Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ozzyehh
annyi<#eljen>

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

3p?

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

[HUN]Crassus
jaaa:P mondjuk azok a hülye fejesek nekem sem jönnek be amiket visel...,de azthiszem azt kilehet kapcsolni

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

a.carkey
A sima jedi milyen? Karakter, vagy lószar a sztori, nyomi az egész?

A medve nem játék.

TDC Geronimo
21es vagyok, de mint mondtam lvl 10tõl csak pvpt tolok 1-2 class qtól eltekintve. Meghagyom releasere a tartalmat :)

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Rubint
A képességeivel semmi bajom. :) Én is azzal leszek. A sztorijával és a megjelenésével van baj. Legalábbis elsõ blikkre.

[HUN]Crassus
nana nagyon baba a consular! csak kikell tudni használni a képességeit!

j0nNyKa
gero: 40-es szint mennyire van messze?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Tatyla
valakinek akinek van sima nem preorderes accja amit megosztana elfogadnám kölcsön persze csak ha nem érdekli a teszt hétvége ,most nem kaptam de pár kasztot még kipróbálnék éles elõtt...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

j0nNyKa
tegyük hozzá, hogy több olyanról hallottam, aki telefonálás után elégedetten távozott

sõt, igazából én vagyok az egyetlen, akinek még telefonálás után sem mûködik az acca :D

Rubint
Ráadásul villámszórás helyett temérdek kis kavicsot szór az ellenfélre. Már azon gondolkozom, hogy karakternévnek egy örökzöldbõl idézzek:

Senkinemkovezmeg ("Senki nem kövez meg senkit, míg meg nem fújom ezt a sípot, világos?"

[HUN]Crassus
jó ez egyértelmû volt csak belenéztema fórum elsõ oldalába és azthittem nem így lesz:)

Rubint
Trooper-rel legalább lehet nyomni kemény katonadumát (ami talán fun tud lenni), de Consular... hát komolyan mondom, szerintem tényleg az a legrosszabb a játékban. Az a baj, hogy még csak nem is szar, hanem semleges, ízetlen, sótlan. Csináltak volna inkább paródiát, vagy akár valami ZS-kategóriát, rájátszva a bénaságra... sokkal nagyobb fun lenne.

Nekem a Sith Warrior sztori tetszik legjobban eddig, a Mesterem egy igazi vadállat. De biztos ki fogom a többi karit is próbálni.

GW2: Dragonknight.5302

j0nNyKa
szegény consular story-t mindenki úgy szidja mint a bokrot :(
jk story-ja viszont egész jóféle, smuggleré alap cucc, trooper nekem so-so, sokak szerint epic

http://twitter.com/#!/Rockjaw/status/142665119455911936

Ozzyehh
Nem érzitek úgy, hogy kezdenek elfajulni a dolgok? <#idiota>

Rubint
Republic oldalon még gázabb a helyzet... az Inquisitor köröket ver a Sage-re sztoriban.

[HUN]Crassus
akkor csak trollkodtak az emberek?:)

Ja sõt meg kell mert most kivették a kari generáló képernyõt a kliensbõl.
Aki meg nem bétázott annak rolloznak egy premade-t

j0nNyKa
agent story-ja jó, ha szereted a dupla-ügynökös beépülõs thilleres story-kat

bounty hunter story-ja jó, ha szereted a "felelmekedek a semmibõl, és nagyon odabaszok mindenkinek" típusú storykat

inquisitor story-ja (szerintem) pont a gyengébbek közül való

ja es ha betaban elered a level 50-t akkor egyedi titlet is kapsz, amit a retailban utana mar nem lehet megszerezni. es lila-fekete color crystalt is.

a.carkey
De csak azokat, emelyeket bal kezes egérrel kreáltad. :)

A medve nem játék.

a.carkey
Kemény szervert nyitnak jövõ júniustól német, angol, olasz és ruszki playerek számára.

A medve nem játék.

[HUN]Crassus
WTF? meglehet tartani a béta karikat?

a.carkey
Szerintem csak Kisnunfélegyházi nem rég megjelent könyvét vidd el nekik. Azzal kiváltasz két jedi consular akotmányt is. :)

A medve nem játék.

Ozzyehh
Orange Country Bioware ?<#idiota>

majd viszek nekik alkotmányt osztán mikor kikérdezem õket belõle, könyörögni fognak a gyors haláért.

a.carkey
Dobd meg kaszinótojással õket, de vigyázz a kamerákra, különösen ha táncoslábú sith warriorok is a közelben vannak, mert visszafelé sülhet el, és még a végén mehetsz a Mustafarra lávabogarakat számlálni! :)

A medve nem játék.

general teszterek talán mondanak valamit én annyit tudok hogy pl Tatooine igen méretes labda, ahol még a taxi is több percig tart.

Igen azt én is észre vettem, hogy voltak olyan területek és küldetések, ahol egymagam nem boldogultam, egyedül ott léptem csapatba a küldetés végéig, utána mentem utamra és folytattam a mellékküldiket és a storit. Szóval PvP eddig se érdekelt és ezután se fog.

A többi bolygó bejárható területeirõl és becsült idejérõl valaki aki már járt rajtuk?
Omlás
Jah de j0nNyKa sem kapta még vissza az accát ahogy én sem immár 2 hete megy a huzavona... :D

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Ozzyehh
Ja igen azt vágom... hát akkor marad neki egy imás hívás az UK-ba

Hát itthon nincs preorder sehol. Az Origin árul digitális preordert de az húzós árban van az itthoni-hoz képest.

Telefonon nekem 5 perc alatt segítettek, de Jonnynak sem volt több 20 percnél, szóval érdemes felhívni õket. Bár most valszeg nagyon sokat kell várni.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

hát akkor ima és telefon.
gondolom nem akarja elbukni a preordert, meg ma már venni se tud másikat.

Ozzyehh
Mondjuk nem tudom mennyire lenne érdemes új accot csinálni.. nem igazán lehet már kapni pre-ordert.. de javítsatok ki ha tévedek...

/me irigy

A két karakter csak akkor tûnt el amikor feltette a kérdést, teljesen jól engedte beírni. van rajta preorder de csak mától.
Ozzyehh
60 perc, kaja bekészítve teló offolva<#eljen> <#idiota>

ha már lockolt akkor support és ima.
Ha azt láttátok hogy két karakter eltünt akkor a választ is úgy kellett volna megadni.
Ha az account még tiszta (nincs rajta preorder) akkor uj account a legegyszerübb ezt meg elfelejteni. Ha van rajta preorder akkor support...

Ozzyehh
Hát... felhívod az UK-s supportot telón :S

Kéne egy kis help!!!

Asszonypajtás az accountjában megadta a titkos kérés-válasz dolgot (sajna haszált ékeztetes betût (nem tudom ez-e a gond), majd a kérdést feltette az oldal, megadta a választ. lehetett látni hogy 2 karaktert automatikusan eltüntetett az oldal, incorrect answer hiba. Próbálta párszor majd account locked. Azon kívül hogy elmehetnek az anyjukba mit lehet tenni? Mert a support válasza elég sokáig eltarthat, az acc meg lockolva van.
Ha nagyon nagyon hardcore vagy akkor talán két hét alatt max level leszel, egy karakterbõl. És ezt 8x megismételheted, persze ha nem single playert játszol hanem partyba is belépsz akkor ez az idõ rövidül mert lesznek group tartalmak is amire elmehetsz. Én szintén a sztori miatt fogom nyomni sokkal lassabban olyan weekendwarriorként és úgy számolom mire az összes karit kitolom addigra eltelik majd egy év.....

+ a kreditek és dark/light pontok nullázódnak.

A trollvonat megtelt, már csak állóhelyek vannak :D

Levonják az idõt, viszont cserébe megtarthatod a karidat
Rubint
Na jó, elejét veszem, hogy elharapózzon a dolog. Az az oldalnyi üzenet ott mindenkinek a hülyeségrõl szólt, én csak beszálltam. :)

Mikor nekiálltam a bétának rosszabbra számítottam, de nagyon kellemeset csalódtam benne, mikor egy pár órán belül rájöttem, hogy ez bizony a KOTOR-ok folytatás, aminek nagyon örültem, csak néha több ember szaladgál, auto mentés van, és egy online futó single játék, ahol némelyik küldetésekhez érdemes partiba csapódni.

Elsõ nap 12 óra alatt egy Jedi Consular-ral eljutottam 12. szintig, aztán másnap áttértem a sötét oldalra.

2-3. napon összesen kb 24 óra alatt, 18. szinten fejezetem be a Sith Sorcererem úgy, hogy 2 kisebb mellék küldetést hagytam csak ki és megkaptam a hajóm is. Itt hagytam abba.

A többi bolygók sztorija és mellékküldetései milyen hosszúak idõre illetve nagyok területre?

PvP NEM érdekel, csak PvE. Egy sztoriszálat vajon 1 hónap alatt végig lehet/tudok vinni?

Sith Inquisitor-on kivül melyik kariknak van még a legjobb története?

Válszokat elõre is köszönöm.
Üdvözletem az uraknak, errõl a "levonják a beta testeket ebbõl abból" dologról tud valaki valami official -t linkelni vagy ismételten csak trollkodnak a népek?