112165
-
ItaloMucsacso70 #104189 Nekem még ingyen se kellene.
-
És akkor stílszerűen egy aktuális zene:
CRAZY GANG - Every Sunday (1983)
Pár őrült most még beszerezheti 20 euró környékén is akár..
-
A pszichológusom javasolta, hogy ne csak magamról beszéljek állandóan 

Amúgy meg én még azt is tudom a vinyl ripedről, hogy a lemez labelen ott van ADM 005-ös szériaszám és a D-J Record adta ki 1989-ben
Képzeld mi lenne, ha én is gyűjtő lennék..még a lemezt eladó személy alsógatyaméretét is kinyomoznám
-
ItaloMucsacso70 #104186 "említett ritkaságok közt ott van a Regina - Mira Me maxi is többek közt.
Amikor rákérdeztem az árára, csak elmosolyodott rejtélyesen az új kollégám és annyit mondott, a neten fellelhető 120 eurótól mindenképp olcsóbban adja majd, de hogy mennyivel, az azon múlik, mi egyéb kell majd még egy füst alatt.."
csak egy dologra figyelj nehogy az 1989-es valóban arany árú maxi helyett nehogy EZT kapd a 120 euro töredékéért, mert még az is sok lesz érte.
Ismerve a lemez 2012-es eredeti árát!
"Szerintem aki több 10000 ft-ot költ 1 audio lemezre, annak már orvosi segítségre lehet szüksége."
Akkor itt párunknak komoly orvosi segítségre lesz szüksége.
Megvan a 89-es és a 2012-es Mira Me vinyl ripje 24 bit/96 kHz-en is mind a kettő nagyon szépen szól bizony.
-
ItaloMucsacso70 #104185 A Második!
Jármai Mester segítségével!
Barbados Steel & Show Company - Hot Volcano
-
Ezen hsz.-em 3. bekezdése alatt említett ritkaságok közt ott van a Regina - Mira Me maxi is többek közt.
Amikor rákérdeztem az árára, csak elmosolyodott rejtélyesen az új kollégám és annyit mondott, a neten fellelhető 120 eurótól mindenképp olcsóbban adja majd, de hogy mennyivel, az azon múlik, mi egyéb kell majd még egy füst alatt..
Két hét múlva okosabb leszek majd kezemben a beígért listával.
Most csak ennyit tudok, meg azt, hogy az általa említett 3 - 4 rock EP-t már le is foglalóztam magamnak
Ami az italo disco ritkaságokat érinti maxikon, azt máig sem tudtam megérteni, hogy ugyan mi kerül egy 2 számos EP-n minimum! 120 euróba?
A magam részéről természetesen akad olyan italo disco sláger bőven, amit beszereztem vinylen, DE! maximum 2 euróért.
Szerintem aki több 10000 ft-ot költ 1 audio lemezre, annak már orvosi segítségre lehet szüksége.
Ha valaki azt mondja nekem, hogy egy 24 bit/96 kHz-en bluray lemezre rögzített Regina - Mira Me maxi lemez hangminősége és az eredeti vinyl hangminősége közt különbséget hall, azzal személyesen rázok kezet bármikor...egy elmeosztályon, ahová való
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.07.30. 12:33:24 -
ItaloMucsacso70 #104183 Ha a másodikat megfejti neked valaki előkerítem itthon.
-
ItaloMucsacso70 #104182 Szigorúan magánvélemény az én szemszögemből!!!!!
Nagyon vártam már hogy végre megjelenjen a Various - Italo Disco - The Lost Legends folytatása a 6-10 részig.
De számomra elég nagy csalódás a track lista végigböngészése után.
Míg az első öt valóban a nagy és kedvelt szinte aranyáron beszerezhető ritkaságokról szólt hogy csak az első CD listáját nézzem mint PL: Toys For Boys - Your Body, Your Feeling, Regina - Mira Me, Gatsby - Love Sign, Ghery M. & Ocean D. - Love's Emotions
addig a most megjelent 5 CD-n bizony elvétve találtam olyan ritkaságot ami vagy ne lett volna már meg vagy egyáltalán érdemes lenne a beszerzésre sajnos.
6: Album
06.Ubaldo Missoni - Let Me Be Your Man
09. Xario - Are You Leaving
7.Album
08.Lenatti - She's A Moon ( Csak mert nem is ismerem, nem találtam róla semmit a neten)
8. Album
03. Vinicio - Dance You And Me
9. Album
13. David Wolker - Tell Me What You Want To Know
10. Album
03. David Gray - I Wanna Fly (Only For DJ)
Hát ez nagyon soványka az első 5 CD valóban remek ritkaságaihoz képest.
Nem mondom hogy nincs rajta egy kettő jó zene aminek a gyűjtők majd nem örülnek , de azokkal én már rendelkezem egy ideje.
Ha van kedved és időd itt lehet szemezgetni.
Italo Disco - Lost legends -
Tomaj42 #104181 Sziasztok !
Keresem a következő zenék címét és előadóját.
SHAZAM nem ismeri.
Mi ez a szám 1
Mi ez a szám 2
-
És akkor már csendüljön is fel egyiküktől minden idők egyik legnagyobb szerelmes slágere,
az egykori házibulik és diszkóklubok nélkülözhetetlen kelléke:
Stevie Wonder - I Just Called To Say I Love You (1984)
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.07.29. 18:03:59 -
Chubby Checker's Greatest Hits, megeshet, hogy ez minden idők legolcsóbb rock'n roll válogatáslemeze 
Viszont hosszú évekig több zene is róla lemezeladási rekordokat is döntött..
Számomra ez a példány jutott elfoglalva méltó helyét Zef Greatest Hits Collection's polcán hallhatatlan zenésztársai mellett..
Igaz, ez a jelző egyeseknek meg inkább hallgathatatlan
-
uzi9mm #104178 Bellvu - Cooc
-
Silent Circle – № 1 ,sanszos hogy minden idők legjobb euro-disco albuma.
Nekem többek közt ezen a kiadványon van meg nagyon régóta,remekül szól a CD!
-
Chubby Checker - The Twist (1960)
-
Steve Perry - "Oh Sherrie" (1984)
-
Yes - Owner Of A Lonely Heart (1983)
-
És ha már úgyis megint csak magamban dizsizgetek.. 
Nancy Martinez For Tonight (1986)
-
Akkor pörögjön valami ritmusos a Silent Circle első, No.1 című albumáról is..
Silent Circle - Stop The Rain In The Night (1986)
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.07.28. 07:12:51 -
mfn #104171 Hétvégén én is indulok a Hungaroringen 
-
Egészen véletlenül,akad é valaki,kinek a privát gyűjteményében ott lapul ez a maxi CD?
Del Garrett – Hollywood (I Bring You My Heart) CD, Maxi-Single -
A Retro Disco Hi-NRG Blogspot-on vagy a Mixcloud-on is meghallgatható.
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.07.26. 16:02:41 -
Imho :)
Tommy - Love Beach (single hot).flac
Csak a rend kedvéért: tovább tartott feltölteni a képet és a zenét, mint előkeríteni
A slusszpoén, hogy ez teljesen rendben is van
-
Biatomi #104167 bizony ,és mekkora tempóval ment a zene másolás arról ne is beszéljünk.lehet az Budapet vagy akár vidék..... -
Pár kazi itt is van.
-
ez is egy hifi fan rendesen :)
nála csíptem el ezt, bevallom őszintén soha még csak nem is hallottam róla
-
DJ GIAN - MasterMix 01 (Pop, Disco 70's Hits) VIDEO HD
-
Ha ez lett volna a minimum nálam is az elmúlt 30 évben,
most vígan használhatnám akár ezt a pár szerkentyűt is:
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.07.23. 10:46:48 -
Minimum :)
-
Nagyon nagy zene 
A Zephyr Records fontolóra is veszi a HD Master Audio DVD verzió újra kiadását
Amúgy lottón nem felezünk. Hacsak nem te vagy az asszony, aki kiment levegőzni picit pár perce, mert akkor nem szóltam
Arvenus visszakerült a hűtőbe. Fél üveg maradt, hátha benéz ma még az öcskös is köszönteni
Gratulációdért pedig
Közben mutatom, itt mi szól épp most kaziról:
THE LEAGUE UNLIMITED ORCHESTRA-DON'T YOU WANT ME 1982
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.07.22. 20:10:00 -
az Amaximus Records még csak fejben létezik, de ha sokat iszol az Arvenusból, bármi megtörténhet.
-
ne nagyzolj, majd minden héten nyerek a lottón (igaz, csak szemmel alig látható aprópénzt 1400-2500 ft között :)
ha ettől többet nyertél, gratulálok! felezzünk!
-
USURA-t szerintem mindannyian ismerjük, a Simple Minds ezen számát meg legfeljebb az,aki rajongott értük,
én nem, talán 3 számukat szeretem, de ez jó, ha akkoriban hallom valahol, biztos beugrott volna a Usura korában is.
de élmény így utólag is.
ha már a feldolgozásoknál járunk erről beugrott a fejemben lévő rengeteg másik hasonló sztoriból egy, ami itt talán még nem volt.
biztos sokan emlékeznek rá,amikor a
S-Express - Theme From S-Express house, korai acid-house zenéje letartolta a fél világot, és a klubokat 1988-89-ben,
valószínű akkor is egy csak szűk réteg ismerte vagy ismerte fel, hogy miről is van szó eredetileg.bár ha jól sejtem a kétféle zeneirányzat rajongói nem közös körökből kerültek ki, így egymással ritkán beszélték meg a hasonlóságokat . :)
maga az alapok jóval korábban is megvoltak, de összetéveszthetetlenül felismerhetően tőlük származtathatjuk az eredetit
Rose Royce - Is It Love You're After (1979)
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2017.07.22. 19:50:22 -
Amúgy gratulálhattok ma 2 dolog miatt is:
1) nyertünk a lottón.
2) ma lettünk 7 évesek :) (fotó spolier alatt)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A háttérben pedig természetesen a 80-as évek zenéi szólnak
És miért pont Arvenus? Mert Amaximus egyelőre csak Records-ban létezik
-
Akkoriban még örültem, ha a lengyel piacon olcsón be tudtam szerezni az ACME vhs szalagot is a zsebpénzemből..
Magnókazik meg Takt lengyel "gyári másolatok" voltak, egész jó hangminőséggel..
Utóbbiak egy kaptafára készültek és így néztek ki:
-
Ha már így felemlítettük az ikonikus kazijaimat
talán itt is mindenki ismeri már rég a U.S.U.R.A. 1992-es híres feldolgozását az Open Your Mind-ot..
És az 1982-es eredetijét a Simple Minds-tól?
Simple Minds - New Gold Dream (Maxi) 12"
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.07.22. 19:16:32 -
ha-ha, értem én a zef poént,
ha a régi magnószalagjaid mind minőségiek lettek volna, nem kéne sóhajtoznod, csak 30 év után bedigizni
-
Mit nem adnék érte, ha a ma már csak régi magnószalagjaimon létező hangfelvételeim ilyen minőségben lehetne archiválni.. -
annyira nem deep az a web, csak kellett neki egy fantázia név,
remélem, hogy nem -talán lesz időd-, hanem bőven lesz még időd mindenre!
-
ItaloMucsacso70 #104151 Úgy látszik elszaladt mellettem az élet.
Deep web sem az én oldalam.
Majd meglesz , talán lesz még időm kivárni.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.07.22. 13:25:33 -
ItaloMucsacso70 #104150 Még Sergey-nek is. :)
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.07.22. 13:21:38