• diegho
    egy guildben vagyok shok-al és ő mondta hogy valami rudolf(vagy hasonló nevű német) kapott minden droppot és nem ő és amikor ő átvette a karaktert már nála volt a g59 imp. szóval nem tudom mi hogy van, de most shok játszik az tuti, de hogy a másik az ki akit emleget azt nem tudom. amúgy a sellsell nevű kari is quitted, de ez szerintem egyértelmű, más nem használ el 1000 horn-t egy nap :D és igen őt is feltörték, mesélte azt is hogy kipucolták rendesen. ma viszont még1 haveromat kipucolták vagyis nem a fő karakterét hanem az árusát és az árusnál az egész guild cuccait árulta...

az imp cuccokról annyit hogy eddig alig voltak most meg mindenki azt árul, most mentem ki fort rámpára és ott egy gyerek a levegőben és hírdeti hogy ilyen hack meg olyan teleport meg repülés ennyi meg annyi geon.

jah amúgy prince is fel lett törve. múlt héten asszem. online voltam mikor valaki fellépett a nevével. és már "csak" 3. a rankban.

hozzám 3 gyanús egyén jött oda eddig. első trade-el mondom megnézem mit akar. betesz full pride g50 cuccokat és giant kings g50-et. mondom nincs rá pénzem. elkezdi adjam oda neki a csizmámat a chest-ért, mert mindkettő 50-et ér. na mondom persze. ott is hagytam. másik futkorászik hogy árul 13/13/4 kings 2h-t. odajön megmutatja és elkezdi 5.9kk, mondom csinálj shop-ot és megveszem. erre elfut :D harmadik meg amikor a csizmámat árultam akkor jött hogy cseréljünk ő ad kesztyűt én adom a csizmát és elejti a szöveget hogy nem bízik ő se senkiben meg hogy sajnos sok a hacker stb, de bennem bízik... aztán 5 percre rá látom ott futkározik semmiben tag nélkül... nyílván nem hacker. ugyan...