• Ferro_TwL
    Végre délután nekem is meglett a 50-es szint, és itt gratulálnék a Bioware-nek, ennyi tartalmat belerakni egy új MMO-ba, hihetetlen. Úgy lettem 50-es, hogy Corellia-n már a class küldetések felénél megvolt az 50, egy darab quest-t se csináltam ott. Ráadásul a bónusz küldetések közül, csak Taris-t és Hoth-t csináltam meg, kihagytam egy csomó Heroic q-t, 3 Fp-t, Pvp-zni és csak módjával Pvp-ztem (18-as valor).

Az egyetlen plusz, amit csináltam azok az űrcsaták, de arra meg jól ráfaragtam, mert 40-es szint körül ráköltöttem a hajóra vagy 150k-t,de vannak olyan durva küldetések, hogy nem bírom megcsinálni őket a full-os hajómmal:P

Viszont a délutánom ráment a hüle datacron-okra, hogy legalább a matrix shardok meglegyenek a relic-ekhez. Az a tatooin-os, ahol 40 percet kell léghajózni, na az lefárasztott. Annyi öröm volt az ürömben, hogy amikor odaértünk, aki arra járt, kihívott duel-re és felhúztuk a homokjáróra grappel-el:D

Annyi kérdésem lenne még, hogy a Hard mode Fp-ket hol lehet felvenni, azt nem találom?