Ableton live-ról röviden v. hosszan
  • PiR8
    #247
    Akkor jolvanakkor :)

    Ne csinálj gondot abból, hogy mindenki 'azzal' jön neked - szerintem. Te választottad ezt a képet kagadhoz, próbáld meg akkor poénnak venni az egyéb hozzászólásokat is :) Látod, mindenki csak mosolyog a zöldön :)

    Nos.. közben én is lassan szerelgetem össze a vasamat:
    ASUS Pundit-R ID2, P4-S478 3Ghz/800Mhz Prescott, 2x 512Mb PC3200 Reg.ECC Brand RAM, Maxtor 160Gb/7200/8Mb, NEC ND3540 DL DVDRW+/-.
    Videokártyát azért nem néztem hozzá, mert ami az alaplapra integrálva van az pont felér egy GF FX5600/128Mb-al. És ennél a konfignál 3DMark'03-ban 11ezer pontot kreál. Ami azért nem elhanyagolható asszem. Monnyuk játékgépnek is terveztem, de ahhoz lesz egy különálló vinyóm. Illetve a házikóját is lecserélem majd egy saját tervezésű full plexiből állóra, melybe (MOD szerint) alulra belebiggyeztek egy sötétkéken lassan pulzáló neoncsövet is. Nem titkolt célom indulni vele vmilyen MODding versenyen - nem sok barebonePC-t látni arra :) A vinyó csatlakozása hagyományos IDE133 lesz és azért nem SATA, mert eddig kb 5 gépet láttam (amit hurcoltak ide-oda), amiben a SATA csatlakozás kilazulása miatt a vinyo bekrepált. Szeritnem megbízhatatlan.
    Végül pedig a monitor... mindenképpen LCD. Xerox méghozzá... Lehet, egy kicsit többe kerül, mint az átlag, de megéri. A gép maga kb 130 és 180e közötti árat képez, a monitor pedig 110-et. És akkor már ott vagyok, hogy akár ebből egy laptopot is vehetnék, amiben van egy 1.6Ghz-ez CeleronM, 512Mb RAM és 80Gb vinyó... És hogy miért nem laptopot veszek? A magyarázat egyszerű: fél év múlva nehezen fogok a laptopba 4Ghz-es procit rakni, plusz 1Gb RAMmal és még egy 160-as vinyót, mindezt megfejelve monnyuk egy HD DVD-íróval (merthát jó lesz vele a későbbiekben partimuvit vágni a vassal). :) Hát ezért.