Ableton live-ról röviden v. hosszan
  • PiR8
    #200
    Nos, hölgyeim és Uraim! Megtörpént a találkozó a magyarországi Ableton disztribúció vezetőjével és nagyon sokmindenben partner:
    - ableton.hu domain bejegyzés és saját portál biztosítása (hírek, fórum, tagság, tutorial, etc.)
    - egy komoly stúdióhely biztosítása face2face eszmecserékhez, ahol mindenki megmutathatja, mire jutott a programmal
    - klub kialakítása, melyben a tagok kedvezményben részesülnek Ableton- ill. M-Audio-termék vásárlásakor
    - pályázatok támogatása (pl. remixek, megjelenések, etc.), mely HW/SW-ben nyilvánul meg

    Azt hiszem, elindult valami... Remélem Ti is érzitek, hogy mi a pálya. :) A honlapot és a többi megjelenési módhoz szükséges dolgot magunknak kell létrehozni, a szerver és a tárhely biztosítva lesz. Így kérném az olyan arcokat, akik értenek PHP-hez, MySQL-hez, stb, az magánlevélben keressen meg pliz! A domain működése 3 hét mulva esedékes (ennyi sajna a bejegyzési idő) és addig jó volna már egy működőképes kis portált összehozni. (A design részét én már elkezdtem, hamarosan belinkelek 1-2 képet.)

    Elindítottam egy másik vonalat is: FiX.TV-nél van egy-két ismerős arc, aki bevállalná egy műsor elkészítését, mely zeneszerkesztésről szólna, közvetetten pedig az Ableton-ról. Akinek a műsortervvel kapcsolatban lenne építő jellegű 5lete, kivele! :) Ha jól sikerül az akció, akkor még szó lehet egy műsor-sorozatról is.

    Nohm.. én most ellépek egy pár napra, aztán jöv7-en majd leszek... ReL0CaTe: igen, én már zenélek :) -> Szilvuplé Varieté


    Kellemes hétvégét mindenkinek!