112170

xnl87ky5.jpg

free counters

• Balabolka
    Michael Cretu öreg cimborája Razormaid mester sok jó muzsikát szerintem lecsiszolt, de a legtöbbet inkább felcsiszolta, ahogy a következőt is;

Yello - Call It Love (Razormaid Mix)
  • Balabolka
    Ez a Judit "csajszi" egykor jól megtévesztett, talán nem egyedül voltam vele így;

Szánti Judit - Fabulous Lover
  • Balabolka
    A "Trashing Doves" nótát (is) jól tetted, hogy kitetted !
  • Zephyr Retiring
    Én további szép estét kívánnék mindenkinek egy zenével arról az albumról, amit a Bakelit lemezek topikban mutattam.
    Sokan a Boney M.-től is ismerik, de ez most a Baby's Gang és a Happy Song

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.12. 20:23:53
  • mfn
    Két kedvenc két stílus:
    Trashing Doves - Jesus On The Payroll
    Shooting Party - Safe In The Arms Of Love (Phil's Extra Beat Update)
  • allada67
    Ha már szóba hoztam, egy kis Can Can rövidebb verzióban.
    http://www14.zippyshare.com/v/FjKVjCWr/file.html
  • mfn
    Egy csokor remek siker
    Broken Dreams - Broken Dreams
    MR Freaky - May Day Love
    New Order - True Faith
    Executive - Executive Dance
  • Zephyr Retiring
    Ha nem a te munkád, akkor meg minek írtad, hogy akár spektrumozhatom is?
    A dombon ülő vadászkutyát sem érdekli egy vadidegen rippje

Kedves tőled, hogy csak azért mert kedvelem az italo stílust (is)
    már mindjárt a kiadott összes diszkó zenét ismernem kell
    De sajnos (szerencsére?) ez nem így van..
  • reynaud #103143
    A mixelő tehetségednél csak a szerénységed nagyobb!!!

Nagyon jó amit csinálsz,ez több mint amatőr munka.
  • allada67
    Hát igen,ezek az én Max Mix Remixeim, csak itt össze lett rakva egy nagy mixbe a java.
    Ezek egy mixelő progival készültek,de első alkalmakkor én is csak ollózva próbálkoztam.
    Pontos illesztéssel egyszerűbb dolgokat meg is lehet valósítani, mint pl. egy vocal és egy instrumentál mixe.
    Az én mixelőm sem tud sokkal többet, de itt már egymásra lehet csúsztatni két zenét, vagy lehet rátenni hang effektet.
    Aki hangsávokra letudja bontani a zenét, az tud nagyon komoly mixet készíteni.
    Én sajnos nem tudok, amit én csinálok az teljesen amatőr szint, hozzá jön még a nagy türelem, és ötletek.
    A max mix remixek úgy készültek,hogy kiollóztam az említett mixekből a kiválasztott zenét ,és összeraktam az
    eredeti verzióval, hogy legyen rendes eleje, és vége. De itt már ollózni nem szabad. Erre jó egy kis mixelő progi.
    Persze ez is majdnem illesztés,csak egy fél ütemnyi összecsúsztatás van, mert így pontosabb, és néha van
    egy egy hang, ami fél ütemet előrébb van mint az ütem.
    A másik nehézség még, hogy első lépés a mixelés előtt be kell állítani egyenlő hangerőre,és hangszínre
    a két összemixelendő zenét. Az is jó kis játék.
    Gyakorlással, kísérletezgetésekkel lehet eljutni erre a szintre.
    Valakinek pár nap, valakinek hetek hónapok, nekem is inkább hónapok voltak.
    Mostanában egyszerűbb dolgokat csinálok, olyan zenék amelyek nagyon ritkák,vagy nem is léteznek rövid
    verzióban, azokból próbálok rövidebb rádió verzió szerű ,rövid változatokat csinálni.
    Pl. Laserdance, Patrick Cowley ,de nem rég volt fent itt a Stainless Steal - Can Can 70s évek végi disco
    verzióban, ami több mint 14 perces. Abból csináltam egy 4.16-os kis remixet, persze nem csak fogtam és lekevertem,
    hanem az elejét meg a végét összehoztam úgy,hogy arányaiban több vokál legyen benne, és a vége rendes
    csattanós legyen, ahogy az eredeti is.

• reynaud #103141
    A mai lehetőségek mellet,kezdő gyűjtőknek én azt ajánlanám,apránként, kezdve a nagyobb kedvencekkel, lemezeket,vinylt vásároljanak,annak mindig lesz értéke.
    Anno úgy cirka 11 e. ft-ért vettem ezt a Bobby Orlando soralbumot,láthatod most mennyit ér.

Bennem van annyi betyárbecsület ,az itt csak sunnyogó link vadászokkal ,töltikézőkkel ellentétben,akik semmit nem tesznek hozzá a fórumhoz csak viszik a megosztott zenéid ,hogy majd jelzem,és dobok egy köszit,ha olyat raksz fel ami engem is érdekel,nehéz dolgod lesz :))) .
  • reynaud #103140
    A ritka kivételek egyike volt ez a korong amin a "B" oldalra került a húzós,sokkal jobb dal ugyanazon előadótól.
    Egy másik lemez ahol szintén a "B" oldalon a sokkal jobb zene,ahogy azt a kommentelő is megjegyzi.
    "B1" (Heart to Heart) Rick Layne
  • mfn
    Nem szabad megfeledkezni a kezdő gyüjtőkről sem,akik pl most kezdik gyüjteni a veszteségmentes zenéket.Mint mondtam már még csak a megosztások elején járunk,éppen ezért szerintem te is fogsz majd találni itt még valamit
  • mfn
    Én pont fordítva voltam vele.Kazettán volt meg akkoriban,aztán a 90-es években kezdtem el keresni lemezen.De ezzel a címmel lemezt nem találtam.Érthető hiszen később kiderült,hogy B-oldalas siker volt.
  • ItaloMucsacso70
    Szép emlék!

Anno még én kértem engedélyt Lacitól Van der Koy barátomnak hogy ezt a mixek feltehessék a youtube-ra.

Úgy volt hogy a képen látható magyar - Lengyel barátságra hajazó illusztrációval kerül fel , de úgy látszik a videóban látható jobban tetszett nekik.
    Én meg nem vitattam úgy is a zene a lényeg.
    Van még jó pár figyelemre méltó alkotása Allada barátomnak ahogy a képen is látszik pár belőle.

• reynaud #103136
    Nem akarlak piszkálni,csak annyit megjegyeznék,remélem egyszer majd sikerül egy olyan dalt megosztanod,ha már ennyire belelendültél,melynek download linkjére én is kattintok.
    Aktuálisan a megjelenés idején megvolt nekem ez az egyébként tényleg nagyon jó Elvin dal.
  • reynaud #103135
    Sejtettem hogy az instrumentál és vokál verzió ügyes összevágásának eredménye a videóban hallható verzió,tudom hogy Tgolyó DJ,neki ez rutinfeladat volt.
    A kétség azért volt mert Joy Peters másik nagy slágere is,egy általam azelőtt sosem halott special remix-ben,felkerült erre a
    CD kiadványra (track5).

Egyébként ki nem állom a YT-os kontár maszek mixeket,falra mászok tőlük,de vannak üde kivételek,mint pld. fórumtársunk a mixmester Allada munkái.
    Akik nem tudnák miről beszélek,indítsák el és hallgassák végig a videót,érdemes.

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.02.12. 14:14:56
  • ItaloMucsacso70
    Erre mondat Haluska Imi barátom egy találkozásunk alkalmával megejtett beszélgetésünknél hogy amikor először hallotta ennek a maxinak az A oldalát tök közömbös , egy tucat száz zenének érezte a korongot. De amikor megszólalt a B oldal akkor bizony dobott egy hátast és köpni nyelni nem tudott hogy ez bizony mekkora brutális nagy muzsika!!!!!
  • ItaloMucsacso70
    "Majd ha valamikor legközelebb benézz a fórumra,elárulhatná nekem Joy Peters dalát ezzel a hosszabb intróval milyen kiadványon szerezte."

Szerintem egyiken sem.
    Kb 3 perc alatt vágtam az instru elejét a dalhoz.
    Ismerős lett?

Nem szórakoztam most sokat vele lehetett volna sokkla pontosabb is.
    De az elmélet az ez.

Joy Peters - One Night In Love.wav
    Igy születnek kb a legendás soha be nem szerezhető ritka verziók mint PL ez is.

Taktusról taktusra összeraktam ugyan így 4 verzióból magamnak!

• mfn
    Gyorsan haladunk a fél milliós nézetséghez!Hogy ez így is maradjon,természetesen folytatódnak a feltőltések.Mint példáúl most a vasárnapi koktélba ami egy 1986-os személyes favorittal kezdődik
    Elvin - You Set My Heart On Fire
  • reynaud #103131
    Egy érdekesség,majdnem olyan jó mint az eredeti.

Ronald Griffith - Desire (Hongkong Import Remix)
  • Chemtrail
    CoAngieLu - Feeling

• reynaud #103129
    Átnézve Tgolyó barátod videómegosztón található feltöltéseit,megállapíthatjuk,igazán jó zenei ízlése van ,pld. (Boytronic,K.Barré,Talkin'Fog,Jock Hattley Band) top disco zenék.

Majd ha valamikor legközelebb benézz a fórumra,elárulhatná nekem Joy Peters dalát ezzel a hosszabb intróval milyen kiadványon szerezte.

• ItaloMucsacso70
    Köszönöm a kimerítő elemzést .
    Egy a probléma .
    Ez a ripp nem az én munkám.
    Igy a lőtéri kutyát nem érdekli hogy ki hogyan cseszi el adott lemezének a digitalizálását.
    Amiket leírtál mind valós, és igazad van benne, én ilyen hibákat biztos nem vétek.

Az meg hogy Grant Miller In The Rain zenéje számodra újdonság őszintén meglepett.

Bár az is igaz volt itt már olyan is aki Hank Shostak – Don't Tell Me-jére pislogott egy nagyot.
  • ItaloMucsacso70
    Rá se kellett kattintanom már a fal színéből láttam hogy ez Tgolyó barátom lemeze.
  • Balabolka
    És még egy igazán jó -karmikus- muzsika 89-ből;

Mysterious Art - Carma (Vocal Clubmix) Omen II
  • Balabolka
    Maradva 1989-nél, az év tavaszától egy motelben laktam (Siófokon) amely szomszédságában egy "teraszos" disco "volt", ahol a Dj (Rákász mester) májustól szeptemberig minden este, ill. inkább éjjel háromszor letolta a következő nótát -ez lett akkor az altató dalom többnyire, de máig is szeretem, ahogy sokan;

Holly Johnson - Americanos (The Perfect Taco Mix)
  • Zephyr Retiring
    Jó dal. Ma nem az első alkalom, hogy számomra is "új" zenéket hallok.
    Megy is a listámra
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.11. 19:54:58
  • Balabolka
    H.P. Baxxter ("Scooter") néhány barátjával, s nővérével 86-ban megalapították "Celebrate the Nun" néven első együttesüket. Első lemezük 89-ben jelent meg, melyről szóljon 2 jó nóta;

-Ordinary Town
    -Will You Be There
    Utoljára szerkesztette: Balabolka, 2017.02.11. 19:53:18
  • Chemtrail
    Grant Miller - In The Rain

• Zephyr Retiring
    Tőlük az Energy Is Eurobeat-et 1988-ban Kanadában is kiadták.
    Nagy kedvencem még ma is

• sanyaaa

• Wind 67
    Man2Man -Male Stripper ( David Strong & SanFranDisko Club Mix ) 2017
  • Zephyr Retiring
    Fityfenét és sok mindenre
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.11. 09:45:11
  • Zephyr Retiring
  • Zephyr Retiring
    A botfülűt humornak szántam, ha erre vagy kíváncsi. Ha nem érted a humort, az nem az én gondom.
    A társaságodat meg eddig sem kerestem.
  • reynaud #103115
    Feltettem egy meglehetősen egyszerű ,érthető kérdést neked címezve ,a választ nem kaptam meg.
    A szövegértésedet inkább nem minősítem,ne kelljen megsértődnöd.

E témának volt itt korábban már előzménye, így szimplán arra lettem volna kíváncsi , miért a botfülű jelző azoknak akik ragaszkodnak a korongokon hallható eredeti felvételhez,hangzásképhez.
    Az hogy erre nem tudtál igazából választ adni,nem meglepő,ezt nehéz kimagyarázni,ezért hívtam fel a figyelmed,gondold át mit firkálsz le,és ezt nem sértésnek szántam.

Aki itt másokat sérteget elég durván ,az nem én vagyok,hanem pld. a botfülű jelződdel te.
    Újabb válasszal már ne fáradj,nem vagyok rá kíváncsi és időm sincs számomra értelmetlen, gyerekes civakodásra.
    Az jó ötlet ha kikerülsz,nem igénylem e fórumon a társaságod!

• Musachy
    Alakul itt némi románc... mire nem jó ez a fórum.
  • Zephyr Retiring
    Ősidők óta nagy kedvenc BBB nóta..

• Zephyr Retiring
    Oda se bagózz rá, majd megunja. Leszedtem a ziped. Lassan már 6 éve..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ..tartom szemmel a "munkásságod" itt az SG-n. Én látom (és hallom) a folyamatos javulást, tehát csak annyit mondhatok: így tovább
    Egyszer régebben még egy volt SG-s kollégával is össze rúgtuk a port, mert ki mertem olyasmit jelenteni, hogy valójában egy középkategóriás rendszer is tud annyit minőségre, mint egy felsőbb kategóriás. Ne tudd meg, mit kaptam a fejemre.
    Aztán később kibújt a szög a zsákból, hogy mégiscsak igazam volt korábban, csak fájt neki beismerni hogy majdnem feleslegesen feccölt súlyos pénzeket egy komolyabb rendszerbe. Igazából, csak a márkát fizette meg, és nem a minőséget...
    Elkanyarodtam a témától, bocsi
    A lényeg: nekem (még egyelőre) jó a fülem, neked meg a zenei ízlésed,
    így mi ketten egy nyerő párost is alkothatunk