Amúgy szerintem abban egyetérthetünk, hogy mindenki számára az az elfogadható hangnem, ahogy beszél. Nekem az, ahogy én, neked az, ahogy te.
Az, hogy más sázmára meg melyik az elfogadhatóbb, azt döntsék el ők.
De akkor elmondom neked, hogy szerintem azért ütközöl mindig bele az emberekbe, mert valahogy nem igazán tudsz elfogadhatóan kérdezni, érvelni.
Hogy ezt miért merem állítani objektíven is, nem csak szubjektíven?
"de ez MIND????
ez a fekete-fehér pacás izék??"
^^lehet én értelmezem rosszul, de mintha olyan érzésem lenne, nem fognád fel, hogy amögött a pár fekete-fehér pacás izé mögött mennyi munka, mennyi tudás, mennyi mennyi minden van, és te ezt az egészet semmibe veszed...
szép színes 10mpixel-es képeket akarsz? tudod tegyük fel van két lehetőség:
a, küldtek volna most egy szondát sok-sok szép fényképezővel, és most lenne ~30 nagyfelbontású színes képünk, ami azon kívűl hogy szép vagy nem szép, nem sok midnent ér magában
b, úgy csinálták, mint ahogy, és akkor most megint egy nagyot lépünk előre, bővítjük az ismereteinket, és hamarabb jutunk el arra a szintre, hogy real-time (+67 perc (bár lehet addigra ennyi se lesz)) tudjunk nézni 30 fps mellett nagyfelbontású színes videót, hogy a Titanon élő nagybácsi éppen mit csinál...
tudod bár egyeseknek sok pénzt megér a szórakozás/szórakoztatás, de ennek ak üldetésnek a sikere a sok pénz mellett rengeteg időt és rengeteg munkát is felőrölt, ami nem biztos hogy megérné...
de ha lesz rá pénzed, hogy építtess egy szondát meg minden egyéb ketyerét, ami ahhoz kell, hogy szép képeink legyenek, akkor érdeklődéssel figyeljük majd a fejleméyneket