Sudeki

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
640*480-ban fut csak de igy is szep

egy kerdesem lenne, a new brightwaternel levo totemhez a 2. darabot honnan lehet beszerzeni? mert a wolfos totemhez new brightwaterben egy quest adta meg a 2. darabot. mar minden questet megcsinaltam de nem talalom.

ja es sztem nem eri meg a 20 pearlt odaadni a sracnak mert semmi ertelmeset nem ad, de buksz 2k-t. (bar a vegere igy is 5k-m lett az osszes kuli vegen)

Mustang2005
elakadtam:

Ailish csapatom tagja lett és utána???

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

Seth
Jézus mód???.....😄

PSN ID.: Beegabor

CS@
Mustang2005
Legujabb Ati driverrel már normálisan müködik????

(5.8-as driver)

Mustang2005
Már töltöm lefele <#taps>

Mustang2005
Köszike

Seth
ment...

Mustang2005
nekem!!

Seth
Ha vkinek kell wanadoos belépõkód ( hétfõ délig érvényes) az jelentkezzen....first come first serve 😄

CS@
Nálam eddig semmiféle probléma nem volt a játékkal úgyhogy ez csak egy tipp : próbáld meg átállítani az audio/audio quality –et hátha jó valamire.

Ez a sellõ barlang engem igazán kiborít ,szinte semmit sem látok még a közvetlen elém rakott ládát/hordót sem.

Hmm találtam 1 egyszerû megoldást, ha vkinek így akad a hang miatt a "sound effect" hangerejét vedd le 0-ra, és mentsél.Tudom így nem a legjobb,de a kritikus részteket át lehet hidalni így.<#vigyor3><#vigyor5><#zavart1><#vigyor2>

Szóval akkor a hang miatt szaggat be?Ez durva fõleg a selõ barlangjában,amikor jönnek a hal emberk(fõleg mikora a másik fajtái jönnek).Egyszerûen játszhatatlan már ott.

Seth
Hahaaa, most nagyon örülök, már elég soká elvitem, mentettem mindíg ugyanarra a save-re, erre mentés közben lefagy, gép újraindít, játék betölt, save game damaged, nem lehet vele semmit kezdeni, buktam........

Az Ati kártyák el vannak átkozva, legközelebb vegyél Nvidiát 😄

CS@
Kipróbáltam én is ezt a játékot és szerintem nagyon ötletes és még szórakoztató is ez a harcrendszer. Nekem sokkal jobban bejön mint az általam eddig ismert hasonló stílusú játékokban (FF7-8,ChronoCross,Xenogears).
Ami viszont egyáltalán nem tetszik az a sötétség ,idõnként már idegesítõ ,hogy nem látok semmit és ezen a brightness állítgatása(játékon kívül mert a játékban lévõ nálam sem müxik) sem nagyon segít.

CalebJoe
Fasz kivan, hogy állandóan fagy.
1024-ben meg 800x600-ban árnyékok le, de akkor is fagy amikor levittem 640x480-ra nagyon ocsmány lett de úgy fagyás nélkül megy.
Ezért utálom a konzol átiratokat 2005-ben 640x480-ban játszom ez vicc.
hát ha tényleg konzolra jön az ilyen gémek többsége akkor lehet hogy beruházok egyre mert iszonyatosan jó ez a játék <#buck>

(Végre megvan mind a négy ember a csapatban 😊

Irvine Kinneas
zsír ez a game,tegnap óta játszok vele de nagyon megtetszett!

\"Of course!\"-ahogy Irvine mondaná

Na megvan, a röpködõ izék csinálják a belassulást vagyis az a hang amikor támadnak mindig beragad.
Nem tudja vki hogy a patch exe-jébõl hogyan lehet kivenni a hangfájlokat?

Minden karakternek van egy UltimateWeapon-ja, a karakterhez tartozó shrine-hoz kell vinni a totemeket hogy megkaphassa, Tal-nak a farkas shrinehoz, Ailishnak a sas shrinehoz stb. mindegyikhez 4 db totem kell, az enchantolásnak akkor van igazán értelme ha már ezek a fegyverek megvannak.

A tengerpart a legszarabb, audiot levettem lowra így már "megoldható" de a többi harc is hajlamos beszaggatni :/

De nem érdekel, nagyon bejön a gém így is végigtolom 😊

A játékhoz van egy király manual, tényleg benne van minden a start menübõl lehet elérni 😊

Luiprima
Sajnos nálam is piszokul beszaggat amióta felvettem a csajt a harcoknál pedig azelõtt mig egyedül volt a muki addig nem volt gond.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

ThugEdge
nagyon fájin a gém,bár még egy két csatán vagyok csak túl
esetleg van kedve vkinek írni egy mini faq-t,gondolok az item menüre,mit mire lehet használni,bár mondom még csak az elején vagyok,lehet,hogy majd adja magát

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Király a benner de a patchet sztem neked se rakta fel, nézd meg a PatchReport.txt -t abban a könyvtárban ahonnan futtattad az összes fájlt skipelte crc hibával.
A patch nem mûködik a lengyel magazinos -> warez verzióval csak az orig starforceossal.

Remélem azért a lengyelhez is kiadnak majd vmi patchet mert low audioval is beszaggat a legtöbb csata 😞

Úgy tûnik nekem sikerült megoldanom a fagyást. Nem tudom melyik segített (driver vagy a árnyékok kikapcsolása), de most ment több mint két órát fagyi nélkül. Eszméletlen hangulatos a gáma <#smile>

Nekem így mûxik a játék thx.

musha
én feltettem most a patch-et és megy, legalábbis nem volt eddig probléma...

egyébként meg vagytok elégedve a bannerrel?<#vigyor5>

Ha valakinél szintén elõjönne ez:

"Same here.
It only happens to me on the Brightwater Beach where I find some items that have been washed ashore. There, I have to fight some crabs and the game almost freezes, and I'm stuck."

"Problem Solved. I downloaded the latest drivers and lowered the quality of the audio. Thanks."

Azért írtam mert lehet hogy programhiba amire a patch lehetne megoldás (amit nem lehet warezosra feltenni?)

Pedig szivesen kipróbálnám.<#rinya>

Fagyás:
Most olvastam a hivatalos fórumokon, hogy ATI kártyáknál kapcsoljuk ki az árnyékokat és persze a legfrissebb driverrel érdemes próbálkozni.
Most megyek kipróbálom, de ha úgy is fagy ... grrrr

De nem azt írta vki korábban,hogy a patch nem jó ehez a verzióhoz?

Lehet hogy ezért?

"A game patch is available for Sudeki-PC to download and install. The patch deals with issues regarding:

1) High pitched audio bug fixed by taking all frequency capping out with command line switch.

2) Crash bug at game boot-up fixed on Intel graphics chipsets due to invalid texture mode.

3) Crash bug at game boot-up fixed on GeForce Ti 4200 & Geforce3 64MB graphics cards when Anti-Aliasing is switched on.

4) Fixed miscellaneous issues with PS2 Dualshock 2 controller.

5) Fixed miscellaneous issues with Logic3 Wireless PS2 controller.

6) Fixed miscellaneous issues with Thrustmaster Firestorm Wireless controller.

7) Fixed miscellaneous language issues for French, German, Italian and Spanish"

Nekem is fagy töltés közben (csak akkor) de nem dob ki a winbe csak leáll és kész. Negyon idegesítõ, fõként, mert hetente egyszer enged menteni. Hogy hogy utálom ezt <#boxer><#gun><#violent>

Hali!
Nemtom volt-e még másnak is problémája a játékkal, de nekm elég nagy gondom van vele,elindítom, a fõképernyõn rákattintok a new game-re, bejön a töltõ képernyõ, a kis cd korong pörög egy darabig, majd lefagy és kidoba windowsba.<#wow1><#wilting>
Nem értem...Tudtok valamit a problémáról?

Brightwater Beach-en farmolgatom a gyöngyöket a rák-izéktõl, én Ailisht irányítom fps-ben Tal-t meg rábízom a gépre (sokkal jobban kezeli mint én 😛) szóval valami iszonyatosan beszaggat a harc alatt, nálatok is volt ilyen?

Athlon 2500+
6600GT
1 giga RAM

Smuge
"Jaja igazad van a WOW kivételével az összes mai játék szar. " Szerintem meg pont forditva van a dolog de mind1, nem akarok belekezdeni egy uj felesleges vitába , megprobálom megállni . Más dolog ha egy játék jo és ha egy játék divat. Pár év ( honap ) mulva kiváncsi leszek a kijelentésedre ! 😊

Solid Snake
Üzemi baleset <#eplus2>
BBird
És hol a (18)?? Ezt a fórumot kiskorúak is nézhetik... :-P
Seth
Valld be hogy te voltál.....

Én meg azt hittem hogy ez egy olyan tündi-bündi gém 😄

Most toltam végig a Bloodrayne2-t majdnem ugyanolyan könnyen megszokható.

Mustang2005
Az irányítást nehéz megszokni???

musha
nah, csináltam bannert ^^

magus
hat, q3 engine only... az fut el a gepemen elvezhetoen

CalebJoe
Jaja igazad van a WOW kivételével az összes mai játék szar.
A japánok tudnak igazán játékokat készíteni én nem már vagyok konzolos ,de az voltam és tudom hogy egy jó japán game odavág 10 PC-s játékot az biztos.
Tatyla
100 évben egyszer PC-re kijön egy japán rpg és semmi érdeklödés,na majd én...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Methylisocloro
xp-re nem vonatkozik a dbghelp hiba inkább ott ne frissits dehogy baj legyen 😉