• diegho
    egyszer se láttalak war közben, csak makmát. de ez olyan szar war volt hogy az eszméletlen. kezdésben party-ba voltam quitted-el megyünk szépen, erre a chaos-os nyomik elkezdenek minket támadni (ők is támadók) hát mondom ez csodás. quitted megvágott párat aztán mentünk tovább. aztán mindenki megállt de ez jellemző... elöl megyek jönnek mögöttem 500-an erre mindenki megáll és engem szednek ki a varázslók elsőnek :D csodás mondom. aztán szétszéledt a party. néztem quitted mikor hol van és mikor hal meg. 43 perc után halt meg először. hát mondom ez beszarás. (amúgy ő már nem az aki régen shok volt, már más játszik a karkterrel) na amikor meghaltam megyek vissza. megen minket támad a chaos guild, jönnek a vaga-k rush-al ijjászok focus-al (jó sokat blokkolok meg anyázok) aztán lefagyaszt egy varázsló. hát mondom csodás, miután lefagytam látom jön totti mondom köszönök neki erre rámrush-ol majd elkezd ütni (ő is attacker) hát mondom ez nagyon szuper. majd megyek tovább megint jön pár 65+ hermit azt storm-al levág mindenkit. aztán újra indulok akkor meg az addiction (régi guildem) tagjai támadnak minket. ott áll az 5x-es varázsló attacker-ként és írtja a többi attacker-t... hát mondom ez beszarás. de jött john és levágta. akkor megint megyek újra és most egy ijjász lövöldöz rám focus-al hát mondom ilyen nincs, de akkora szerencsétlen szegény hogy 5ből 5öt blokkolok :D azt odamentem megöltem. persze ő is attacker volt ugyanúgy mint én. ezután kezdett elmenni a kedvem az egésztől mondom mindenki mindenkit üt kivéve azt akit kéne. majd kiléptem party-ból és elmentem egyedül hátra ott meg két full g50-es vaga kezdett el kergetni, egyik megállt másik jött mögöttem de látom jön egy ally tigrissé változva na mondom remélem nem valami 40-es szar és akkor megöljük a vaga-t átváltozik full g55 és 59 imperial kard :D jah mondom bocsi, akkor mi kergettük a vaga-t utána a vaga mellé beléptek páran akkor ők kergettek minket :D szóval elvoltunk. majd a végén mikor bementünk a várba engine error-al kifagytam :S majd újra bementem és újra lefagytam engine error-al. hát mondom ez csodásan jó így. ha pár nyomi guild leader be tudta volna írni az elején a tag-ba hogy attacker akkor minden jó lett volna de volt ott atacer atacier attakier ataker stb... szóval nagyon jó volt. majd legközelebb talán jobb lesz.

a várban amúgy mit kell csinálni? mert ez volt a 2. war-om és eddig még a kapukat se tudtuk levágni nem hogy bemenni :D