KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
diegho #9478 én a lovagot annyiban egészíteném ki, hogy aki kezdő karakterrel nyomja és nem kap extra cuccokat annak a lightning slash-re 1-2 pont áldozása megérheti, hiszen kevés dolgot kell pakolni így lesznek felesleges pontok, sok zűrös szituból sikerült már kijönnöm a segítségével, ha van felesleges pont akkor lehet rá tenni egy keveset én elég sokat raktam rá, asszem 7-et, de még így is van 5 pontom (lvl 33 lassan 34)
éjjel kicsit ütögettem a szörnyeket, majd kimentem fort elé nézegetni a cuccokat, hogy mit árulnak. kint duel-eztek páran, egyik harcos G50 cuccokban volt, mindenkit pár ütésből leütött, kérdik tőle milyen cuccok stb. lvl 52 harcos: 4700hp, 139 OTP, minden armorja despotic talival... na mire én ilyen cuccokban leszek...
amúgy már elkezdtem megvenni a G46 armorokat 85-ért vettem vértet, 50-ért kesztyűt, ahogy néztem elég olcsón meg lehet kapni őket clean állapotban.
droprate változást nem vettem észre így kb 3-400 devil soldier megölésével a szokásos 1db G37 cucc és 1db sbwb droppom volt.