Hát Guitar Hero szép és jó játék, de sose lesz az én játékom. Az összes ritmus játékhoz különösen koncentrálnom kell és ha kicsit fáradok, már hibázok össze-vissza és élvezhetetlen az egész. Nem tudok 90-100%-os teljesítményt nyújtani órákon át, pedig én ha játszok valamivel akkor azzal sokat. Hát még ha szeretem is. No de mindegy, nekem itt van a többi műfaj. Eljátszok én mindennel.
Bár rá kéne feküdjek már lassan valamelyik stílusra. TPS-ben láma vagyok (itt főleg a Gow-ra gondolok), az autós játékokat pedig meg tudnám tanulni, ha lenne hozzá türelmem. De már látom, hogy Forzában is azok az autós-kockafejek az igazán nyerők akik faszán be tudják állítgatni, tuningolni a kocsikat. Na én ezt nem tudom megtanulni, ennyire nem vagyok autóbuzi. Az íveket könnyen megérzem és a kocsikat is könnyen megtanulom. De ezek a beállítások, áhh. No mindegy, jelenleg maradnak az FPS-ek. Halo 3. Na lehet erre fogok ráfeküdni.A mostani szintemen rankedbe még elég jól osztok és annyi a lehetőség ebben a játékban, hogy úgy érzek könnyen tudok fejlődni, rengeteg trükk, lehetőség van benne, nem csak fejre-rárántom-és-heccsát. Csak venni kéne megint Goldot. Remélem hamarosan lesz.
Na meg még a stratégiai játékokban bízok. Endwar-ra rá fogok gyúrni keményen (micsoda egy kirohanás :D )