• diegho
    hát bammeg felnéztem megnézni silver nevét mert akartam neki privit írni erre beleolvasok mi megy itt úristen ez a ronesz nagyobb ... még talán nálam is :D

amúgy vaga vagy commander? jó kérdés van 1h meg 2h fegyverem is. 2h az revenge clean perpill másik black golden 11/11/1 steely. d1 és d3-ba mászkálok lvl 46 perpill. és fogalmam sincs commander vagy vaga. mikor lang-al ~ lvl 60 commander játszottam akkor egyértelmű volt hogy commander legyek, nagyon erős, d1-ben 10 mob között áll úgy hogy alig sebzik, de mikor meg elmegyek d3 f6-ra és 5 perc alatt ütünk le ketten 1 mobot... a vagák meg 10-15 ütésből... szóval nem tudom. statjaim commanderre vannak felkészítve. light. slash 8, f. slash 1, tb 4. guild-ben is van egy 54-es commander, elég jó, igaz magas vaga nincs (csak rolitto silver ismeri 53-as) is csak hermit-ek, de az bőven. igazából ahogy nézem commander 53-ig elég necces, mert nincs jó kard, szóval nem tudom, most egész jó a guild mindig van valami party ally-kkal szóval party-zni tudok 53-ig akkor meg 10kk-ért :D veszek egy pain kardot és már egész jót ütök (múltkor 8kk-ért láttam pain-t omg) szóval nem tudom igazából mi legyen. mindkettő jó, de egy magas commander szerintem erősebb, főleg mikor megnézem lang-ot meg mondjuk egy másik 59 körüli vaga-t a vaga annyiszor fut hogy na... lang meg poénból leül mobok elé enni és ül 2 percig hiszen úgyse tudják megölni... szóval talán commander kellene.

silver. ez a makma ez ki? mert köszönni nem tud. ha látom gyalogolni van nálam 15 speed kidobok neki egyet azt mondja nem kell hagyjam békén...