176876
banner
  • Dévids
    Sziasztok!
    Egy elég nagy gondom lenne.Az xbox360-om a bekapcsolásnál kb 5 percet vár + a lemez-ek beolvasásánál ezt írja: Unplayable disc.NEM FLASHELT A GÉP!Még szét se volt szedve, a garancia is megvan még rá.Mi lehete a baja?
  • CSOCSO
    nero fasza volt.. dantenal abbahagytam.. valahogy nem ereztem mar a dolgot :(
  • fishBNS
    Mellesleg nem fikaztam az XP-t,mindossze annyit allitok,h olyan mint az XboX es alltalaban a microsoft termekek,(a 3. javitas utan meg mukodhet is)
  • fishBNS
    Amilyennel Te a falkon lapos gepek kishibaszazalekban elromlasat. =]
    Mellesleg aki valaha huzamosabb ideig hasznalt MacOS-t esetleg Linuxot szerintem nem vitatkozna ezen. =]
    Csak egy video,h hol is tart ma a linux nevetsegesen alacsony gepigeny mellett: KattKatt

Es meg mielott egyesek a szoftver ellatottsag hianyat kezdenek ecsetelni: Katt
  • Istencsászár
    A Win Xp jelenleg az egyik legjobb op rendszer, semmi baj vele... nekem más nem kell még pár évig ( igaz dx10se :) ) meg Vista se ( ami köztudottan egy szarkupac, hiszen átgondolatlanul, hibásan, lassúan adták ki... de minek? )

Szóval a kiforrott Xpvel az égvilágon semmi probléma sincs.
  • DanielT
    A divatfikázáson túl milyen SZAKMAI alapon támasztod alá a "Windows szar" tézist?
  • edios
    Senki sem állította, hogy a probléma teljesen megszűnt, viszont az tény, hogy a falcon alaplapos gépek meghibásodási aránya jóval kedvezőbb, mint a korábbi verzióké.
  • DanielT
    De nagy szakértő lettél hirtelen...
  • MaSzKa
    az is 3ledes lestz ha nem hűtőd csak késöbb
  • fishBNS
    Ne legyen,de telleg... =]
  • DanielT
    Ránézek a Windowsra. Xp. Úgy jó ahogy van. Soha ne legyen jobb oprendszerem.
  • fishBNS
    Ez egy akkora tevhit,h kesz! Mar miert ne lenne 3ledes??? A gpu ugyanugy melegszik mivel hozza sem nyultak! Barati korben eddig 2gep halt el az ujszeriasnemlesz3ledes-bol...
    Talan augusztusban az ujabb rancfelvarrt gep esetleg,de ott meg a jon majd egy ujabb mumus... Microsoft, nem kell csodalkozni. Csak nezz ra a windowsra...
  • DanielT
    "Hogy lesz ebből 3led? 10 óra nonstop játék után?"

Nincs köze hozzá, hogy mennyit használod egyhuzamban. Az új szériás nem lesz 3 ledes, vagy nagyon-nagyon kis százalékban.
  • Freedy
    A PGR 4 is nagyon ronda 4:3-as monitoron, de az a vicc, hogy kipróbáltam HD ready-s tv-n hdmi kábellel, és ott is pixeles. főleg a kocsik élein lehet látni.
  • Kandurex
    ez megszokott, PC után a leggagyibb boxos játék is felüdülés,..javaslok egy gyors Bioshock, Masseffect párosítást :)

attól függ, ha új boxot vettél valszeg már nem lesz 3leded
  • edios
    Nos vettem ma egy boxot. Két észrevételem van vele kapcs 1-2 óra forza2 után:

- Pc-hez szokott szemeimnek lenyűgöző látványt nyújtott, pedig elvileg ez egy ronda konzolos game.
    - Játék végén ellenőríztem a hőmérsékletet, és teljesen hűvös levegőt fújt ki. Hogy lesz ebből 3led? 10 óra nonstop játék után?

(bónusz észrevétel: k*b könnyű kisodródni)
  • DanielT
    Igen, belezoomol a játék. Egyik ok ami miatt végül vettem HDtv-t. A játék végén lesz egy rész amikor átvált rendes 16:9 re.
  • arty
    sztem meg nagyon nem jo dolog :( amit igy látsz, az egy 1024*768/4:3 kép felnagyitva 1280*1024/5:4-re, durván pixeles. ehez képest pl a forza nativ 1280x720as csikban megy az 1280x1024es lcd-n, 2xAA mellett - na az rendben van! de mostani játékok mind nagyitott randaságok :(

spiderman3 pl borzalom ahogy kinéz emiatt, ill. az xbox1 játékok 640x480ra számüztek a képarányhelyes képért :(

MS és az uj jatekok fejlesztoi bekaphassak :(
  • Alwares
    Tudom, mondjuk Halo 3-ban is kifejezetten jól jön split-screen-nél. Meg a többinél is. Jó dolog a 4:3 szeritnem :)
  • Freedy
    Halo3,CoD3, ArmyofTwo, PGR4 is ilyen.
  • mucsácsó
    Aham, nálam is fullscreenben ment emlékszem (ritka az ilyen :D), de szerintem semmi gond nincsen a grafikával. :) Majd megszokod...hihetetlen játék az is, egyik kedvencem lett. Irigyellek, hogy még nem toltad végig.. :)
  • kisaba
    Sziasztok

Most készülök HDMI kábelt rendelni a neten. Csak a biztonság kedvéért: 19 pólusú hdmi kábel kell? Bocs a láma kérdésért
  • Alwares
    Na végre tolom a DMC4-et. Áhhh de király játék ez. Azt hiszem imádni fogom. Iszonyat nagy stílusa van Nero-nak! Bár a grafika kicsit furának, mosottasnak tűnik nekem. 1280*1024-ben tolom és az a gyanús, hogy full srceen-ben megy. De mindegy is ettől még fasza.
  • Minstrel
    van valami torrent vagy akármilyen oldal ahol xbox demo-k vannak?
  • k7000i
    aham először is kösz a gyors reagálást másodzsor meg
  • edios
    No offense, de télleg elég nagy butaság:D

Nem sok értelme van, ha pedig emulálásra gondolsz, az lehetséges, már csak 20 év.
  • k7000i
    HI lenne egy olyan kérdésem lehet hogy butaságnag fog hangzani de.Meg lehetne azt csinálni hogy egy pc-n futtatni az x360 as o.s.-ét?ÉS ha igen honnan lehetne letölteni
  • PoisonChihuahua
    Ha sima box lenne, nem a 360-as topikba írtam volna, egyébként köszi a segítséget. Tényleg csak ennyi lenne a funkciója?
  • Minstrel
    akkor meg gondolom monitor csatlakozó mellett van még két rca audio csatlakozód, ezekhez veszel átváltót amibe belemegy a jack dugó és szól a fejhallgató, ami van xboxhoz headset az csak netes beszédre jó, játék hangját nem hallod rajta
  • Dévids
    nem tv-n használom a gépet hanem LCD monitoron.meg amúgy is mi értelme lenne?a tv-nek van hangja
  • Aleksz
    vegyél egy fülest és dugd be a tvbe
  • Dévids
    Valaki esetleg ?? #40755

• Ragnar360
    Hát látszik, h itt is csak a casual noob gamerek fikázzák a GTA IV -et :P
  • arty
    nincs benne magyar kommentár
  • DanielT
    80
  • Display
    Sziasztok!

Érdekelne hogy mennyiért lehet eladni mostanság egy 2007/10/10-én gyártott Falcon alaplapos, 175W-os Xbox360 Elite-et? Tökéletes állapotú, hibátlan darab, minden gyári tartozékával együtt, és van hozzá VGA kábel is. /FDOU 741/
  • Minstrel
    az azért van, hogy megtudd hosszabítani a vezetéket
  • deep
    Van lehetőség.
  • fishBNS
    off: Ha veszek egy beregelt gepet amit mar a microsoft javitott akkor van lehetoseg nev/cim megvaltoztatasara vagy csak az eredeti tulaj ervenyesitheti a garit a tovabbi problemak eseten?
  • Istencsászár
    Naja, ott vannak a videók kb ugy fog kinézni... csak a sebesség, élsimítás a kérdéses hogy ezek hogyan lesznek.