A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vazz', kettő is van! <#guluszem1>#guluszem1><#nyes>#nyes><#eljen>#eljen>

Utoljára szerkesztette: Musachy, 2015.11.02. 19:57:26

Utoljára szerkesztette: Musachy, 2015.11.02. 19:57:26
imo :) science fiction is science fact
Valamikor 1983 táján hallottam egy B.Tóth műsorban egy olyan zenét ami leginkább Paul Young ritmikusabb dalaira hasonlít,még a vokál is.
Évek óta keresem de Paul Young zenéi közt én nem találtam,a címére emlékszem az szinte biztosan: "zsoldos katona" azaz "mercenary soldier" katonás című dala van Paul-nak de nem azt keresem.
Valakinek ha van ötlete......köszi.
Évek óta keresem de Paul Young zenéi közt én nem találtam,a címére emlékszem az szinte biztosan: "zsoldos katona" azaz "mercenary soldier" katonás című dala van Paul-nak de nem azt keresem.
Valakinek ha van ötlete......köszi.
ItaloDisco4Ever !
Egy személyes favorit a 2000s club zenék közül,anno 2006-ban maxi-CD formátumon folyamatosan visszautasították a rendelésem ,ezért kénytelen voltam a fotón látható 5cd-s albumot megvenni,disc 1,track 17 .
Sunfreakz - Counting Down The Days (2006)

Sunfreakz - Counting Down The Days (2006)

ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
<#nezze>#nezze> #100777
Hogy értsd:
Ha valami nyomorod, bánatod, sirámod, problémád, óhajod-sóhajod, kérdésed stb. van velem kapcsolatban, vagy az irományaimmal, akkor a NEW WAVE 2.0 topikban bátran vesd fel!!! (Mr. Hamill bármilyen fura is Új Hullámos zenész/énekes/előadó/akármi...)
Ne itt játszd a hülye fejed!
Vágod faszfej?
Konkrétum(ok), állítás(ok) helyességének bizonyítása....ezt várom el!!...egyébként joggal!
Kritikát elfogadom, de az intrikát......
Ha továbbra is itt válaszolgatsz és nem odaát (tehát NEW WAVE 2.0), akkor betudom gyávaságnak és a továbbiakban...
Csá! "havercsótány"
Hogy értsd:
Ha valami nyomorod, bánatod, sirámod, problémád, óhajod-sóhajod, kérdésed stb. van velem kapcsolatban, vagy az irományaimmal, akkor a NEW WAVE 2.0 topikban bátran vesd fel!!! (Mr. Hamill bármilyen fura is Új Hullámos zenész/énekes/előadó/akármi...)
Ne itt játszd a hülye fejed!
Vágod faszfej?
Konkrétum(ok), állítás(ok) helyességének bizonyítása....ezt várom el!!...egyébként joggal!
Kritikát elfogadom, de az intrikát......
Ha továbbra is itt válaszolgatsz és nem odaát (tehát NEW WAVE 2.0), akkor betudom gyávaságnak és a továbbiakban...
Csá! "havercsótány"
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
Ettől lényegesen erősebb sértegetésekre számítottam abban nagy vagy Rain,ez elég harmatosra,puhányra sikerült,ha van még kedved hozzá folytasd ,nyugodtan írd tovább ,mutasd meg milyen tökös csávesz vagy!
Néha azért egy-egy zenét is feltolhatnál ,így túl átlátszó az itteni troll ténykedésed még az olyan óvodás szintű bugyuta tagnak is mint én. 😊))
Néha azért egy-egy zenét is feltolhatnál ,így túl átlátszó az itteni troll ténykedésed még az olyan óvodás szintű bugyuta tagnak is mint én. 😊))
ItaloDisco4Ever !
Te nagyon színes egyéniség vagy, ha érted mire gondolok<#eplus2>#eplus2>, kár, hogy beleszürkültél a HP korszakodba és a viccet még távolról sem ismerő bugyuta és mindenen berágó baromságokra. Én személy szerint, akkor most nagyon örülök, hogy a stb alapján ide mindent lehet rakni és soha többet nem rinyálod szét a másik topikot. <#nevetes2>#nevetes2>
Bár onnét hasonló módszerrel, mint a te egyedien színes és óvódásokat megszégyenítő hozzászólásaid alapján betallózhatnék minimum 10 HP <#bdead>#bdead> megsértődős elköszönésed véglegesen nem csak onnét, hanem az egész fórumról, de ehhez nincs kedvem, viszont remélem, hogy most tartod is magad hozzá.
Pápá <#integet2>#integet2>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.11.01. 17:25:02
Bár onnét hasonló módszerrel, mint a te egyedien színes és óvódásokat megszégyenítő hozzászólásaid alapján betallózhatnék minimum 10 HP <#bdead>#bdead> megsértődős elköszönésed véglegesen nem csak onnét, hanem az egész fórumról, de ehhez nincs kedvem, viszont remélem, hogy most tartod is magad hozzá.
Pápá <#integet2>#integet2>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.11.01. 17:25:02
Reynaud, te viszont minek ganézod ide a 2015-ös zenéket állandóan. A 80-as évek, mint évszám értelmezése megy?
Anno hasonló kérdést én is feltettem valakinek.
Olvass :
hsz (1)
hsz (2)
hsz (3)
hsz (4)
hsz (5)
hsz (6)
hsz (6)
hsz (7)
A házigazdánál reklamálj!
Remélem kilőtted mostantól ezt a témát!
Ahová raknám illetve ahova valók lennének e 2015-ös zenék az a topic engem marhára nem érdekel,volt egy ígéretem és azt tartom!
..................................................................................................................................................................................................................................
Egy sima italodisco topic hiányzik a zene fórumról, kulturáltan megnyilvánulni tudó a stílust jól ismerő tag bírná a támogatásom és akkor oda mehetnének az új italo zenék.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.11.01. 16:57:55
Anno hasonló kérdést én is feltettem valakinek.
Olvass :
hsz (1)
hsz (2)
hsz (3)
hsz (4)
hsz (5)
hsz (6)
hsz (6)
hsz (7)
A házigazdánál reklamálj!
Remélem kilőtted mostantól ezt a témát!
Ahová raknám illetve ahova valók lennének e 2015-ös zenék az a topic engem marhára nem érdekel,volt egy ígéretem és azt tartom!
..................................................................................................................................................................................................................................
Egy sima italodisco topic hiányzik a zene fórumról, kulturáltan megnyilvánulni tudó a stílust jól ismerő tag bírná a támogatásom és akkor oda mehetnének az új italo zenék.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.11.01. 16:57:55
ItaloDisco4Ever !
Mielőtt mártírt csinálsz magadból havercsótány, most inkább nem offolom már szét miattad ezt fórumot.
Ha eddig nem értetted meg, ezután se fogod!
Csókollak. <#puszi>#puszi>
Reynaud, te viszont minek ganézod ide a 2015-ös zenéket állandóan. A 80-as évek, mint évszám értelmezése megy? <#nevetes1>#nevetes1>
Ha eddig nem értetted meg, ezután se fogod!
Csókollak. <#puszi>#puszi>
Reynaud, te viszont minek ganézod ide a 2015-ös zenéket állandóan. A 80-as évek, mint évszám értelmezése megy? <#nevetes1>#nevetes1>
MIRKO HIRSCH feat. TRANS-X - VIDEO NIGHT (Snippets)
Jó anyag,lemezre való,nem mp3-ban árulni,egy kis üzleti érzék és mondjuk bonus maxi CD-n csatolni lehetett volna az új albumhoz + Open up your Heart", "Touch the Fire" and the original demos of
"Let's go to Tokyo" and "Kickstart" with Mirko's vocals plus much more.
Mirko tag itt az sg-n,tudhatja, sokunknál az mp3 nem játszik,ha lemezre nem akkor legalább "BandCamp"-on,elérhetővé kéne tenni lossless minőségben azokat a dalokat amik lemaradtak az albumról!
ItaloDisco4Ever !
Én meg eltudnám képzelni, ha egyelőre nem csak mp3-ba árolnák ezt a kiadványt.
Így nem igazán érdekel a dolog. <#shakehead>#shakehead>
Így nem igazán érdekel a dolog. <#shakehead>#shakehead>
Ez nem igazán villanyozott fel.
Inkább ez , ami igazán nem várt kiadvány volt! <#fejvakaras>#fejvakaras> <#finom>#finom>
Mike Franzis Age - Shocked
😉
Inkább ez , ami igazán nem várt kiadvány volt! <#fejvakaras>#fejvakaras> <#finom>#finom>
Mike Franzis Age - Shocked
😉
Ryvon feat. Annabel - Fade Out The Lights
Ryvon – Fade Out The Lights (Vinyl, 12", 33 ⅓ RPM, Limited Edition, Numbered) - discogs
Ryvon – Fade Out The Lights (Vinyl, 12", 33 ⅓ RPM, Limited Edition, Numbered) - discogs
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
MIDWAVE ft. Mina Tobias - Thinking Out Loud (Femmepop remix) - Free DL (BandCamp)
MIDWAVE ft. Mina Tobias - Thinking Out Loud (Silent Gloves remix) - Free DL (BanpCamp)
MIDWAVE ft. Mina Tobias - Thinking Out Loud (Diamond Field remix) - Free DL (BandCamp)
MIDWAVE ft. Mina Tobias - Thinking Out Loud (Von Hertzog remix) - Free DL (BandCamp)
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Belehallgatás. (amazon)
Mirko Hirsch feat. Trans-X - Video Night
Eltudtam volna képzelni Maxi CD-n + bonus track : Open Up Your Heart.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.10.30. 16:27:59
ItaloDisco4Ever !
Boys Next Door – Stop Watch Killer (1988)
Remélem sokan ismeritek.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.10.29. 21:55:12
Remélem sokan ismeritek.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.10.29. 21:55:12
ItaloDisco4Ever !
Gazebo - Reset (2015)
Tracklist :
01 - Evil - 03:33
02 - Reverie - 05:31
03 - M like huMan - 04:27
04 - Blindness - 04:07
05 - Europa - 04:53
06 - Wet Wings - 03:59
07 - Variations In Red - 04:52
08 - Desire - 04:20
09 - The Secret - 04:31
10 - Temple Bar - 04:15
11 - Queen Of Burlesque - 04:31
12 - The Kite - 03:23
Bonus Tracks :
13 - Blindness (Extended) - 06:28
14 - Queen Of Burlesque (IVenti 80’remix) - 06:28
15 - Christmas Games (Ruxxo 2015 version)- 04:11
Total time : 69:52
Written, Produced and Arranged by Gazebo
Recorded and mixed at the GazCave c/o Softworks Studios in Rome
Sound engineering and additional programming by Emanuele Donnini
Mastering by Chris Athens in Austin, TX
All keyboards, guitars, programming and vocals by Paul Mazzolini aka Gazebo
GAZEBO - RESET
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.10.29. 21:47:19
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Victoria Mus - How deep is your love (Digimax italodisco version)
Free DL ,ha tetszik : itt .
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.10.27. 08:03:12
Free DL ,ha tetszik : itt .
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.10.27. 08:03:12
ItaloDisco4Ever !
Á, nem inkább mégsem. Meggondoltam magam.
Lehet, hogy inkább te vagy a lufi...
Ha van valami konkrét kifogásod a ténykedésemmel kapcsolatban, akkor a New Wave 2.0 topikban szívesen megbeszélem veled.
Itt nem!!!
Lehet, hogy inkább te vagy a lufi...
Ha van valami konkrét kifogásod a ténykedésemmel kapcsolatban, akkor a New Wave 2.0 topikban szívesen megbeszélem veled.
Itt nem!!!
Aha!
Hát ez nagyon érdekes...
Hát én most úgy megbántódtam, hogy minden posztomról lemondok, újra töröltetem magam - végleg - és mivel Te írsz itt a legrészletesebben, a leghozzáértőbben és amúgy is egy csodálatos lángelme vagy, nem beszélve a belőled áradó mély tiszteletről, úgy ítélem meg, hogy a majdan megüresedő helye(i)met rádhagyom.
De tényleg, nekem nincs helyem egy ilyen profi közelében.
Mindent amit eddig írtam (80-as, New Wave és Oldies topikok) visszavonom, hiszen nincs mögötte ismeret, meg semmi.
Biztos vagyok benne, hogy nálad igen jó helyen lesz/lenne.
Komolyan aki így tud megítélni egy teljesen ismeretlen, sőt vadidegen embert, az valami földöntúli képességekkel van megáldva.
Tessék rajtad múlik.
Sok sikert!
Utoljára szerkesztette: Tyia, 2015.10.26. 17:14:02
Hát ez nagyon érdekes...
Hát én most úgy megbántódtam, hogy minden posztomról lemondok, újra töröltetem magam - végleg - és mivel Te írsz itt a legrészletesebben, a leghozzáértőbben és amúgy is egy csodálatos lángelme vagy, nem beszélve a belőled áradó mély tiszteletről, úgy ítélem meg, hogy a majdan megüresedő helye(i)met rádhagyom.
De tényleg, nekem nincs helyem egy ilyen profi közelében.
Mindent amit eddig írtam (80-as, New Wave és Oldies topikok) visszavonom, hiszen nincs mögötte ismeret, meg semmi.
Biztos vagyok benne, hogy nálad igen jó helyen lesz/lenne.
Komolyan aki így tud megítélni egy teljesen ismeretlen, sőt vadidegen embert, az valami földöntúli képességekkel van megáldva.
Tessék rajtad múlik.
Sok sikert!
Utoljára szerkesztette: Tyia, 2015.10.26. 17:14:02
Roni Griffith – (The Best Part Of) Breakin' Up / Desire (Vinyl, 12", 33 ⅓ RPM, Promo)
A linkelt kiadványon Roni Griffith - Desire 08.12 min. remixben !
Valaki ha tud belehallgatási lehetőséget ,dobja be,köszönöm!
A linkelt kiadványon Roni Griffith - Desire 08.12 min. remixben !
Valaki ha tud belehallgatási lehetőséget ,dobja be,köszönöm!
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Az nem sok, habár a leírásból nézve a lemez sem a legjobb állapotú volt, talán annyit is ért. Azt látom, hogy G EX, mivel általában a lemez van elöl, akkor az G, a borító EX. A G az good ugyan, de biz' az már nem túl jó a valóságban. Lehetőleg minimum VG/VG+ legyen, amit megveszel. Én NM-eket szoktam keresni legalább. Ha nagyon nincs és kell, akkor VG+.
Ebből láttam, hogy sok van eladó, NM is van már kb. 2 €-ért is.
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2015.10.26. 12:03:09
Ebből láttam, hogy sok van eladó, NM is van már kb. 2 €-ért is.
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2015.10.26. 12:03:09
Minek kellene átolvasnom bármit is?
Amit leírtam, azt úgy is gondolom! Okoskodsz itt, pedig az írásaid mögött nincs semmi, csak nagy üresség és katyvaszok tönkelege. Úgy viselkedsz néha, mint egy HP.
Elküldöd a moderátorokat a büdös picsába, aztán utána visszakönyörgöd magad és legtöbb topikban arról rinyálsz, hogy milyen szar, mert a régi banda eltűnt. (Hála Istennek!) <#nevetes1>#nevetes1>
Engem aztán ...ra nem érdekel, hogy milyen éppen az aktuális lelki bajod egy adott nap, lepereg rólam, mint eddig bármi.
De - és ez bár közhely- , ha a butaság fájna, akkor nálad a legerősebb kábszer sem használna! <#law>#law>
Szeretlek! <#hehe>#hehe>
Pontosan nem emlékszem, de nem volt 100.-ft.....
Elvitte valaki egy Emelettel (1.-ft), meg még valamivel, nekem egy Paul Young - No Parlez "maradt".
A lemezboltban 200.-ft-ért kínálódik az indiai nyomású.
Figyelem folyamatosan....szerintem itthon csak indiai lesz...emlékszem a Sugár Keravillban (ahol akkoriban vettem) volt bőven....persze azért is, mert amire eljutott hozzánk már az Ellis Beggs & Howard sem nagyon volt sehol....
Előadó Lemez cím megjegyzés nyomás ár borító lemez
KAJA CRAZY PEOPLES RIGHT TO SPEAK 1985 IND 200 Ft G EX
Elvitte valaki egy Emelettel (1.-ft), meg még valamivel, nekem egy Paul Young - No Parlez "maradt".
A lemezboltban 200.-ft-ért kínálódik az indiai nyomású.
Figyelem folyamatosan....szerintem itthon csak indiai lesz...emlékszem a Sugár Keravillban (ahol akkoriban vettem) volt bőven....persze azért is, mert amire eljutott hozzánk már az Ellis Beggs & Howard sem nagyon volt sehol....
Előadó Lemez cím megjegyzés nyomás ár borító lemez
KAJA CRAZY PEOPLES RIGHT TO SPEAK 1985 IND 200 Ft G EX
4 fázisra bontanám az én kórképemet:
1. Az intenzív gyűjtő állapot
2. Megtartó/fenntartó állapot
3. Készletkiürítő állapot
4. (várható állapot) Restauráció (és nem Stuart) +
1. Az intenzív gyűjtő állapot
2. Megtartó/fenntartó állapot
3. Készletkiürítő állapot
4. (várható állapot) Restauráció (és nem Stuart) +
Ja ez az a betegség, amit lehet ideiglenesen tünetmentessé tenni, de gyógyíthatatlan!
Lehet, hogy véletlen, hiszen igazából nincs sok lemezem (sajnos). Bár sokat továbbadtam másoknak.
Lemezjátszód lesz? <#eljen>#eljen> A fertőzés terjed! <#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2015.10.25. 19:39:38
Lemezjátszód lesz? <#eljen>#eljen> A fertőzés terjed! <#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2015.10.25. 19:39:38