#104184Ezen hsz.-em 3. bekezdése alatt említett ritkaságok közt ott van a Regina - Mira Me maxi is többek közt.
Amikor rákérdeztem az árára, csak elmosolyodott rejtélyesen az új kollégám és annyit mondott, a neten fellelhető 120 eurótól mindenképp olcsóbban adja majd, de hogy mennyivel, az azon múlik, mi egyéb kell majd még egy füst alatt..
Két hét múlva okosabb leszek majd kezemben a beígért listával.
Most csak ennyit tudok, meg azt, hogy az általa említett 3 - 4 rock EP-t már le is foglalóztam magamnak
Ami az italo disco ritkaságokat érinti maxikon, azt máig sem tudtam megérteni, hogy ugyan mi kerül egy 2 számos EP-n minimum! 120 euróba?
A magam részéről természetesen akad olyan italo disco sláger bőven, amit beszereztem vinylen, DE! maximum 2 euróért.
Szerintem aki több 10000 ft-ot költ 1 audio lemezre, annak már orvosi segítségre lehet szüksége.
Ha valaki azt mondja nekem, hogy egy 24 bit/96 kHz-en bluray lemezre rögzített Regina - Mira Me maxi lemez hangminősége és az eredeti vinyl hangminősége közt különbséget hall, azzal személyesen rázok kezet bármikor...egy elmeosztályon, ahová való Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.07.30. 12:33:24