81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• DaemoonHunter
    Én is hasonlóképp vagyok...
    Azon még javíthatnának, hogy legyen egy képesség/cheat plafon csapaterősség átlag alapján. Tehát ne legyen az, hogy world classon egy tökszar csapat játékosai, ebből akár a védői úgy cselezzenek mint ronaldinho hajdanán, vagy lefussanak akárkit ha úgy sorsol a gép.

Gameplay patch/file loader féle/ lehet olyan hiba, hogy random megálnak a játékosok akkor amikor futni kéne a labdáért? Vagy a védők nem mennek a labdáért akár mit csinálok?
  • tobias88
    Engem csak azért idegesít a kirúgásos rendszer, mert túl életszerű és nehéz kirúgni a labdát. Amúgy az LB-vel fel tudod küldeni a játékosokat kirúgásnál meg vissza is tudod hívni.

A dupla futás gombos sprintelés meg nagyon jó lett, jobb mint a régi rendszer, nekem nagyon bejön. 1 az 1ben vagyok még nagyon gyenge, azt kell valahogy fejlesztenem
  • tobias88
    Én most nyertem 6-1re a juve ellen profi szinten, első ilyen meccsem hogy minden bejött. Igaz ebbe már benne van az is, hogy a játékban is él már a nincs kedvük játszani effektus nagyon helyesen.

Amúgy meg mindig 1-0 meg 2-1re nyerek, néha 3 gólt is rúgok de az ritka. World classon meg alig lövök gólt
  • Breki33
  • Breki33
    Ez az egyérintős dolog érdekelne részletesebben pont azt néztem, hogy abban fejlődnöm kéne, gyakorláskor is ez az egy ment a legnehezebben.

Gondolom ez az mikor L1+passz-al adom és a beinduló játékosnak vissza szöktetéssel. Erről írhatnál bővebben akár példákkal.
  • Breki33
    Dejó, hogy ezt nem én írtam. :-)

Énis így látom kb. Ezt a kidobás bedobás dolgot nem egészen értettem.
    Szabadrúgásnál szögletnél nekem direkt tetszik ez a vonal. Szögletnél ugye beraktam, hogy be lehet csavarni, oké mondom de hogyha mindig be lehet az se igazán jó. Hát azóta egyszer sikerült külső kapufát rúgnom meg egy kapus védés egyszer meg elsuhant a hosszú pipa mellé.

Mozgásra érdemes felrakni a loaderes fix-eket sokat javít sztem.

11-es nekem se nagyon volt a múltkor vki arra panaszkodott, hogy nincs nagyon szabad sztem inkább ez a valós, bár lehet egymás elleni játékban máshogy van.

Azért játékmódok tekintetében lenne mit ráncbaszedni ezen kívül, de kétlem, hogy azt idén kiegészítőben megcsinálják a Konami-t ismerve.

Úgyhogy a többivel kiegyeznék idén.
  • Breki33
    dehogy volt jobb az a rész sokkal jobb lett, nagyon jó, hogy meglépték ezt a dolgot

annyiban egyetértek, hogy félkész lett, főleg a játékmódoknál látszik, hogy egyszerűen nem volt rá elég idő azt a részét tényleg lehet sok kritikával illetni érdekes itt azt senkise kritizálja :)

Ezenkívül az arcok egyéb grafikák, szerintem ez is időhiány és most próbálják az arcokat egy nagy patchbe belepakolni és kiegészítésként kiadni.

Szval tényleg félkész a játék, de hogy játékmenetet tekintve a legszarabb verzió lenne azt kétlem, persze abban is vannak hibák, de ebből a szempontból nagyon jó úton indultak el, nagyon kellett már.
  • daver88
    Egy részével egyetértek, a többivel nem:

Kidobás: nem értem mi a baj...az a dolga a támadónak, hogy megtámadjon, egyszerűen csak a radaron kell nézni, melyikükön nincs ember, és oda dobni...én még nem vesztettem így labdát..

Bedobás: ezt sem nagyon értem, mi a gond vele...alapból 3 ember a közeledbe jön, kéri a labdát, és akkor még nem is említettem a távolabbiakat, akiknek ugyanúgy be lehet dobni.

Szabadrúgások: ha zavar a vonal, ki kell kapcsolni...mert ki lehet..RB...mindjárt nem lesz annyi kapufa.

Mozgás: ezzel egyetértek, reakcióidő nagyon rossz..

Védők néha tényleg nagyon bambák...ugyanez a kapusra is igaz.

11-est összesen egyet hoztam össze egy szezon alatt, azt sem én rúgtam...

Passzolgatásról meg csak annyi, hogy egyérintőt így még nem sikerült egyetlen PES-ben sem véghezvinni mint itt...majd rakok videót..

Beadásokkal semmi gond, sztem több belőle a gól, mint az előző részekben..

Szóval szerintem kisebb-nagyobb hibákat eltekintve jó ez a rész, szokni és tanulni kell. Védőket és kapusokat kéne ráncba szedni + a reakcióidő, más eget verő dolog nincs, amihez idén hozzányúlnék...
  • sz4bolcs
    Előző PES jobb volt? Mindenképp szeretnék valami focis játékot tolni, de már vagy 10 éve nem játszottam focis játékkal. Melyikkel érdemes?
  • fergusonpapa
    Utána néztem, új meccsmotor miatt , egyes mozgások hátrányosak, és a többi játékost írányító AI-t majdnem minden teszten megemlítik mint hiba. Ez sok mindenre add választ.
  • fergusonpapa
    Egymás ellen játszottunk, túl 50 meccsen és mindketten már a winning eleven óta játszunk a sorozattal. De ilyen rossz tapasztalat megérte azt hogy leírjam ezeket a sorokat. Gép ellen is néztük hát AI gyengébb mint az elözőben.

Részletezem : kapus kiadás ( nem kirugás) több támadó ott áll résen ami előzőben úgy sikerült hogy nagyon köcsög taktikával játszol. Itt olyan könnyű halászni a labdákat hogy az valami rettenet. 5ből 1-2x sikerül kivinni a labdát. Ez mennyire életszerű? Kirugásnál meg ha én leveszem ellenfélnél ha ő leveszi nálam. Következő pasznál meg vissza. :D Néztük a számokat direkt 10ből 9x ez van.

Menjünk tovább : bedobás, régen volt egy kör oda nem lehet bepofátlankodni, most persze lehet és minden bedobás kész harc. Jobban örül az aki nem dob be mint fordítva.

Szabadrugások : Startot nyomni előzőben sem lehetett most persze lehet, ezenkívül ez a vonal : MINEK?! és mi ez a sok kapufa? Tudom szép és mondom huh de jó, de 1 meccsen 4-5 az átlag. :D Nevetséges.

A mozgás : nagyon jó és életszerű, grafika minden, de a reakció idő? Mi legnagyobb sebességen játszunk és így is van fél másodperc késés.

A védők többször körbe szaladják az ellenfelet és sokszor elfelejtenek szerelni. Bug.

Nagyon sok 11est itél meg már volt olyan is (leközelebb mentem mert azért nem olyan ritka ) hogy eleset magától körülöte senki és büntető. Igaz a javamra. De na..

Hozzáteszem meccsek többségét én nyerem, de már én fogom a fejem hogy szépen paszolgatni játszani itt lehetettlen. Mert olyan könnyen vesztik el a labdát , nem azért mert nagy a nagyomás az ellenfél részéről hanem mert nem tudja átvenni és oda pattan elenfélhez egy sima rövid passz.

Szóval van mit csiszolni. Előző fifa is bughalmaz volt, nem tudom javították e. De most a Pest kezdett erre rá. Hozzáteszem hogy ez az új fifa szerintem. Nehézségi szint? 0. Régen igaz unalmass volt de annyira kiélezett volt a játékunk egymás ellen hogy 1 gólok estek. Most? kézilabda meccs :D Minden sokkal könnyebb ami még talán lenyelhető ,ha nem lenne ennyi hiba. Olyan mint ha amit eddig tudtak volna focis játék tervezésről elfejeteték volna.

Mikor leszedjük minden évben a fifát pont ezért, hogy röhögjünk milyen hibát és milyen gagyi sokszor a játék , ergo komolytalan. Most sírunk hogy a Pest ilyen.

PATCHET!!!
  • Breki33
    kidobni ezek szerint ki lehet

• Breki33
    Azt hogy érted, hogy nem lehet kiadni a kapussal?

Kirúgni vagy kidobni, nem teljesen értem
    És mi van pontosan a beadásokkal?

kicsit világosabban please

milyen szinten játszol, hogy ennyi gól van?
  • Breki33
    egypár példa eredeti gyep különböző bump-okkal -saját

• fergusonpapa
    10 éve Pesezek. Ha nem több.. de ilyen szar verziót életemben nem láttam. Ennyi bugot és szarságot.. Nincs meccs nélküle. Hol az a kibaszott javító pacth?

Ez kajak Fifa szint. Meccsek gól átlaga 5-10 -.- abból hozzáteszem fele potya. (nem kapus, védő hiba minden van)

Meg mi az hogy középpályára nem lehet kiadni a labdát a kapusal, védőnek meg? háh.. és a beadások? :D

Ez szégyen.
  • Breki33
    van egy jó hírem minden stadionhoz külön bump van ez azt jelenti hogy különböző fajta gyepeket lehet stadiononként használni úgy mint igazávól

pl ha lesz havas akkor annak bumja nem kell minden stadionba és nem kell cserélgetni a bumpokat
  • Breki33
  • DaemoonHunter
    Első ránézésre a fifa ugrott be valamiért :D Szép lesz
  • Breki33
    nem igazán gameplay

hanem játékmenet javító

NEW FEATURES:

-Fix performance : increase FPS & ingame performance
    -Fix responsiveness : improve control responsiveness
  • Breki33
    meg kéne Nagyi2Pac féle pontos csíkozás
  • Breki33
    na megvan, csak nem igazán tudom mi rakja ve azokat a barna pontokat

[IMG][/IMG]

• Sanyicucu
    PES2014 File Loader - beta 1.0.0.8 fix erre a loaderre gondolsz?Nem is tudtam,hogy van benne játékmenet javító.
  • Breki33
    én meg túl gyorsnak éreztem

loaderben lévő viszont tök jó szerintem
  • Sanyicucu
    Használtok gameplay patchet?Nesa félét felraktam de nem igazán jött be.1-1 be viszem a csatárt a kapusra és szinte lelassul amire ellőném a labdát és addigra utolérnek a védők.GÁZ.
  • Breki33
    tudja valaki melyik cpk-ban van?
  • Breki33
    stadium bin list
    st001 -------------------- San Siro
    st005 -------------------- Wembley Stadium
    st007 -------------------- Old Trafford
    st008 -------------------- Estadio da Luz
    st011 -------------------- Allianz Arena
    st012 -------------------- Stade de France
    st013 -------------------- Royal London Stadium
    st014 -------------------- Estadio do Morumbi
    st015 -------------------- Estadio de Escorpiao
    st016 -------------------- Estadio Urbano Caldeira
    st017 -------------------- Estadio del Nuevo Triunfo
    st020 -------------------- Burg Stadium
    st022 -------------------- Juventus Stadium
    st023 -------------------- Saitama Stadium 2002
    st025 -------------------- King Fahd International Stadium
    st027 -------------------- El Monumental
    st029 -------------------- Konami Stadium
    st030 -------------------- Giuseppe Meazza
  • Breki33
    Még nem.

Igazából a no blur patchen gondolkoztam az pedig ebben benne van, de a fű szerintem is ronda.

A játékbeliekkel nincsen különlegesebb probléma már nézegettem, de nem teljesen értem a rendszert négy DDS filebol áll, kicsit olyan fifára hajaz

Játszottam BL matchet a Marsellie ellen na ott kimondottan jó fű volt még kopások is voltak helyenként olyasmit szeretnék máshol is.
  • tobias88
    Ezt leszedted már és kipróbáltad? Külön lehet szedni a fájlokat? Mert a fű az valami elképesztően iszonytatóan ronda. Nem is értem mi a bajuk a játékbeliekkel, nagyon jól sikerültek
  • Breki33
    Pes Next-Generation Patch By Firas Zinou v1
    [Graphic & Gameplay] Pes Next-Generation Patch By Firas Zinou

Features :

- Improve Graphic
    - Improve Faces & Kits Textures
    - No Blur Patch Included
    - Add HD Turfs For All Stadiums By Firas Zinou
    - Real Badges For All Leagues & Competition
    - Improve Crowds
    - Improve Adboards
    - Add Behind Goals Ads
    - Compatible with 64 & 32 Bits
    - Compatible with all patches
    - Compatible with all Version of pes 2014 (1.0/1.1)

http://www.pes-patch.com/2013/10/pes-next-generation-patch-by-firas-zinou-v1.html
  • daver88
    Sprintet én el szoktam engedni, mert azzal együtt nyomva nagyon fölérúgják...manual shot-tal lőttem, az alappal mindig kivédi a kapus...
  • Matte
    akkor azt mondtam volna, hogy baszd meg, elkúrtad a játékom

A mentést nem tudom mi rontotta el, de restore-on kívül nem volt más, úgyhogy arra tippelek.
  • Breki33
    okés csak így úgy jött le mintha szarokat ajánlgatnék itt amik tönkreteszik a játékot, közben Nesa az egyik legelismertebb gameplay-os
    és pl ilyen reakciók vannak erre a patch-ra

"i'm playing it on -2 and game is much more enjoyable than before..Thanks to Nesa"

olyat senkise írt, hogy a mentéseit elrontotta volna

mondjuk én gabe poul logan-al értek egyet ezért szedtem ki

game plays very strange now, its really like im playing pes 2013 wich i personally dont like, even the dots at spot kick has somekind of a bug,the direction can not be adjusted well
  • Matte
    én sem, de ennyi volt a történet, gondoltam megosztom.
  • Breki33
    nem egészen értem a mentésnek mi köze ehhez ez csak az exe-t módosítja !

én felraktam, kipróbáltam aztán restore majd sound on vissza és simán megy a mentésekkel azoknak ott kell lennie

de minden gameplay módosítás előtt érdemes elmenteni az eredeti exe-t ez alap

peseditet nem használok
  • Matte
    el se indult a játék, csak fekete képernyő. Utána nyilván ment restore.

ha jól láttam a helyzetet, akkor az exe-t baszcsizta el úgy, hogy a vírusirtó kilőtte az első indításnál, de utána hiába nyomtam restore-t, bár visszaállította, de az egész mentést elkúrta (ergo frissen telepített játékot csinált belőle), ami ugye szar maradt akkor is, ha visszaraktam az eredeti cracket.

Így most ugrott egy év ML, az irányítás, de a pesedit patchet is kivakarta belőle, úgyhogy most del és újrarakom.
  • Breki33
    egyébként hogy kúrta el???

nem indul?
  • Breki33
    van ugye restore, ha vkinek nem tetszik az visszarakja az eredetit, de simán vissza kell másolni az exe-t és kész
  • Matte
    ez úgy ahogy van elkúrta a játékot, szóval most épp boldog vagyok :D
  • Breki33
    Igen a Pes sajnos kapufánál cseszik rezegni, pedig jó lenne.

Becsúszásnál, félrúgásnál még nem zavar, de kapufa esetén jobb feelinget adna, és nem lehet olyan nehéz megcsinálni.
  • tobias88
    Nekem ilyen van, kevesebb mint 4k. Bőven jó erre, az analóg is 360 fokos, csak nem írják. 2 rezgő motor van benne, bár a pes valamiért nem rezgeti soha, másnál is így van?