• CS@
    Ömlesztve ami az eszembe jut :
    Nehezebb csatáknál/főelleneknél az IronWarrior -ot nagyon tudom ajánlani számomra ez volt a leghasznosabb skill a játékban. Ha nagy a felfordulás akkor szerintem is ajánlatos a gépre bízni a közelharcosokat ,viszont ha kevés az ellenfélnél akkor már közel sem nyomja olyan jól a gép mint én(jaj de szerény vagyok:). A RazorEdged plusz támadási értéke a távolsági fegyvereknél erősen eltér ,nem ugyanannyit ad minden fegyverre jó példa az IonFluxinator vagy a Wizardwood amikre+35 és ez már egész kellemes. A lőfegyvereknél érdemes arra figyelni ,hogy minél több ellen sorakozzon fel egymás mögött és úgy tüzelj ,mert így mindegyik sebződik. Ha Elco -nak már megvan a IonFluxinator vagy az OmniumRocketGun érdemes beletenni egy RazorEdged+BatFang párost és a fenti módszerrel tulképp legyőzhetetlenné válik. Ailish fegyverébe én a SpiritBite/EssenceGnaw –okat kedvelem a legjobban. Tal –al szinte sosem használtam semmi skillt az IronWarrior –on kívül ,úgyhogy nála nekem a Bat/VampireFang a best. Buki –nál ugyanez volt a helyzet mert skillekből vele is csak a Regeneratet használtam.