821
Tűrhetetlenül magasak!!!
  • Mike
    nem érdekes, mert addigra lesz alternativa
  • mrzed001
    És a benzin ára csak emelkedni fog
    Becslések szerint 2020-ra kimerülnek az amerikai, kínai, és 85%-osan az orosz olajkutak. Ekkor már tényleg csak irak és környékén lesz olaj
    Na akkor mennyibe fog kerülni ?
  • Mike
    csak a JET

SHELL qrva drága
  • Cujo01
    MOL-nál nem szabad tankolni... JET vagy SHELL a nyerő!
  • Vlala #216
    A forint is lejjebb ment, ez ismét emelést jelent. Hurrá.

Mihail: ezen már nem lepődöm meg, itt északon kétféle autós van: aki (azt gondolja magáról, hogy) tökéletesen vezet, és akit az első leordít. Erre az SG-n külön topic van.
  • Fefe
    imét emelkedik az üzemanyagok ára
  • Mihail
    igen kb. 160 ft az adó. de én már azt gondolom, h meg is érdemlik a magyar autósok, mert ahogy itt pesten vezetnek egyesek. nem viccelek, ma 3x hallottam anyázást az úton. egy mcdrive kihajtójánál pöcsölt egy ford mondeo, mögötte álló türelmetlen fekete golfos köcsög, csak úgy üvöltött a düktől. akkor amikor a kolossy felé autóztam, az előttem levő autós nem engedett be egy erőszakos kis fiatost, és a kis fiatos felháborodva dudált és anyázott. aztán szentendrén ültem egy kávézóban és a gyalogos lassan sétált át egy zebrán, a rohanó autós meg lehúzott ablak mellett halkan anyázott. szóval talán bennünk is van hiba, mert én is sokat szoktam káromkodni, és az erőszakos vezetőket én is ledudálom az útról és anyázok. de ilyenkot amikor az ember külső szemlélődő egy kicsit elgondolkodik, és belátja, h ez nem helyes. egyszerüen nem szabad így viselkedni,mert az csak mégnagyobb erőszakot szül.
  • Vlala #213
    upolom a témát.
    Most akadt a kezembe egy Autó Piac, amelyben leírják szépen, hogy a benzin árából 95 Ft a benzin ára, 103 Ft a jövedéki adó, 50 Ftaz általános forgalmi adó, és van még vagy 10 Ft-nyi raktározási díj. Jól számolom, hgy a benzin árán 161 % adó van?
  • manoG
    Fura az biztos,főleg hogy sem előtte sem utána soha nem fordult elő ilyen. Apósom is detto így járt, neki is két éves duduja van. Azóta nála sem volt ilyen. Az viszont igaz, hogy az új autók érzékenyek az anyagra.
    Volt egy Volga motoros UAZunk,az még üres palackkal is ment:)
  • Vlala #211
    azért vigyázz, ne hamarkodd el.
    Ha egy kétéves autó nem indul a MOLbenzintől, (egyáltalán MOL vagy OMV?) akkor még nem biztos, hogy a benzin szar. Főleg, hogy mire szervizes odaért, beindult... nézesd meg az AC-det, mielőtt a többi kúttal si összevesznél.
    Hadd dicsekedjek kicsit, a Ladámnak tökmindegy, mit adok, a fejemet rátenném, hogy pöccre indul. Ki tudja, talán még ásványvízzel is menne :-)
  • Tufa
    MOL?
  • manoG
    Gyerekek betankoltam a hárombetűs cégnél oszt a 2 éves kocsim szart elindulni.Fejem majd szét pattant.
    Persze mire odaért a márkaszervízrs, elindult. Azóta ménik. Ja, azóta a kagylósnál tankolok:) 99-est:)

A lényeg: nem csak kurvadrága, hanem szar is. Meg sem merem számolni, egy tankolásnál hányszorosan basznak át.
  • chungey
    A turbós kocsikban nagy a kompresszió (vagy sűrítési arány), ezért a hosszabb oktánlánc. A mazdámban 1:14,de mindig 95-öst kap és faca.
  • Mike
    én azért hívom így őket, mert állandóan fúrkálnak
  • Vlala #206
    igen, a munkások egyvalamiben biztos, hogy emlékeztettek vakondra, vakok voltak... ilyen görbe csatornaárkot nem találsz mniden faluban!
  • Mike
    cocializmusban is így volt
    megcsinálták a járdát, aztán két hét múlva már fel is túrták
    és persze nem eszfaltoztak újra mindent, csak azt a kis csíkot
  • Mike
    munkát kell adni a vakondoknak is
  • Tufa
    van amelyik autónak kell a 99es. Egykét átalakított autónak még nagyobb oktánszám is kell. Egy régebbi T&S-ben volt egy garret turbós ford focus, amire vagy 102 vagy 105ös benyó kellett...
  • Vlala #202
    igen. Nálunk (miért pont választások előtt, nem is tudom) a fél falvat :-) lebetonozták, aztán jutott eszükbe, hogy alá kellene tenni a csatornát.
  • Vlala #201
    csak példaként mondtam... tönkre is tenné a motort.. ez még 85-össel is ment fénykorában :-)
  • slepyjohny
    Ez az egészbe a jó, hogy miután leaszfaltozzák a Nemtomilyen körutat, utána jönnek rá hogy megkéne nézni a h. milyen állapotba wan a csatornacs, wagy a vivezeték, wag nemtom, fogják azt feltörik az egészet,
  • Mike
    99-est minek? az csak parasztvakítás
  • Mike
    nálunk aszfalt van
  • Vlala #197
    ilyen vitába már belementem egyszer, elég nagy hülye voltam...
    de szívesen fizetném a benzint, sőt, mindig 99-est tankolnék a Zsigába, ha látnám, hogy megy a törekvés.
  • Mihail
    haverom múlt héten kapott elég dúrva defektet, jobb oldali gumiknak annyi, az egyik alu felniét is kidobhatta. de egyből lefotózta a kátyut, hívott zsarut meg minden, aztán állhat órákat sorba és várhat hónapokat, h talán esetleg a kárt megfizessék..
  • Vlala #195
    éppen ideje, hogy valami közérdekűre is költsenek a pénzből.
  • Tufa
    Képzeljétek!
    Ujrabetonozzák az egész utcán nálunk ha minden igaz. Most elöször tünik úgy hogy csinálnak valamit(bár hajnali 6 óta :D). Kiváncsi vagyok hogy a város többi részén lesznek-e hasonló felujítások
  • Vlala #193
    Nem fogadták el a fuvarozók a MOL ajánlatát! Trallala, még olcsóbb lesz... a gázolajm nert a benzinre b@sznak a fuvarozók, mind dízellel megy...
  • Cat #192
    aludj :)
  • Mike at home
    nem
    mert helyhatarozo
  • Butthead
    A röhejt nem pontos j-vel kell írni?
  • Mihail
    írjál kiritkát csak ne skatulyázzál be, mert ha egyszerüen totál félreértelmezed amit mondok, akkor annak nem örül az ember, nemde?
  • Mike
    jo ok :) félreérthető volt :))
  • Vlala #187
    jaj... lakott területen kívüli vasúti átjáróra gondoltam. Mazsola vagyok, nem csiga :-)
  • Mike
    és komolyan csak 40-nel mész a városon kivül? akkor gondolom autópályára ki sem merészkedsz
  • Vlala #185
    Nálunk nincsenek bárányok az úton, csak tehenek. Azoktól sem lehet haladni, ráadásul a marjhák nem néznek hátra, mielőtt pottyantanak... nem egyszer láttam már élő adásban tehénlepény-készítést.
    (ui.: tudom, hogy nem így értetted! :-) )
  • Mike
    off!

és ha megkérhetlek, több gyökér szintü privit ne küldj, nem vagyok rá kiváncsi
  • Mike
    tessék ezt már el sem olvasom, nehogy rosszul legyél

röhely, hogy már ellenvéleménye sem lehet az embernek, mert akkor az már személye elleni támadás
    (na jó erre sem mondok semmit)
  • Mihail
    Alapvetően az érdekeket kéne jobban kíválasztani, h ne legyen egyre inkább az a lobbizás ami az usaban van. hogy megyek kampányolok aztán ha szép nagy cégek támogatnak, akkor hozok olyan törvényeket(ha hatalomra kerülök), h az ilyen nagy vállalatoknak jó legyen, de a kis halakat megölöm vele. vagy engedélyezem a gyárak jó nagy károsanyagkibocsájtását, és akkor nem kell drága szűrő berendezéseket(v mittom én mit) venni. szóval ez ne mejen má.
    A politikusnak olyan ember lenne jó(ennek kritériumnak kellene lennie), aki nem érdekelt ennyire az üzleti életben(pl. no nagyvállalat, stb.)
    Olyan emberekre lenne szükség akik érdekeltek abban, h javuljon a helyzet.
    Most már elindultam a fikció felé, úgyhogy fel vetem:
    Mi lenne ha olyan politikusaink lennének akik a rájuk bízott feladatokat át tudják érezni? Pl. a szociális helyzetek javításáért felelős gárda csupa olyan emberekből lenne összeválogatva, akik maguk is nehéz családi körülményekkel rendelkeznek. Vagy a pénzügyminiszter, vagy a más gazdasági folyamatokért felelős miniszterek, maguk is kisvállalkozók, vagy olyan vállalatok lennének, akiknek rosszul megy a soruk. Lehet h hülye 5let, de érdekes elgondolkodni rajta..
  • torrente
    Tudod mit fejleszthetnénk mi abból a kevéske politikusi fizetésből? Eltaláltad! Semmire sem elég! Nem azt mondom hogy kommunista a dumád (az milyen?), hanem hogy túlontúl leegyszerűsíted. Ha jól tudom az egész Parlamentben Gyurcsány az egyetlen, aki nem veszi fel a fizetését és havonta más-más arra rászoruló szervezetnek adja. Lehetne követni a példáját, ha nem is a teljes fizetés leadásával, de mondjuk a 20-30%-ával.