• ronesz
    nem jobb pvmben hidd mar el
    az h tobb mobot tud eltankolni az nem az jelenti h gyorsabban meg is tudja oket olni eppen ellekezoleg...
    egyebkent meg en meg nem tudok olyan spawnrol a jatekban ahol mondjuk egy jo 65+os party turheto healerrel commander nelkul ne tudna olni vidaman (ez persze nem azt jelenti h teljesen felesleges lenne a jelenlete, sot en szeretem ha van 1 a partyba, mert a copa nagyon hasznos dolog es nem kell neki behead)

"utolso kérdésedre válaszolva azért, mert marha kevés nagy commander van az it szerveren, és neheéz összehozni öket... viszont én voltam 4 commanderes partyban(ott én healeltem, asszony volt a commal), 3 call-al, és mitmondjak, ugyanugy hullottak a hermitek, mint ha vagák ütöttek volna, viszont öröm volt healelni öket :D (gyakorlatilag fél percenként nyomtam egy GC-t, meg osztottam a buffokat, a többi idöben meg szedtem a droppokat :P)"
    ezen mondataid felett valahogy sikerult elsiklanom, pedig ezen most jot rohogtem nagyon. van aki a commandert alapbol egy szar,leecher kasztnak tartja, de a tobbseg aki meg 1et megtur partyba, meg azok is altalaban kilepegetnek a partybol amint felmerul annak a veszelye h 2 commander egy partyba, mert akar hiszed akar nem, a dmguk keves, es az egyetlen igazan jo callja a copa tehat a masodikra mar nincs szukseg...
    a szerver egyebkent tele van 65+os commanderekkel csak te neked meg eselyed se volt h talalkozz veluk mert nem mozogsz ilyen korokbe sajnos (most eloszor szemelyeskedek ebben a vitaban eddig birtam)