-
Egymás ellen játszottunk, túl 50 meccsen és mindketten már a winning eleven óta játszunk a sorozattal. De ilyen rossz tapasztalat megérte azt hogy leírjam ezeket a sorokat. Gép ellen is néztük hát AI gyengébb mint az elözőben.
Részletezem : kapus kiadás ( nem kirugás) több támadó ott áll résen ami előzőben úgy sikerült hogy nagyon köcsög taktikával játszol. Itt olyan könnyű halászni a labdákat hogy az valami rettenet. 5ből 1-2x sikerül kivinni a labdát. Ez mennyire életszerű? Kirugásnál meg ha én leveszem ellenfélnél ha ő leveszi nálam. Következő pasznál meg vissza. :D Néztük a számokat direkt 10ből 9x ez van.
Menjünk tovább : bedobás, régen volt egy kör oda nem lehet bepofátlankodni, most persze lehet és minden bedobás kész harc. Jobban örül az aki nem dob be mint fordítva.
Szabadrugások : Startot nyomni előzőben sem lehetett most persze lehet, ezenkívül ez a vonal : MINEK?! és mi ez a sok kapufa? Tudom szép és mondom huh de jó, de 1 meccsen 4-5 az átlag. :D Nevetséges.
A mozgás : nagyon jó és életszerű, grafika minden, de a reakció idő? Mi legnagyobb sebességen játszunk és így is van fél másodperc késés.
A védők többször körbe szaladják az ellenfelet és sokszor elfelejtenek szerelni. Bug.
Nagyon sok 11est itél meg már volt olyan is (leközelebb mentem mert azért nem olyan ritka ) hogy eleset magától körülöte senki és büntető. Igaz a javamra. De na..
Hozzáteszem meccsek többségét én nyerem, de már én fogom a fejem hogy szépen paszolgatni játszani itt lehetettlen. Mert olyan könnyen vesztik el a labdát , nem azért mert nagy a nagyomás az ellenfél részéről hanem mert nem tudja átvenni és oda pattan elenfélhez egy sima rövid passz.
Szóval van mit csiszolni. Előző fifa is bughalmaz volt, nem tudom javították e. De most a Pest kezdett erre rá. Hozzáteszem hogy ez az új fifa szerintem. Nehézségi szint? 0. Régen igaz unalmass volt de annyira kiélezett volt a játékunk egymás ellen hogy 1 gólok estek. Most? kézilabda meccs :D Minden sokkal könnyebb ami még talán lenyelhető ,ha nem lenne ennyi hiba. Olyan mint ha amit eddig tudtak volna focis játék tervezésről elfejeteték volna.
Mikor leszedjük minden évben a fifát pont ezért, hogy röhögjünk milyen hibát és milyen gagyi sokszor a játék , ergo komolytalan. Most sírunk hogy a Pest ilyen.
PATCHET!!!