Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na 1280x960-ba van pl az asztal, és a kal 1024x768-ba akkor ilyen hibát ad. Szal probáld belõni asztalt más értékre és okés lesz.

Natrak

Brutal
Vettem uj videokarit megéri folytatnom a gammát? A régivel ugyanis fagyott állandóan...
Van valami értelme folytatnom a karimat vagy jegeljem még januárra? :-)
Hoi Cham öreg combi mi a tosz van veled?
Régi nagyok vannak még? 😄
Na durrants nekem pár sort hogy mi a szitu aztán majd lehet ujrakezdem szerény személyed miatt,még mindig olyan segitõkész vagy? :-)
Na pás

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

v150r
<#lookaround>

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

Dodokacsa
régen én is kígyót-békát kiabáltam az ML-re, de mára már beláttam, hogy alaptalanül<#beka3>

Freezproof | KalOnline - Hanin server | lvl 71 God of Bow

Dodokacsa
"Az ML javarészében megvan ez a lenézés a kicsikkel szemben..."
ez sem igaz, mert mondjuk kwy (külön kategória 😄DD) meg 1-2 magyar kivételélvel az 50+ osok, ahogy én megfigyeltem jó arcok
ez nem az ML sajátossága. mindenhol van 1-2 gyökér arc, de a többség szerencsére a nagyobb magyar klánokban normális

Dodokacsa
igen, nem rólad van szó😉, ez Hungarians-os belügy<#vigyor2>

Dodokacsa
"...1 korrekt embernek..." csimbivel kell egyetértenem, vagyis nem 'kell', eccerûen 100% ban úgy van ahogy leírta
az, hogy te ott solozol az 1 dolog. az meg hogy full 53+ os partyban healer-el medi nélkül 2-3x (vagy többször) annyi XP-t kapsz mint soloban, az húzás 😉
igen én hívtalak, mert 50 közelében vagy/voltál. anno engem is "felhúztak" 50re d3 partyban 48-49rõl, uh tudom mennyire jó XP. sebezni valljuk be nem igen tudod/tudtam. (solo az full más mint a party, mi ott partyban nem nyomunk skill-t mégis gyorsan öljük simával is)

(a többi mai kommentet még nem olvastam el, lehet egybevágok valamelyikkel)

Scam = Csak azokkal esik meg általában, akik nem figyelnek oda, könnyen átverhetõek. Minden mmorpg tele van gyermeklelkületû egyénekkel, akik még a hótündérben is hisznek azt jól beadják nekik. Scammelések éppen ezért minden játékban vannak.

Bugok = Mondj egy olyan játékot ahol nincs bug.

Botok = Megint csak rátermettség kérdése az egész. Ha egy kicsit is régebb óta játszanál a játékkal már letudnád õket kezelni. Hogyan kell õket be-pkztetni, behalatni vagy protector-t küldesz rájuk, ha nem jut más az eszedbe.

Semmittevõ GM-ek = Képzeld el, hogy kurvára szeretsz gépezni, de dolgozni már nem. A pénzt felveszed, belépsz pózolni a játékba, szopatod a kicsiket és elélvezel. Ezt csinálja az összes mmorpg GM. <#fogmosas>

Nem létezõ update-ek...

Foggalmam sincs mennyit játszottál a Silk-kel, de a heti update-ek után új botverziókat kell kiadniuk a bot programozóknak, mert anélkül nem mûködnének a játékban. Sok dolgot átírnak egy update alkalmával. Nem sok idõt adok neki és a kalban is lesznek botok. Észrevehetõen, nem úgy mint ahogy most tolják egyesek.

nah az eddig hallottak alapján a g50 succeed rate je olyan 20%-30% körül van, szal 3,5M el számolva 1 part: 14M, full set pedig 70M-be fog kijönni...

ha kicsit belegondoltok, 70M ért +15 str, int, agi nem is olyan rossz !
természetesen ezzel az uppal a knightok és az archerek járnak a legjobban, hiszen igy : +6 OTP, +5 EVA, +~10 DMG, +2% RES kapnak 😛

sajnos ebböl a mage igazából csak +5 EVA t kamatoztatja, az a 15 INT szerintem magasabb szinten már nem sokat számit 😞

gogo upgradelni ! 😛

csak egy jótanács: inkább az okos hülyéskedjen, mint a hülye okoskodjon...

Chamber ha meglett a lvl grat légyszíves ne rúgj ki a guildból csak most a tanulásra koncentrálok!bocsi üdv.:CoolMageHUN
v150r
itt mondjuk a gmek jobban baxnak a játékra, mint silkben...

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

Mért nem ugyanaz az Item Mall meg a Kalos Item Shop?
Ugyanezt le lehet játsszani Silk Item Mall-ra is nem? O_o
Ottis valódi pénzbõl kell "silk"-et feltölteni amiért aztán veheted az xp scrollt pl (ott nem kõ hanem scroll ha jóltudom 😊. Silk olcsóbb vagy mire akarsz kilyukadni?

Igen a Bead of Fire néhány idióta 10-50Mért kezdte árulni tegnap (a 10Msból sztem jópár gazdag csaló be is vásárolt egybõl). De már tegnap a BoF megjelenése után kb 6-7 órával is volt aki 5Mért adta. Ami sztem még mindig túl sok, a többi KalShopos cucchoz viszonyítva a BoF 3-3,5M-ba kéne kerüljön. Szal én még egy kicsit várok vele, had menjen lejjebb 😊

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

Igen, ezek a dolgok a "free korean mmorpg" kategória tartozékai mindenhol sztem xD
Mondjuk botokról nemigazán tudok Kalban, meg server shutdown sincs általában a heti rendszeres karbantartáson kívül. Elhalasztott update meg azért nincs mert ha be is jelentenek elõre egy updatetet akkorsem írnak hozzá elõre konkrét dátumot.

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

Scammerek, bugok, semmittevõ gm-ek, lag, nem létezõ updatek mindenképpen.

Köszi szépen a választ 😊. Egyébként Silkroad Online-t szoktam játszani, de kezd elegem lenni belõle a botok, bugok, scammerek, ccferek, server shut down-ok, semmittevõ gm-ek, lag, elhalasztott updatek, stb miatt. A Kal online-ban is vannak ilyesmik?
Elitewarrior
Csimbi

Ez a dolog nem fórumra tartozik szerintem ha Dodónak írsz privit elmondja neked. Vagy ha én fent leszek priviben elmondom de nem itt. De én ma is törtön leszek.

Üdv: Elitewarrior lvl49 knight Hanin SubOfHungarianElite Elit2HUN lvl72 knight vaga x-perience GeneralOfHungarianElite

Elitewarrior
Evoluti0N

Internet exproler-el regisztrálj és citromailos e-mail-re. A citromailost tuti elfogadja.

Üdv: Elitewarrior lvl49 knight Hanin SubOfHungarianElite Elit2HUN lvl72 knight vaga x-perience GeneralOfHungarianElite

rendben, ha ott voltam ott voltam, de légyszi meséld már el a szitut, ki és mit mondott neked, amiért ugy érzed, hogy ki lettél utálva, mert én nem emlékszem rá, bár lehet igezed van, de az is lehet, hogy rosszul emléxel, esetleg megint vmi félreértés van a dologban...

Hello mindenki. Lehet, h én vok teljesen hülye, de sehogy se tom beregisztrálni magam a kal online oldalán. Legelõször is, amikor be akarom írni születésem idejét, akkor kírja, h "please input numbers only", pedig számokat írok. Na azt úgy oldottam meg, h text file-ba beírtam a számokat és becopyztam a megfelelõ helyekre. Azonban akad még 1 gond. Mégpedig miután beírom az összes adatot, akkor kiírja: "Only letters in English and numbers are possible". Próbáltam a jelszavamat, id-met, nicke name-met, mindent írkálni mindenféleképp, de mindig ezt írja ki. Tudna vki segíteni? Elõre is köszi szépen.
Elitewarrior
Csimbi!

Ott voltál te is priviben kérdezd meg Dodót ha nem hiszed, lehet te nem tudsz róla, de õ tudja mi volt és én is. Az ML-bõl 2 embert ismerek akinek nincs semmilyen fentartása a kicsikkel és nem nooboz senkit sem le az Koko19 és flyinghorse elõttük le a kalappal"lehet van még 1-2 ember de õket nem ismerem"!! Ha mindenki olyan lenne mint õk az ML-ben, tolonganának az emberek hogy oda menjenek.

Így már tiszta..Akkor tényleg nem Te voltál.

Dya---->Hanin

Elitewarrior
Athina

Van 2 névrokonom csak van az Elitewarrior-ban nagy betû és mind 2 knight.

kiutáltunk? akkor sztem engem keversz vkivel...
én sem ott, sem máskor nem szoltam, hogy minek vagy ott, és hogy Dodo bocsánatot kért, arrol sem tudok, mivel sem én sem az asszony nem mondott semmit arra, hogy kicsik vannak a partiba sem régen, sem most, sem a jövöben...
mint mondottam, többször jön velünk ARk, Vagy Zuha, soha még csak utalást sem tettem arra, hogy ne jöjjenek, szal ha vki kiutált téged a partibol, akkor abban a partiban NEM mi voltunk ott.

EliteHUNt láttam vagy káprázott a szemem..vagy valami ilyesmi..bocsii😊

Dya---->Hanin

Elitewarrior
Athina

Azt kétlem, mert a kicsi karimmal árulok, nem vagyok bejelentkezve. Most dolgozok. 1 mage fortban azt láthattad de Elitewarrior nincs bejelentkezve az tuti😊

Elitewarrior
Csimbi!

Ha én beveszek valakit 1 partyba fõleg ha én hívom meg egyébként is, én nem kiabálom rá késõbb, sõt ilyen meg sem fordul a fejemben. Én nem tartottam húzásnak fõleg, hogy d3f3-ra szoktam menni szólózni. De nekem a tevéleményed nem számít, majd ha Dodó mondja azt elfogadom, de Õ nem hinném hogy azt mondaná, hogy húztatok engem. Fõleg kb 5-10 percig voltam. Kiutálni kiutáltatok az igaz ráadásul ok nélkül!!!

Szegény Dodó kért bocsánatot helyetetek, hogy lehívott engem, na ne mond már, hogy nincs bajod a kicsikkel!!!

Az ML javarészében megvan ez a lenézés a kicsikkel szemben ezt mindenki tudja. Én nem szoktam szólni csak 1x. Én inkább elkönyvelem magamnak ezeket a dolgokat. Én ezek után sem utálnék ki senkit 1 partyból és nem is fogok fõleg úgy nem, hogy nem is ismerem, mert te pl nem ismertél engem és nem is ismersz. Ha én is ezt tenném 1 fokkal sem lennék külömb az ilyenektõl.

Attól hogy dodóval nem partyzok a szintkülönbség miatt és egyéb más okok miatt "nem az õ személye" attól õt nagyon kedvelem. És 1 korrekt embernek tartom.

Szia Dodó😊

Hehe..elõbb taliztam Veled Elite a játékban azt hiszem<#smile>

Dya---->Hanin

Elitewarrior!

Windows tûzfal már rég kikapcsoltam😊 Van McAfeem...szóval azokkal nincs gond.NIncs másik játék progi😞 Directx-t tegnap újraraktam kiegészítésekkel😞
Marad az illesztõprogram..
Jajj nekem<#circling>

Köszike a segítséget<#wink><#wave>

Dya---->Hanin

egy két kkiegészités, pontosítás..

Curb:
- 2 XP kavics a mostani USD árfolyamon = 2359 Ft
- ez egy játék, mitöbb ingyenes, senki nem kényszerit arra, hogy pénzt költs rá, pláne arra, hogy gyorsan fejlödj, vagy kurva jó cuccaid legyenek...
- ha tetszik a dolog, és akarod, akkor költesz rá, ha nem, vagy sokallod, átmész máshova 😄
- perpill 2,7M ért lehet venni venni XP követ (néha 2,4M) ennyi 15 nap alatt SIMÁN összejön!

Elite:
- semmi bajom nem volt azzal, hogy ott vagy és "huzunk", viszont a jogtalan kötözködésed után ugy láttam, hogy nem érdemelted meg
- nem arrol van szó, hogy 50+ meg 50-, de ha bevesznek egy olyan partiba, ahol mindenki 54+, és a parti pirosra megy, az neked olyan sötét lila, hogy sebezni is alig birod -> ezt hivják leechnek (huzásnak)
- ArkAngyal és ZuAhNaam i szokott velünk jönni, még egyszer sem volt velük bajom, mivel õk nem kötöttek belém 😛

nah asszem csak ennyit akartam...

Elitewarrior
Athina!

A port is lehet az oka, vagy a videókártya illesztõ programja. Vagy a windows prof-nak a tûzfala. A tûzfalat ki tudod kapcsolni a sajátgép jobb gomb majd kezelés, utánna szolgáltatások és kiszolgálói../szolgáltatások. Ott az alján a listának van a windows tûzfal/internet. De ha ezt leállítod akkor vagy kaspersky internet security 6.0 vagy Fsecure-t tegyélfel a gépre, mert a géped alap védelme is megszünik. Ezek a víruskeresõk egyben tûzfalak is és jobb védelmet adnak sokkal mint a windows sajátja. Ha ezek után sem megy akkor valamelyik másik játékprogrammal akad vagy valamelyik process-el összeakad. Vagy még directx probléma is lehet.

Jó szórakozást neked.

Na de a másik gép is routerrel kapcsolódik<#nemtudom>

Dya---->Hanin

Szia!

Sima routerrel kapcsolódik a nethez..uhhh..lehet, hogy a port nem engedi ki??
XP Professional van és Radeon 9000-s 128-s videókártya.
Egyébként ADSL.

Dya---->Hanin

Dodokacsa
"Kal vagy sem, mi megkapjuk az Update-et!!!!!!!!!!<#mf1>"
a smájliból nekem az jött le, hogy: hahááá kapjátok be hülye kalosok, silkben bezzeg lesz update...
ha ezt kimondottan vkinek, akkor arra ott a privát, vagy elé lehet írni, hogy ezt kinek, vagy még egyéb más funkció, mind1, elhiszem, hogy nem ez volt a szándék, de nekem ebbõl ez jött le

na igen. DE
nem véletlenül lett úgy kitalálva, hogy amit kalshopban megveszel el tudd adni a játékban. gondoltak arra, hogy lesz aki költ pénzt és lesz aki nem. és így mindenkinek jó, kivéve 1-2 "pistikét" aki mindig mindenért siránkozik, mert az a hobbyja, hogy rinyál. a nagy többség 100% ban ki van békülve ezzel a rendszerrel. (egyedül a stone of birth-t nem lehet eladni, csak ajándékozni)

XP-kõ: használni igazábõl 50 körül kell elkezdeni. az ára a játékban 3-4milió körül mozog. ezt a pénzt simán összeszeded droppokból 15 nap alatt, sõt még többet is
Rebirth: 600e-1millió, ez sem megfizethetetlen, hacsak nem napi többször halsz. én magamtól kb. havi 1szer halok meg(lag, géphiba, egyéb leszámítva)

a többi kalshopos cuccot is igazából 50 körül érdemes elkezdeni használni. egyik sem ormótlanul drága, mindent megkapsz geonból, és 50 felett pl.: egy 2 milliós saving scroll nem vág földhöz senkit. ne legyünk már álszentek.

Elitewarrior
Athina!

Nekem win 2003-nál csinált ilyet és wireless internet csatlakozásnál.

Elitewarrior
Athina!

A leptop hogyan kapcsolódik az internetre? Lan vagy wireless?? Milyen OP rendszer van rajta "XP home, XP prof, vagy egyéb?"? Videókártya milyen benne?? stb..

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Van egy laptopom, ami megfelel a Kal rendszerkövetelményének jócskán. Feltelepítettem a játékot, mert a másik pc-n már játszom egy ideje és szerettem volna a laptopon is. Amint startol a játék jön a hibaüzi
"General application error. Enable debug output for detailed information.
This program will now exit.
HRESULT=8876086a

Segítsetek, ha tudtoook
<#conf><#help><#rinya><#fejvakaras>

Köszikee😊

Dya---->Hanin

blbogus
vettem nyulat

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Üdv:
Néhány szó a fizetõs mmorpg-rõl. Nem látom tisztán a hardver oldalát, csak sejteni tudom egy multi cég gondolkodását egy Kal-lal kapcsolatban:
Ugye, játékot fejlesztõ cégrõl van szó, folyamatosan írják a kódokat, új, szebb, jobb megoldásokat keresnek, és a legtöbb algoritmust egy olyan környezetben tudják kipróbálni, mint a Kal: ha hibás, nincs veszve semmi, senki sem hisztizik, hiszen relatív ingyenes, az, hogy van benne fizetõs rész, csak egy opció, választani lehet, de tudnod kell, hogy nem stabil.
Hardver: a fentieket figyelembe véve az ilyen kódok sem a legújabb szerverre fognak kerülni, hanem a régebbi géppark, mielõtt a vastelepre menne, még fut rajta -mondjuk- a Kal.
Ne felejtsétek el, hogy ez egy gazdasági társaság, nem egy kódoló banda, semmi sem ingyenes, ami annak látszik, az: marketing, vagy megoldások éles környezetben tesztelése, de inkább mindkettõ.
Miért nem fejlesztenek Eu szervereket? Dél-Koreában a háztatrások 80%-ában van személyi számítógép, és ezeknek zömében van szélessávú internet, amit odakinn csak 8Mbit-esnek hívnak. Gondold el, hogy ha ezt tudja stanilan a hálózat, akkor szerver környezetben mire képes? Gondolok itt a bérelt vonalra és haverjaira. Szóval Európa közel sincs ehhez, majd egyszer... Kíváncsian várom...

Elitewarrior
Dodó!

Köszike sikerült😊 Mûködik a beállítás! A tegnapi veszekedésnek 2 haszna lett
1, Megtudtam csinálni ezeket a beállításokat😊
2, Rájöttem, hogy többet nem szabad partyzni 50+-ossal fõleg ha ML vagy Hungarians-tag. Dodó kedvellek de látod ha valahol partyzok, még ha te hívsz is rámkiabálják. Így csak azokkal partyzok akikkel szoktam idáig is. Úgy látom ha valaki eléri az 50-et és a partyjába beszáll 1 kisebb úgy gondolja a kisebb szintû azért van ott, hogy õ húzza. Az meg sem fordul a fejében, hogy van olyan ember aki szeret partyzni és nem érdekli hol és kivel, kap-e xp-t vagy nem, csak party legyen és magyar party "tisztelet a kivételnek".

Akikkel én partyzok,és nem kiabálják az ember fejére a partyt most mindenki a tört szerveren van, így valószínüleg én is addig maradok ott. Ha abba hagyom a játékot, mert mindenki marad a tört szerveren, akkor CoreyHUN kapja meg a karimat😊.

Elitewarrior
Kipróbálom a beállításokat ez csak azért van ez az üzi😊

Sziasztok!
Õszintén szólva sztem tök mind1, hogy mi mennyibe kerül mert sztem olyan, hogy 100% ingyenes mmo nincs (except tört serverek).
A kal sose volt híres a bazinagy fejlesztésekrõl, de próbálkoznak. A pénz meg azért megy a kóreai serverbe, mert az európai szervert boldog boldogtalan feltörte.. Én még emlékszem egy két emberre, aki 70 db XP kõvel ült ki, és 900 db rebivel...
Tök fölösleges ilyenekkel foglalkozni mi mennyi, mert csak felkúrjátok az agyatokat, és egymásnak estek..
Ha ajánlhatom tegyétek azt mint én, van ben mutter munkahelyén az edzõteremben Boxzsák meg kesztyû, és én azt amortizálom, vagy a húgomat 😉

Nem én voltam... Oo

v150r
és az item mallban mennyibõl úszod meg és mivel? mert az kimaradt...

Jó reggelt! ^^

Átolvastam Chamber, ez a pláne benne. Azért írtam azt, amit te is idézétél tõlem, hogy nem veszekedés képpen kukacoskodok Csimbi-vel, hanem csak beszélegtni akarok. Ha lenyugodt már az elitével folytatott párbaj után, akkor beszélhetnénk. Ezt jelentette amit írtam. De örülök, hogy valaki megint félreértelmezésbõl ugrik a nyakamnak. Amúgy én is szeretem azt a bizonyos "..."-ot, látom te is sûrûn használod a hozzászólásaidban. <#wave>

ItemShop(Kal) =/= Item Mall(Silk)
Nem véletlenül írtam le tegnap az árakat, de reméltem senki nem köt bele. Na akkor egy kis ízelítõ:
ItemShop - legnépszerûbb az Exp Stone.
Ára: 59 KalCash - Egyszeri 50KalCash = 5.25$-ból nem lehet megvenni. Vegyünk ismét 50 KalCash-t, mert ugye 15 napos csak 1 Stone idõtartama és mi fejlõdni szeretnénk. 59+59=118. Akárhogy is számolom ez egy 50+100 KalCash megvétellel tudod csak finanszírozni, ami 3017 Forint egy hónapra. Ja ebbõl marad 32 Kalcash, amibõl vehetsz még vagy 1 Stone of Fishery-t vagy Savinget (1et) vagy Movingot.
Lényeg a lényeg neked ha a játékban, hangsúlyozom(!) nem tudnád megvenni havi 3e+ kellene fizetni a fejlõdésedért, mert geonban a legújabb dolgok mindig a csillagos eget súrolják, hogy szinte ki nem lyukasztják azt. Hány hónapja jöttek be a tunningolási itemek? Nézd meg még mindig az árakat, a mostani fire of bread-el sem lesz másképp, sõt! Ez talán még megfizethetetlenebb lesz, tekintve hogy rengeteg jó statot ad.

Nem értem, valamit félreértünk mindig a másik mondanivalójában, de én nem silkezni járok ide a másik fórumról. Hanem mert ide írtam majd egy éven keresztül és mert most hogy mást játszok, kiszakadtam a kalos közegbõl, már talán meglátok olyan dolgokat, amikre ti leanyáztok másokat, mert hogy az nem úgy van. Nem veszekedésbõl mondom, hogy a kal nem jogosan kér mindenért pénzt, hanem mert ezt olvasom és ezt hallom vissza még kalozó emberektõl. Úgyhogy a közeljövõben ne csak ugatás formájában essetek nekem, hanem fejtsétek ki miért gondoljátok az ellenkezõjét vagy gyõzzetek meg. Elvégre sokszor ti hangoztatjátok, mennyire érett a társaság.

u.i.: Nem ajnározom a Silk-et, félreértés ne essék. Azért copy-ztam be anno egy pár napja azt a karácsonyi update-et, mert valakit megakartam heccelni vele, hogy lássa õ is a jó hírt. Nem a tömegnek szólt, de mivel ez egy nyilvános fórum, kiváncsi voltam a reakciójára. Jótanácsképpen egy kicsit táguljon a befogadókészségetek, mert akárhányszor új arc ír erre a fórumra, vagy nem a kalról van szó, itt mindneki megõrül.

További szép napot,

Már bocs, de Silk nem ugyanezen az alapon mûködik? O_o
ItemShop(Kal) = Item Mall(Silk)

"Remélem ellenben vagy már olyan állapotban, hogy ezt nem kötözködésnek veszed. ~Elite után."
Talán olvasd végig még1x az érintett hozzászólásokat... Nem Csimbi kötözködött, hanem Elite vette hirtelen kötözködésnek Csimbi aláírását ami mellesleg már qrvarég ottvolt/van.

v150r
úgy látszik shaime, hogy ez tényleg neked vmi egyéni speckód 😄

THeArrow
elvagytok :| hadjátok má Dodo-t meg egymást békén
és legyen PEACE 😊<#law><#love11><#puszi>

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Dodokacsa
te veled valami nagyon nem stimm, újabban drogozol vagy mi?
belekötök, mert mi köze a silk frissítésnek a kal fórumához
belekötök mert akárhányszor írsz az arról szól, hogy a silk egy isten, a kal meg ratyi pénzéhes sárga ördögök által kreált hulladék

ha van egy társaság (kb 10 fõ) és onnan senkinek nincs velem baja, vagy ha van konfliktus azt meg tudjuk dumálni normálisan, és csak te látod úgy, hogy én vagyok maga az ördög
akkor nem lehet, hogy veled nem oké vmi?

v150r
olyan hülyeségek miatt húz szét a társaság mostanában, h az már fájdalmas.

v150r
a trinketet még be is tudod törni revision stone-nak a blacksmith-nél (destroy item) nem tudom h annak mennyi most az ára, de általában azonos szokott lenni a gyûrû/öv/trinket árával.

Nah hali ismét.

@Csimbi

Nem a fizetõs oldalával van gondom a Kalnak, hanem a kivitelezésével. Minimum ha jól számolom, 5.25$ => 50 KalCash-nek felel meg. Na most ebbõl szinte még Exp követ sem tudsz megvenni, nem hogy valami értelmeset. Tehát min. 2500-2700Ft-nak megfelelõ pénzösszeget kell kiadnod a játékra, kb 3000-3200Ft ha havi 2 exp követ akarsz elnyomni. Most megint, mint mindig beadtak egy új tunning cumót, mint múltkor a fegyverek imperial-lá alakításához szükségeseket, de ezért is fizetni kell. Tudom elmondtad, és én sem vagyok hülye én is vettem a játékon belül kalshop-os itemeket. De számomra ahhoz képest hogy a játék tele van buggal, eszméletlenül könnyen hackelhetõ, nem logikus, hogy miért kérnek minden kis biz-baszért pénzt. Mert ugye nem fejlesztésre megy el a pénz az nyilvánvaló, max egy 5-10%-a. Minden amit az amerikai-európai-ak fizetnek, a kóreai kalba fektetõdik be. Nem beszélek hülyeséget, ha nem hiszel nekem legközelebb jön a külföldi link a kóreai kal közeljövõben tervezett fejlesztéseirõl.
Itt kérdezem én, mi a tökömbõl finanszírozzák, ha nem a mi pénzünkbõl.

Remélem ellenben vagy már olyan állapotban, hogy ezt nem kötözködésnek veszed. ~Elite után.

@Dodo
Faszért kell akárhányszor írok erre a fórumra, belekötnöd az írásaimba. Menj vissza lépd a szintjeidet és sajátítsd ki a régi ts-t a kalmániádnak, mert arra se megyek fel többet az hét szentség, többek között miattad. ~Pá