• shabba
    Ahhoz hogy egy sorozat megbukjon ahhoz legalább le kell adni belőle elégséges számú részt hogy legyenek nézettségi adatok. A viasat viszont már előre eldöntötte hogy az utolsó 10 részt hajnalok hajnalán vetítik mivel az elérhető műsorrendből ez már akkor látható volt mielőtt belekezdtek a vetítésbe. Vagy talán Viasatnak jővőbelétő képességei vannak? De inkább azt mondanám széndékosan rájáttszott arra hogy úgy nézzen ki mintha megbukott és ez elégséges magyarázatot szolgáltatott arra hogy a további évadokat ne kelljen megvenni. Azt hogy a V3 a Treket sosem kezelte a megfelelő hozzállással azon kár vitázni.

A másik dologgal kapcsolatban.És mi lenne a fizetős HBO-t és a szinte sehol nem fogható csatornákat mint pl. AXN kivennék a körből és csupán a populárisan fogható RTL,TV2 és M1 talán esetleg Viasat maradna a kapban. Akkor szerintem közel sem kapsz 20-as értéket. És ugye arról a magyar jellegzetességről sem szabad elfeledkezni amiről írtam hogy megveszik az első évadot majd cserbenhagyják a sorozat rajongóit. Ez elég tipikus magyar szokás mivel a sorozatok első évadjait vásárlócsalogató jelleggel jellemzően olcsóbban adják és arra még van keret, aztán a folytatásra már nincs pénz.

Most így belegondolva utóbbi időben miket is néztem szerinted mikor fogunk látni magyar tv csatornákon(olyanokon amiket széles előfizető közönség tud fogni) 24 negyedik évadot, enterprise 4. évadot, BSG-t, SG Atlantist?