176876

-
Dévids #40811 Sziasztok!
Egy elég nagy gondom lenne.Az xbox360-om a bekapcsolásnál kb 5 percet vár + a lemez-ek beolvasásánál ezt írja: Unplayable disc.NEM FLASHELT A GÉP!Még szét se volt szedve, a garancia is megvan még rá.Mi lehete a baja? -
nero fasza volt.. dantenal abbahagytam.. valahogy nem ereztem mar a dolgot :( -
Mellesleg nem fikaztam az XP-t,mindossze annyit allitok,h olyan mint az XboX es alltalaban a microsoft termekek,(a 3. javitas utan meg mukodhet is) -
Amilyennel Te a falkon lapos gepek kishibaszazalekban elromlasat. =]
Mellesleg aki valaha huzamosabb ideig hasznalt MacOS-t esetleg Linuxot szerintem nem vitatkozna ezen. =]
Csak egy video,h hol is tart ma a linux nevetsegesen alacsony gepigeny mellett: KattKatt
Es meg mielott egyesek a szoftver ellatottsag hianyat kezdenek ecsetelni: Katt -
A Win Xp jelenleg az egyik legjobb op rendszer, semmi baj vele... nekem más nem kell még pár évig ( igaz dx10se :) ) meg Vista se ( ami köztudottan egy szarkupac, hiszen átgondolatlanul, hibásan, lassúan adták ki... de minek? )
Szóval a kiforrott Xpvel az égvilágon semmi probléma sincs. -
A divatfikázáson túl milyen SZAKMAI alapon támasztod alá a "Windows szar" tézist? -
Senki sem állította, hogy a probléma teljesen megszűnt, viszont az tény, hogy a falcon alaplapos gépek meghibásodási aránya jóval kedvezőbb, mint a korábbi verzióké. -
De nagy szakértő lettél hirtelen... -
az is 3ledes lestz ha nem hűtőd csak késöbb -
Ne legyen,de telleg... =] -
Ránézek a Windowsra. Xp. Úgy jó ahogy van. Soha ne legyen jobb oprendszerem. -
Ez egy akkora tevhit,h kesz! Mar miert ne lenne 3ledes??? A gpu ugyanugy melegszik mivel hozza sem nyultak! Barati korben eddig 2gep halt el az ujszeriasnemlesz3ledes-bol...
Talan augusztusban az ujabb rancfelvarrt gep esetleg,de ott meg a jon majd egy ujabb mumus... Microsoft, nem kell csodalkozni. Csak nezz ra a windowsra... -
"Hogy lesz ebből 3led? 10 óra nonstop játék után?"
Nincs köze hozzá, hogy mennyit használod egyhuzamban. Az új szériás nem lesz 3 ledes, vagy nagyon-nagyon kis százalékban. -
Freedy #40798 A PGR 4 is nagyon ronda 4:3-as monitoron, de az a vicc, hogy kipróbáltam HD ready-s tv-n hdmi kábellel, és ott is pixeles. főleg a kocsik élein lehet látni. -
ez megszokott, PC után a leggagyibb boxos játék is felüdülés,..javaslok egy gyors Bioshock, Masseffect párosítást :)
attól függ, ha új boxot vettél valszeg már nem lesz 3leded -
Nos vettem ma egy boxot. Két észrevételem van vele kapcs 1-2 óra forza2 után:
- Pc-hez szokott szemeimnek lenyűgöző látványt nyújtott, pedig elvileg ez egy ronda konzolos game.
- Játék végén ellenőríztem a hőmérsékletet, és teljesen hűvös levegőt fújt ki. Hogy lesz ebből 3led? 10 óra nonstop játék után?
(bónusz észrevétel: k*b könnyű kisodródni
)
-
Igen, belezoomol a játék. Egyik ok ami miatt végül vettem HDtv-t. A játék végén lesz egy rész amikor átvált rendes 16:9 re. -
sztem meg nagyon nem jo dolog :( amit igy látsz, az egy 1024*768/4:3 kép felnagyitva 1280*1024/5:4-re, durván pixeles. ehez képest pl a forza nativ 1280x720as csikban megy az 1280x1024es lcd-n, 2xAA mellett - na az rendben van! de mostani játékok mind nagyitott randaságok :(
spiderman3 pl borzalom ahogy kinéz emiatt, ill. az xbox1 játékok 640x480ra számüztek a képarányhelyes képért :(
MS és az uj jatekok fejlesztoi bekaphassak :( -
Tudom, mondjuk Halo 3-ban is kifejezetten jól jön split-screen-nél. Meg a többinél is. Jó dolog a 4:3 szeritnem :) -
Freedy #40792 Halo3,CoD3, ArmyofTwo, PGR4 is ilyen. -
Aham, nálam is fullscreenben ment emlékszem (ritka az ilyen :D), de szerintem semmi gond nincsen a grafikával. :) Majd megszokod...hihetetlen játék az is, egyik kedvencem lett. Irigyellek, hogy még nem toltad végig.. :) -
kisaba #40790 Sziasztok
Most készülök HDMI kábelt rendelni a neten. Csak a biztonság kedvéért: 19 pólusú hdmi kábel kell? Bocs a láma kérdésért -
Na végre tolom a DMC4-et. Áhhh de király játék ez. Azt hiszem imádni fogom. Iszonyat nagy stílusa van Nero-nak! Bár a grafika kicsit furának, mosottasnak tűnik nekem. 1280*1024-ben tolom és az a gyanús, hogy full srceen-ben megy. De mindegy is ettől még fasza. -
van valami torrent vagy akármilyen oldal ahol xbox demo-k vannak? -
k7000i #40787 aham először is kösz a gyors reagálást másodzsor meg
-
No offense, de télleg elég nagy butaság:D
Nem sok értelme van, ha pedig emulálásra gondolsz, az lehetséges, már csak 20 év. -
k7000i #40785 HI lenne egy olyan kérdésem lehet hogy butaságnag fog hangzani de.Meg lehetne azt csinálni hogy egy pc-n futtatni az x360 as o.s.-ét?ÉS ha igen honnan lehetne letölteni -
Ha sima box lenne, nem a 360-as topikba írtam volna, egyébként köszi a segítséget. Tényleg csak ennyi lenne a funkciója?
-
akkor meg gondolom monitor csatlakozó mellett van még két rca audio csatlakozód, ezekhez veszel átváltót amibe belemegy a jack dugó és szól a fejhallgató, ami van xboxhoz headset az csak netes beszédre jó, játék hangját nem hallod rajta -
Dévids #40782 nem tv-n használom a gépet hanem LCD monitoron.meg amúgy is mi értelme lenne?a tv-nek van hangja -
Aleksz #40781 vegyél egy fülest és dugd be a tvbe
-
Dévids #40780 Valaki esetleg ?? #40755
-
Ragnar360 #40779 Hát látszik, h itt is csak a casual noob gamerek fikázzák a GTA IV -et :P -
nincs benne magyar kommentár -
80 -
Display #40776 Sziasztok!
Érdekelne hogy mennyiért lehet eladni mostanság egy 2007/10/10-én gyártott Falcon alaplapos, 175W-os Xbox360 Elite-et? Tökéletes állapotú, hibátlan darab, minden gyári tartozékával együtt, és van hozzá VGA kábel is. /FDOU 741/
-
az azért van, hogy megtudd hosszabítani a vezetéket -
Van lehetőség. -
off: Ha veszek egy beregelt gepet amit mar a microsoft javitott akkor van lehetoseg nev/cim megvaltoztatasara vagy csak az eredeti tulaj ervenyesitheti a garit a tovabbi problemak eseten? -
Naja, ott vannak a videók kb ugy fog kinézni... csak a sebesség, élsimítás a kérdéses hogy ezek hogyan lesznek.