Tűrhetetlenül magasak!!!
-
Mihail #181 Alapvetően az érdekeket kéne jobban kíválasztani, h ne legyen egyre inkább az a lobbizás ami az usaban van. hogy megyek kampányolok aztán ha szép nagy cégek támogatnak, akkor hozok olyan törvényeket(ha hatalomra kerülök), h az ilyen nagy vállalatoknak jó legyen, de a kis halakat megölöm vele. vagy engedélyezem a gyárak jó nagy károsanyagkibocsájtását, és akkor nem kell drága szűrő berendezéseket(v mittom én mit) venni. szóval ez ne mejen má.
A politikusnak olyan ember lenne jó(ennek kritériumnak kellene lennie), aki nem érdekelt ennyire az üzleti életben(pl. no nagyvállalat, stb.)
Olyan emberekre lenne szükség akik érdekeltek abban, h javuljon a helyzet.
Most már elindultam a fikció felé, úgyhogy fel vetem:
Mi lenne ha olyan politikusaink lennének akik a rájuk bízott feladatokat át tudják érezni? Pl. a szociális helyzetek javításáért felelős gárda csupa olyan emberekből lenne összeválogatva, akik maguk is nehéz családi körülményekkel rendelkeznek. Vagy a pénzügyminiszter, vagy a más gazdasági folyamatokért felelős miniszterek, maguk is kisvállalkozók, vagy olyan vállalatok lennének, akiknek rosszul megy a soruk. Lehet h hülye 5let, de érdekes elgondolkodni rajta..