428
-
Szóval semmi olyan dolog amit kihagytam volna, csak menni és hentelni?
Ya, volt egy mentéshely, ahol egy deszkabudit lehetett rángatni, mögötte meg ilyen bozótos fal volt, aminek a tetelyén valamilyen szobor csücsült, az ilyen falon csak a karmoscsajszi tud felmászni? -
na csak megoldottam a parámat (már ha érdekel valakit). -
A menüben (alapértelmezésben M gomb) van egy grafikon ikon, ott lehet a pontokat szétosztani a tulajdonságok közt -
haxoror #184 érdemes :) -
haxoror #183 az a gólemgenya a siege ogre? -
Bazzz..
, állandóan meghalok, olyan béna lennék?, vagy valamit nagyon elnéztem a játék során, 4. szinten vok, valami kalóz ház mellett egy nagy sik terepen, jön egy banda, utánna meg egy nagy gólemgenya oszt feszt megölnek, hiába nyomogatom az egérgombokat, meg a védekezést, szaladgálok körbe körbe töltöm az életem, és már épp megöltem volna a nagy gólemgenyát, felrobbantja magát, de még a többi csicska is ott volt, árghh!!!
ezt nekik. Nem kell ebben valahogy szintet lépni, vagy fejleszteni a csávót vagy valami, amit az ilyen vakegér mint én figyelmenkivülhagyhat???
-
0 byte-os az error.log-om :( -
Yv@n #180 Fasszentos gáma lett, egyedül egy dolog zavart benne igazán, hogy Buki-nak miért kellett nagymama hangot adni. -
zsotesz #179 Extra jó ez a játék, bár még nagyon az elején vagyok (a kariaim kb. 14-15-ös szintűek). A spirit orbokat érdemes gyűjtögetni? Ad az atag valami jó fegyvert akinek ezeket az orbokat le kell adni? Totemekből remélem nem csak 4-4 db van mindegyikből mert egy eagel totemet már beváltottam. Ja nálam egyébként nem volt gond Mo templomában a fényerővel, teljesen jól láttam mindent.
-
attól azért messze van, de tényleg tűrhető lett :D -
steweee #177 jó látom hogy olyasmi játék mint a final fantasy? nem tűnik rossznak, leszedem és kipróbálom -
Mivel nálam a játék elejétől a végéig nem volt semmi probléma ezért ez megint csak ötlet : ha valami gond van a játékkal próbáljátok meg megnézni a játék könyvtárában található „error_log.txt” hátha mond valami okosat ami segít a probléma megoldásában. -
maxius #175 Próbáltam vele is, nélküle is -
antialias-t ne használj -
maxius #173 Hi!
Tudna valaki segíteni Gef4 Ti 4200-as VGA-m van amin elvileg futnia kénne a játéknak. Simán felinstalálom. Lemegy az intro és minden jónak tűnik. Aztán nem töltődik be a main mebu hanem elsötétedik a képernyő és kifagy a játék :( Ez gondolom valami VGA hiba lehet…. Letöltöttem a patch-et és a kártyám legújabb driver-ét de semmi változás. Reloaded féle törésem van. Aki tapasztalt hasonlót vagy ismeri a megoldást légy szíves segítsen. köszönöm
-
éljen, ma mentés közben elszállt, és még nem is az lenne a baj, hogy régebbi mentést kell nyomnom, hanem egyszerűen nem indul el. bejön a főmenü, rányomok a Continue-ra, aztán úgy megfagy, hogy se előre se hátra...újrainstalláltam, ugyanez. letöröltem az utolsó (elrontott) mentést, ugyanez. semmi új driver vagy ilyesmi nem került fel azóta, szóval kezdek teljesen tanácstalan lenni... pedig nem szeretném abbahagyni most hogy belelendültem :( -
haxoror #171 Szóval a powert kardosnál, a skillt pedig távolságinál nem kell annyira erőltetni :) -
haxoror #170 Ez érdekes mert az ember azt hinné hogy a power a kardosoknak fontos de az igazi killerek a távolságiak, karddal lehetetlen olyan hatékonynak lenni mint pl. a fluximatorral, a kardosok szerepe legalább is nálam főleg az volt hogy lekössenek pár ellent amíg én Ailish/Encoval kinyírok mindenkit.
Ailish/Elco nagyon megéri a powert erőltetni és a wizardwood/ion fluximatort hagyni náluk ha nem te irányítod őket (ilyenkor tiszta StarWars fíling sugárnyalábok mindenfelé meg fröcssenő hullák :D, Bukinál én a powert nyomtam de így utólag őt is és Talt is inkább varázslónak kellett volna képezni (essence) mert ha partiban vannak a többiek megvédik őket egyedül meg a skilljeikkel sztem jobban tarolnak mint a kardokkal.
Tal-nak az életerőt mindenképpen ki kell maxolni!
A másik az essence mert bossfightnál nem a kard számít (hacsak vki nem rohatt jó vivó) hanem a skill és spirit power amire a sebzésbónuszt az essence adja, ahogy korábban írtam normál csatáknál meg tökmindegy hogy 50-et vagy 250-et sebez a karddal amikor én a wizardwood-dal 2000 sebzek egyszerre 2-3 monszteren :)
Talán a skill aminek nincs sok értelme (elég csak pár pont) mert normál harcok skillpowerek nélkül is simán lemennek és ha mégis kell pl. bossfightoknál akkor lötyikkel fel lehet mindig tölteni, igazán lötyiket csak akkor használtam amikor egyedül kellett egy kardos karival megzúzni vkit (mondjuk ilyenkor a fél bárpultot beléjük is kellett nyomnom, távolságiak meg pillanatok alatt újratöltik magukat manalopós-több monsztertérő lövésekkel. -
annyit segíthetnél, hogy kinek mit érdemes kifejleszteni és mi az aminek abszolút semmi haszna -
haxoror #168 SPOILER
(bár sztem mindenki tudja már a legelején hogy mi lesz a vége :)
Na végigvittem, a röhej az egészben hogy Tal már tegnap is fullon volt de mondom a Void így kemény lesz szal ma csak a többiek ultimate cuccait gyűjtöttem be meg tápoltam őket magasabb szintre hogy majd milyen király vérengzést rendezek a Voidban ráadásul Tal az egyetlen akivel tényleg meg KELL szerezni a RuneSword-öt ami már régesrég megvolt, Ailishnál és Elconál gagyi a végső cucc a railgunokhoz képest Bukinál meg pont a trial az egyetlen ahol szükség lenne rá de ugye ott még nem lehet meg :D
Szóval fullos partyval teleport a voidba és... ennyi :D
Főgenya felszólít hogy vki küzdjön meg vele erre én naív gondolom sültgenyát csinálok belőle Ailishal hiszen ő az örököse Illumina császárságának, a legnagyobb varázsló, megbosszulja anyja halálát stb stb.
Persze a kardos parasztgyerek lép előre MEGINT aki gondolom mellékesen a szegényember legkisebb fia is meg ilyen közhelyek, elsőre a genya ki is nyírt egy pillanat alatt mert skillpowerezik ám ő is ezerrel :o
tipp: legalább egy kardban legyen dispell különben nonstop regenerálja meg boostolja magát, ráadásul a kesztűje neki is dispelles szal lesznek izgi helyzetek :)
mindenesetre régen volt olyan hogy egy gémet addig nem hagytam abba amíg a végére nem értem és ez egy ilyen gém, mindenkinek csak ajánlani tudom talán a Summoner-re hasonlít de azt is imádtam :)
Az egyetlen problémám vele (a beragadó hangokon kívül bár ha eredetim lenne akkor a patch ezt megoldaná szal kussolok :D) hogy igazán csak egyféleképpen lehet/éri meg a karaktereket fejleszteni és így elsőre is sikerült az ÖSSZES küldit megcsinálnom ezért az újrajátszásnak nincs sok értelme :/
De azért egy év múlva amikor már nem emlékszem mindenre biztos hogy mégegyszer előveszem :) -
gab1ka #167 szerintem is eszetlenul jo a game! :) akinek gondja lenne a brightnessel, (gondolok itt az atisokra) azoknak ajanlom a radlinkert(omegadriver) amivel konnyeden allitgathat fsaat is illetve azinosztropot stb. jatekokhoz merten..csakmert ense lattam semmit a Mo templomba vagy hol..mondjuk azt mar most sajnalom hogy skillpontot pazaroltam Talnal a kulonfele kepessegekre:( Aki mar elegge benne van a dologba neha leirhatna ilyen trukkoket hogy hol merre talalt valami ritkasagot.En nem gyozom lejegyezni hogy hol talaltam a falon inda't stb,hogy kesobb visszamehessek az elrejtett ladaker :) -
imádom ezt a gémet,pedig nem mondanám,hogy vágom az rpg-ket,már amennyiben ez az vagy hasonló,de ez szenzációs,nincs az a mingyáfelkötömmagamBloodrayne2 érzése,én spec ezt várom egy játéktól,nem ostoba hent végig,kellőképpen megmozgatja a klavit és az egeret,de semmi képpen sem basz fel agyilag a plafonig:) -
No, lassan megállíthatatlan leszek :) , eddíg nem nagyon használtam ezeket a turbós dolgokat (2x-es sebzés, meg 70%-os védelem stb...), mindíg csak a támadásokat nyomattam, de így azért máris könnyebb -
Azt én is furcsálltam ,hogy az eddigi ilyen stílusú játékokban egyre jobb és jobb cuccokat találtam itt meg Tal-nak a Mojot mindjárt az elején meg kaptam oszt utána jó sokáig csak vackabb fegyvereket találtam. -
haxoror #163 Még egy tipp: megéri a páncélokba CombatBoostert rakni, nálam Ailish a wizardwooddal(2db razor) 2089-et sebez lövésenként mindenkin aki előtte áll így a normál monszták azonnal halnak.
Vicces hogy Ailish és Elco UltimateWeaponja gyengébb a "railgunoknál" ráadásul Elco alapból már a Fluximatorral kezd :) -
Ömlesztve ami az eszembe jut :
Nehezebb csatáknál/főelleneknél az IronWarrior -ot nagyon tudom ajánlani számomra ez volt a leghasznosabb skill a játékban. Ha nagy a felfordulás akkor szerintem is ajánlatos a gépre bízni a közelharcosokat ,viszont ha kevés az ellenfélnél akkor már közel sem nyomja olyan jól a gép mint én(jaj de szerény vagyok:). A RazorEdged plusz támadási értéke a távolsági fegyvereknél erősen eltér ,nem ugyanannyit ad minden fegyverre jó példa az IonFluxinator vagy a Wizardwood amikre+35 és ez már egész kellemes. A lőfegyvereknél érdemes arra figyelni ,hogy minél több ellen sorakozzon fel egymás mögött és úgy tüzelj ,mert így mindegyik sebződik. Ha Elco -nak már megvan a IonFluxinator vagy az OmniumRocketGun érdemes beletenni egy RazorEdged+BatFang párost és a fenti módszerrel tulképp legyőzhetetlenné válik. Ailish fegyverébe én a SpiritBite/EssenceGnaw –okat kedvelem a legjobban. Tal –al szinte sosem használtam semmi skillt az IronWarrior –on kívül ,úgyhogy nála nekem a Bat/VampireFang a best. Buki –nál ugyanez volt a helyzet mert skillekből vele is csak a Regeneratet használtam. -
haxoror #161 Távolságiaknál nyomni a Force-ot és az Essence-t, közelharcosnál a force-ot és az életerőt. Ha kezdődik a harc akkor a távolságiakat irányítsd mert a kardosokat a gép úgyis jobban kezeli.
Skillekből sztem a nanovalami Elconál a legjobb minden csatát azzal nyitok hogy ellövöm aztán Ailish haste spelljét is, mostanában a legnagyobb problémám hogy a csaták 5-10 másodperc alatt végetérnek és nem tudom a dobott cuccost mind fölszedni mert mire körbefutom a csatateret egy részük eltűnik
-
harcoknál én folyamatosan mozgok, amíg bírok skilleket használok, illetve ha feltöltődött az a sárga csík (ez most nem volt túl szakszerű), akkor lehet idézni egy rohadt nagy támadást. tehát:
-folyamatos mozgás
-kombók
-skillek
+ figyelembe lehet venni esetlegesen az aktuális szörny gyengéit/erősségeit
+ érdemes bevásárolni potion-ökből
+ érdemes tápolni a páncélokat/fegyvereket -
Ja és a társak nagyon hamar elhullanak, elég bénák -
Valakinek van valami használható taktikája a csatákhoz??, Néha kurvanehéz és combozni se lehet mert állandóan lecsapnak. A közelharc teljesen használhatatlan a harcok többségében (pölö most egy genya farkas valakit kéne legyőznöm a másik világban, alig bírok hozzáérni,spec képességek nélkül lehetetlen, a távolsági fegyveresekkel viszont könnyű, de soká tart) -
Mozes #157 már meg van a crack, csak nekem a link nem működött már, thx -
Mozes #156 törölték a nodvd crack-et a gcw-ről. Valaki el tudná küldeni?
THX -
mike369 #155 aha... temp-en rakta... sajnos vannak crc-k... pedig azt írták, hogy így műxik... shit!
az csapott be, hogy a zip-ből telepítettem, így eldugta a temp-be a txt-t. pedig hogy megörültem!
-
haxoror #154 Abba a könyvtárba ahonnan a patchet futtatod -
mike369 #153 nekem nem csinált ilyen fájlt... hova szokta tenni??? -
haxoror #152 thx megvan szedem :)(
A PatchReport.txt -ben nem írt crc hibákat? -
mike369 #151 nyitó oldalon, a híreknél:
Week 33: 14 - 20 August 2005
Patches & Fixes Game Index
...
Added the No-DVD for: Sudeki v1.0 [ENGLISH/GERMAN/FRENCH/ITALIAN/SPANISH] (PC) //// - Thanks anonymous.
itt a link -
mike369 #150 azt mondta, "OK" hibát meg nem írt ki (vagy én nem vettem észre) -
haxoror #149 gcw-n én sehol se látok a sudekihez cuccokat
-
haxoror #148 És gyakorlatilag is felment?
Régi mentések működnek vele?