Dredd#16
"hülyébbnél hülyébb játékok", "időmilliomos barmok".... szerintem el kéne gondolkozzál pár dolgon, legfőképpen embertársaidhoz való hozzáállásodon......
Átlagember, oszdd be jobban az idődet, ha nincs elég, vagy ne vállalj olyan sokat, amennyit nem bírsz és ilyen frusztrálttá tesz.
Kíváncsi vagyok, hogy vajon a legújabb egészégügyi technológiai újításokat is ugyanígy fikázod-e, hiszen neked nincsenek szívpanaszaid, ezek az új pészmékerek meg úgyis csak a szívbeteg barmoknak valóak, vagyis gyakorlatilag értelmetlenek... no comment.
Jah, és 15k-ért tápot venni.... persze, biztos lehet, én két hete vettem egy 400-asat 5k forintért, szvsz ezzel menne a két VGA minden gond nélkül.
Végezetül: az SLI jelenleg hardcore gamereknek van kitalálva, akiknek "a pénz nem számít" ha a hobbijukról van szó (mint ahogyan egy horgász is kemény pénzekért vesz botot meg egyebeket, mégsem szólom le, hogy ilyen baromságra ennyi pénzt költ). Ezek az emberek eddig is megvették horror pénzekért a csúcstechnológiát, ezután is meg fogják. Ha tehetném, én is váltanék SLI-re, mondjuk két GF6800Ultrával, mert mint tudjuk: "framerate is life!"