Jól összefoglaltad a lényeget,való igaz a teljes zene fórum csak vergődik, egyrészt az állandó balhék miatt sokan tartják vissza magukat ,passzívan csak olvasgatnak,másrészt a korábbi pezsgő fórumozás talán amiatt volt leginkább mert zenevadászat folyt .
Azóta sok minden változott a zene megosztással kapcsolatban is!
Annak ellenére hogy egy zenei ritkaságnak fizikális formátumban van csak igazán értéke,én nem hinném hogy lemezgyűjtők ezeket megosztanák,pld. van egy dal : Love Kills – I Want To Become ez nekem CD válogatásról van meg, elég elcseszett minőség,vinylen 300 €-ért árulják,tudom hogy egy fórumtársunknak bakeliten meg van,szerinted megosztja?.....még a lemezborító fotóját sem!!! .
Örülők azon felvetésednek hogy aknázzunk a 70s évek disco,funk-disco zenéiből,ez nálam egy szürke folt,jól írod abból a korszakból is van nem kevés jó zene.
"Adele" : soha nem bírtam az ilyen nagy ívben kornyikáló énekesnőket " kiállok a színpadra és most megmutatom hogy leéneklem a csillagos eget" inkább hallgatok egy szerényebb énektudású de a fülemnek kellemesebb éneket pld. Patty Ryan vagy Dora Carofiglio.
Én tovább lovagolom azt az ötletem az újdonság varázsa miatt is,valakinek aki aktív fórumozó kéne egy disco topicot megnyitni ,oda mehetnének a 70s,80s és akár napjaink euro-italo disco zenéi is!
A személyt illetően nekem volna egy tippem én Musachy fórumtársat javasolnám,de ha aktív tudnál lenni akkor téged is támogatnálak,a moderátorokkal talán elintézhető volna az azonnali "HG" jog, a troll hsz-ek eltávolítása érdekében!
Jó volna egy ilyen speciális disco topic,jó dizájnnal kitapétázva!