• diegho
    most voltam fél órát d1 r1 maszkoknál egyedül, reggel senki nem volt, 6 maszkot egyszerre megeszek reggelire és az xp is jó volt, nekem is egg-nek is, de semmi drop, aztán jöttek többen hogy nehogymá egyedül álljak ott bent és party-ban 1 4/1 str tow ez csak az enyém, 1 glorius top, 1 toa. egész jó volt. highland-en a species warrior ölése nem olyan tetű lassú mint a traitor és egész jó xp-t ad, oda egy 3 fős partyval megérné menni szerintem. d4 f1-f2 meg olyan unalmas hogy a hajam égnekáll tőle. már órákat voltam ott és semmi drop, de majd megyek még. persze mákos köcsög társak 4. manager-től g50 armor... ráadásul chest... másik meg d4 f3 5 perc alatt g55... hú de idegesítenek az ilyenek :P egyelőre maradok d1-ben ha szólnak hogy van party akkor d3 drunken/black crow-ok, ott mindig volt valami 5kk+ drop a partynak 1 órán belül és mindig 4-5en szoktunk lenni, nekem az már bőven jó ha napi 2 milla megvan tisztán dropokból. ma vettem mans g46 kesztyűt már csak sisak kell feathery és minden pimped.

amúgy voltam már d3f7-en meg is öltem egy doggit fél óra alatt :D a legjobb kill speeed meg xp arány d1-ben van még mindig. r6 fele piros azokat pillanatok alatt ölöm és jó az xp is. 15% jön fél óra alatt ez szerintem egész jó.

jah és abszolút nem bántam meg a commander-t sőt. az lehet hogy g50 nélkül duel-ben megöl egy vaga ha criticalozik eb-vel, de hogy 4 desire-től el kell futnia (g46-ban) az tuti én meg vígan állok ott majdnem full hp-val.