Japán
Hint: kis karbantartás kéne...
Linkek nyelvtanuláshoz: [ Japán pelcek ] [ Lang-8 ] [ saját oldal Frissítve: 2012.04.15. | blog ]
Hasznos programok: [ Z-Kanji ] [ Wakan ] [ Anki | SG topik ]
Hasznos oldalak: [ Hiragana Megane ] [ japán tv-k ]
Lányok: [ (nem csak) Pucér ázsiai lányok ] [ Ázsiaicsaj topik ]
Poén: [ engRish | Engrish Funny ]
Hint: kis karbantartás kéne...
Linkek nyelvtanuláshoz: [ Japán pelcek ] [ Lang-8 ] [ saját oldal Frissítve: 2012.04.15. | blog ]
Hasznos programok: [ Z-Kanji ] [ Wakan ] [ Anki | SG topik ]
Hasznos oldalak: [ Hiragana Megane ] [ japán tv-k ]
Lányok: [ (nem csak) Pucér ázsiai lányok ] [ Ázsiaicsaj topik ]
Poén: [ engRish | Engrish Funny ]
-
Agunesu #1570 Oh értem. :) Én a legelső leckét visszaküldtem, azóta ki is javították. Hibátlan lett, bár nem csoda, elég óvodás szintű feladatok voltak benne.
Viszont a tananyag tényleg nem az igazi... Fontos dolgokat kihagynak belőle. Például az első haviban volt egy olyan gyakorlat, ahol meg kellett mondani, mi egy szó megfelelő átírása (20. oldal 4. feladat). Ott volt például ez: テイー (a 2. jel kicsi) és mellette a lehetséges megoldások: tei, ti (felülhúzott i-vel) illetve tii. Na ezt fejből például nem tudtam megmondani, egy angol fórumon kellett megkérdeznem, és ott magyarázták el, hogy hogy lesz az e-ből i... Mondjuk oké, utólag logikus, de nem emlékszem, hogy ezt említették volna bárhol az ELO-s leckében. :/ Ha az ember csak arra alapozza a tudását, nem valószínű, hogy átmegy a japán nyelvvizsgán.