Benzinárak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

torrente
Figyelembe kell venni, hogy milyen mértékben terjeszkedik a MOL az utóbbi években. Ahhoz, hogy erõsödjenek, sok.sok zseton kell. Van ilyen erõs cégük a románoknak, szlovákoknak?

mesor
És elvileg tegnap megint olcsób lett az olaj világpiaci ára! Persze mi ezt Mo-n valamiért nem érezzük!<#nemtudom>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

ez tényleg érdekes, hogy az ember a robbanástól parázik, miközben 50-nel megy biztiöv nélkül... mintha a negyedikrõl ugrana le.
De a topic nem errõl szól, a gázzal autózás tényleg megtérül, a benzin... tényleg, miért emeltek egy hónapon belül kétszer? Nem is 1-2 Ft-ot, hanem mindkétszer 6-7 Ft-ot. A "világpiac"-ra fogni elég átlátszó már, a szlovákok sem a Holdról hozzák... pedig náluk alig drágult tavaly óta.

mohamed
A legnagyobb hidegben annyi volt a bemelegités, hogy beinditom a kocsit, kinyitom a kaput, kiállok, becsukom a kaput, indulok és az 1 -2 között már vált is az elektronika.

Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...

mohamed
Vitatkozok, nekem van egy gázos Astrám, benzinbõl vegyesben 7 L, gázból 7.5L,benzin 250 felett, gáz 143. Havi 4000 km-t megyek, ez alatt 8 L benzin fogy, számolj. A robbanásveszélyrõl csak annyit, ha sufni tunning mühelyben rakatod bele koklerekkel akkor robbanhat, hivatalos beszerelönél a veszély elenyészõ. A közelmult hireiben volt pár benzines égés, gázról nemhallottam.

Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...

Nem csak balesetveszélyes, de nem is lehet kijelenteni h olcsóbb, mivel többet fogyaszt belõle az autó, meg indítani, bemelegíteni még benzinnel kell. Viszont környezetbarát.

úgy legyen, de egy ismerõsöm férjének a kocsija 2 hete robbant fel, hál' istennek idõben kiugrott a kocsiból(nem vicc), szóval ha családos ember vagy, akkor inkább benzinessel járjál

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

de még mekkora birka! áll a csúcsforgalomban és szépen vár nap mint nap(félreértés ne essék, én is ott ülök, de belátom hogy ez majdnem olyan bárány mentalitás, mint elmenni egy háborúba beállni a harcolók sorába, csak mert egy politikai rendszer arra kényszeríti az embereket)
meddig akarják lenyomni a torkunkon a xarságaikat???

sztem egy jó politikusnak:
1. nem kéne fizetés, mivel nem a pénzért kéne ezt csínálni(a legtöbb eleve olyan anyagi szinten van hogy ihaj)
2. agymossásal mentesíteni kéne õket a személyes érdekeik képvislelésérõl, és az emveriség érdekeinek védelmére kéne progrmaozni õket(amúgy is a legtöbb kormány ártatlanokon kísérletezik az agymosással, akkor inkább a korrupt politikusokon kísérletezzenek!)

LOL

úgy legyen úgy legyen, szép környezetbarát jövõ, egyelõre sajnos a elektromos viharok felé tépünk ezerrel..

Dichter
Tényleg. A balesetveszélyessel nem értek egyet. Egy k*rva vastag fém tartályban van a gáz, ami ütésre, kiengedi magából. Elvileg kb annyira balesetveszélyes, ütközni vele, mint egy normál autóval. Ami hátrány, hogy a csomitartód nagy részét elfoglalja a tartály :S

én tuti mennék...

War. War never changes.

mesor
Hát ezaz szégyen hogy ki kell menni a szomszédokhoz benyáért mert az itteni árakat nem tudják megfizetni az emberek! Ez valamennyire a kormányt is jellemzi! Egy hatalmas sztrájk kéne nekik hogy megtudják mi a magyarok istene! Csak kérdés mennyien csatlakoznának ehhez a sztrájkhoz, mert hát sajna a magyar nép nagyobbik része még mindig birka!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

gergod
ki nem kéne engedni õket, mindegyiket bebaszni oda 1 hónapra, és se ki, se be

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

gergod
Nem jó, amúgy sem járnak be

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

LittleL
Hogy fogunk öregkorunkra nevetni ezen, hogy most mennyi a benzin ára.

Mert remélem öregkorunkban már valami vízzel hajtott autó lesz a meghatározó.
Sõt, nem is remélem, hanem biztos, mert a benzin már csak 30 évig lesz,
mert utána már olyan drága lesz a kitermelése, hogy nem lesz értelme tovább benzinmotorokat gyártani.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

én azt mondom, hogy el kéne torlaszonli a parlamantet, és addig nem engedni be senkit, amíg nem csökkentik az adót.
ha meg továbbra sem változtatnak, akkor forradalom!!!!!!!!!!!<#violent>

inkább az utóbbira szavazok! 😊
hát el kéne indítani vmilyen sztrájkot az tény

CLINT EASTWOOD9
Arra még nem gondoltatok hogy kimentek a közeli országokba benzinért?

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

KM
Jogod van hozzá: népszavazást kezdeményezni.

Fefe
Igen szerintem is össze kéne,hogy fogjanak az autósok\fuvarozók és kivonulni az utakra. Mert ez már egy kicsit túlzás,hogy minden hétem szinte szemrebbenés nélkül emelnek 10 ft-al.

Adi
Vicc, viszont az volt ami tél vége fele volt. Járhatatlan volt az út!😊
Mihail: kéne olyan kis papír amibe sok ember aláírja vagy mi... mint mikor a gta-nál, h kihozzák pc-re, csak ez egy kicsit fontosabb dolog!! Vagy kiszúrni a politikusok kerekeit!😄😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
mhhh... én azt tudom, h rohadt drága ez a kurva benya!!
Utakon kerülgetem a foltokat és olyan mélyek, h néha átkell mennem a másik sávba. Egyszer így fogok neki menni egy faszopó autónak...
Full balesetveszélyes az út, és nem azzér, mert a vezetõ béna sztem. Hát én már ismerem azokat az utakat nagyából ahol járok, de ha vki nem ismeri, beparázik a luktól és telibe baszhat egy kocsit is..

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

akkor tegyünk vmit!

Bandew
Én még azt nem értem, hogy ha ennyi adó van a benzinen, amibõl ugyebár utakat meg autópályát építenek, akkor miért fizetõsek (mellesleg drágák) az autópályák? Beszarás, hogy már mindennel lenyúlnak!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Maradok az ukran uzemanyagnal. 😛P

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

RelakSfromhome
Csak nem nézed te is Juszt mûsorát? 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

tudsz vmi konkrétumot mondani a spektrumos találmányról? mi alapján keressek róla neten? külföldi a feltaláló?

rafaello
jah nemgyujtanék rá ha szivárog 😄

miért kék az ég? miért zöld a fű? hogy legyen mit kérdezni!

Tufa
igen az is egy probléma. Meg aztán nem vagyok benne biztos hogy az én autómba is betudják építeni...

a gázzal a másik probléma, h balesetveszélyesebb :S
persze, manapság már mi nem az...

football without ultras is nothing

Tufa
egyébként tényleg bármelyikbe beszerelik?

Tufa
a gázzal egy probléma van, mégpedig hogy nem valami gyakori a töltõ állomás. Bár haver bizonygatja hogy egyre több van, de én soha nem látok :S Ha biztos lennék abban hogy hol-merre fele vannak budapesten(18.kerületi vagyok), és is eltervezném a beszerelését

Dichter
Nem is akarták megvenni soha, mert tudják, hogy el is vehetik, és fizetni sem kell érte. Mondjuk ez egy másik téma, de télleg pofátlanul magas a benzin ára. Nekem annyiból szerencsém van, hogy hibrid autóm van. Benzin-gáz. A gáz ára 174 Ft. literenként. Környezetbarátabb is, és nem vesz le túl sokat az autó teljesítményébõl. Körülbelül 150-180 ezerért beszerelik bármilyen autóba.

de az a vicces hogy ez köztudott, és amikor beszéltem egy amerikai ismerõssel, teljes meggyõzõdéssel mondta hogy nekik nem kell az iraki olaj(majd megdölglöttem a röhögéstõl), mert nekik a "backyardukban" alaszkában van elég olaj. ignoráns egy banda. úgy be vannak manipulálva ott az emberek mint a xar.

jaja, mert többféle adó is terheli

ivjoe
Télleg!
Taranov
Hát én õszíntén szólva nem hiszem, hogy a háború és az olaj összefüggésben van.
Az iraki háború is csak azért tört ki, mert az amerikaiak nem bírják megvenni az olajat, el kell lopniuk.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

CybearBoy
Tiltott találmányok. 😉

Taranov
Kb. 150 Ft az adó.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

ivjoe
Eccer olvastam egy könyvet: Elveszett találmányok. Érdekes, hogy sokan, akik feltalálták (többen voltak) a víz meghajtású autókat, különös körülmények között meghaltk!
LittleL
Én tudom miért nálunk a legdrágább az autópálya építés :

Az elõ van írva, hogy az autópálya nyomvonalán régészeti feltárásokat kell végezni.
Ez eddig rendben is van,
de az ott elõásott dolgoknak ugyebár "raktárakat" kell bérelni, és
ezek a raktárak sokszor nem is igazi raktárak, hanem
luxus módon berendezett Balatoni nyaralók, értékes ingatlanok,meg ilyesmik.
Persze a nyaralóra is rá lehet fogni, hogy ott tárolják a leleteket.

És persze hogy az autópálya építõ cégek gazdagodnak ezen is meg.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

David2
balf@aszság, mert:
választás elõtt állnak
a magas benzinár mindent megdrágít->kinyírja a gazdaságot

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

LittleL
nem is 50 % az adó, hanem sokkal több.

Azt tudom, hogy a benzinkutas haszna 1 literen 5 Forint,
a benzin meg kb. 40-50 FT lenne.

ja már sokszor lábbal tömik be a kátyúkat.. nevetséges

gz8
Egyik ismerõsöm mondta: waze, amekkora bevétele van az államnak az üzemanyagból, fûtött utakon kellene már járnunk!

És piszok mód igaza van. Az ár több mint 50%-a adó. Talán ebbõl az összegbõl tenyésztik ki a kátyúfúró gnómokat, hogy aztán legyen mit - valljuk be õszintén - ordítóan sz*r minõségben befoltozni?
Ilyenkor jut eszembe a Beatrice: "Elvágyódom messze / egy másik világba / egy ugyanilyenbe / csak egészen másba."

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

meg játszák a pártharcokat.. ami egy nagy mûsor. jobb oldal, bal oldal. ez is csak arra jó hogy el terelje az emberk figyelmét. mint ahogy az egész fogyasztói társadalom lényege, h szépen mindenki befogja a száját, legyen elfoglalva a pénzkereséssel, az újabb és újabb termékek vásárlásával, jól túrja magát bele a képzelet világába.. azzal ne is foglalkozzon h mi történik.. ja és ha néha meleg lesz a padló, akkor lebuktatnak 1-2 politikust közülük, akik amúgy is útban voltak.. és nép megint befogja a száját.. de vajon meddig?
az európai ember egyre fogy, a ázsia meg afrika szépen növekszik, tovább már nem is mondom mert fölösleges...

minden európai országban lopják a politikusok a pénzt, csak legalább nem ilyen pofátlanul, és igyekeznek vmilyen imázst felépíteni, de ezek..

hát igen a hidrogén cellás jármûvek már szépen ki vannak fejlesztve, csak éppen a világ urai, akik az új világrendet alkotják(hogy egy kedves professzor ismerõsöm szavaival éljek) nem fogják engedni, h közforgalomba kerüljenek.