Tegnap átvonatoztunk Csabára (MM).. A Systems In Blue egyik gyűjtői példányából még volt egy darab, de mivel nem album volt, 4900 pénzért otthagytam. Italo vinylekkel sajna nem találkoztam, pár rock album viszont volt szintén 4900-ért...
Az asszonytól ezt kaptam, mert tudja, hogy szeretem és ez még nem volt meg..
Csak amiatt mutatom, hogy elég durva, hogy mennyiért vehetsz ma rock LP-t, és négyszer annyiért italo EP-t
Szemeztem egy Rhino 4 lemezes kiadvánnyal is (80-as évek italo/euro disco válogatáslemez) ami szintén 4900 volt és szintén utolsó példány, viszont átfutottam a számlistát és több, mint a 3/4-ed része valamilyen ripben már megvan. A maradék meg nem érdekel.
Ja, most pár hét pihi lesz megint, de kaptam egy új kollégát akivel pár szót váltottunk még csak, de kiderült, hogy italo vinyl gyűjtő.
Olyan listát készít majd nekem (italo/euro disco vinylekből) amiktől szívesen megválna. (100-150 lemez) Köztük főleg ritkaságok (picture maxik és betiltott borítójú lemezek is) Ez utóbbiakra magam is kíváncsi lettem
Ha lesz közte new italo lemez netán, fogom jelezni, hátha itt is érdekel valakiket..