.6 VTI 140-rõl 210-re gyorsulva röhögve veri el autópályán az RC-t...

A 206-hoz: Szal akkor bárkit megelõzöl közúton, az legyorsulás, "lenyomás"?😊 Akkor nekem már a "szar" 540i is megvolt 😊 Grat.
DanielT
LOÁL 😄 Széria Integrával kérem ugyanezt a bemutatót 😛PP

A visszavágó:

Most néztem, jelenleg a Peugeot 206 Rc az összes nálunk szalonból kapható új Hondát leveri gyorsulásban, kivéve az S2000-ret 😛PP
[Jakuza]
Ez de lol.
Vazze milyen marhak az emberek istenem.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

DanielT
Miért nem egy Twingot nyom le a videóban, esetleg egy Corsát? 😛PPPPPPPPPPPPPP
DanielT
Jah, rádobtak egy Vortech kompresszort.
FOXX supreme
azért 620

FOXX supreme
ja ez nem S2-es hanem S3-as...

FOXX supreme
nem úgy néz ki, mintha olyan érintetlen lenne ...

FOXX supreme
és akkor ez mi lenne?

Performance

Peak Power: 621 bhp
@7000 rpm
Peak Torque: 502 lb-ft
@4500 rpm
Top Speed: 191 mph