kukacos#300
Én mondjuk azzal kezdeném, hogy először szeretnék már egy tényleg jó minőségű, meggyőző filmet látni egy ufómegfigyelésről. Kissé furcsa, hogy ma, amikor már az - egyébként nem túl gyakran - lezuhanó repülőgépeket is rendszeresen felveszik filmre, pl. Concorde, vagy a tengerparton lezuhant Airbus, vagy akár csak a WTC-be csapódó első repülőről is volt felvétel, vagy akár a gömbvillámokról is tucatnyi film készül évente, az állítólagos idegen űrhajókról semmi... Egyszer egy egész napot rászántam, hogy a neten keresgéljek ufómegfigyelésekről készített filmek után. Semmi olyat nem találtam, ami értékelhető lett volna. Persze tucatjával vannak a különböző ufóműsorokban ezerszer bemutatott klasszikus, elmosott filmecskék az ötvenes évekből, ahol mintha a csészealjak dizájnja is a korízlést tükrözné :) A legjobbak még azok, amelyeken távoli fénypontok ugrálnak, de azt hiszem, mély, rendíthetetlen hit kell ahhoz, hogy ezeket idegen űrhajóknak nevezzük. Ha valaki tud valóban meggyőző, jó minőségű felvételről, kérem linkelje már be ide, kíváncsian várom. Manapság, amikor már a mobilokban is kamera van, és az idegen lények ugyebár itt ugrálnak körülöttünk, ugyan már nehogy ne készítsenek jó felvételeket.