• diegho
    tegnap éjjel léptem ki. gyulimuli a karakterem neve

már nem tudom ki okoskodott, de nem tud érdekelni. segített valami küldetést megcsinálni, mert a mission logba nem az volt írva amit csimálni kellett volna. nem kértem tőle segítséget, 1 órát mászkáltunk mire kiderült mi a gond, utána megkaptam a küldetést lvl 30 government amikor a 3 petíciót össze kell szedni, na ott nekem nem változott a quest ablakban semmi, mintha megse kaptam volna... szóval ott a 3 embert meg kell keresni kettőhöz odavitt akik egymás mellett állnak... de láttam valami árusnál ott mellettük hogy árul valamit ami nekem kell gondoltam elnézek hozzá a 3.-at úgyis tudom hol háll odatalálok, erre elkezd oltani hogy mekkora gyökér vagyok hogy nem megyek vele, mondom tudom hol áll, azt mondja lófaszt és ha már ennyit szenvedett velem akkor csimáljam amit mond, ezt kb olyan stílusban mintha a kutyájával beszélt volna... poénra vettem nem érdekelt, majd megkérdezem tőle mennyit érhet a kardom. megmutatom neki azt mondja ez fos... mert nem ad +4 erőt +3 health-ot és +2 agi-t mint az övé, viszont jóval többet sebez :S hát mondom mire jó a +4 erő? mikor 60 felett sok pontonként van csak +1otp/attack? ekkor elkezd oltani hogy milyen lúzer vagyok mert minden egyes erőpont ad +1 otp-t és +1 sebzést és +12 életerőt :D mondom akkor ha kiveszem a tigert ami ad bőven akkor sokat csökken a sebzésem ugye? elkezdi igen. kiveszem. csökkent 1-et a sebzésem... mondom videót vegyek róla ahogy kiveszem? hogy lássa mi változik. akkor megint jött az oltás hogy milyen láma vagyok mert nem értek hozzá... Vertigo volt vagy melyik. na itt mondtam hogy bocs de túl gyökér vagy és nem süllyedek le a szintedre és kiléptem a fenébe... jah meg azt mondja hogy a kardja 12% blowot ír de valójában 17%... na ennyi