1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!

SG.hu Discord
  • Bandicoot
    #1474
    Sziasztok! Elnézést de nem tudom hogyan jelentsem azt aki nem személyeskedik,csak mezei egyszerűséggel a kényszerbeteges hozzászólás áradatával az őrületbe kergeti a topikot, és szó szerint megöli.
    Pár hete rászólt innen valaki DarkSector nevű emberkére, a házigazda is rászólt (és ezt ki is fejti), egy ideig nyugi volt de már lassan 1 hete folyamatosan ostromolja a Playstation 4 topikot, totális hozzánemértéssel okoskodik,betegesen reagál mindenre, 50 soros monológokat ír és ha rászólnak mi vagyunk a f*szkalapok, meg a g*cik akik nem viselik el más véleményét.
    Nem büntetést kérnék,csak szóljon már rá megint valaki,mert rendesen megöli az ottani közösséget, hogy állandó jelleggel 50 soros monológokat kel olvasni a semmiről és 1 főre jut 10 DS hozzászólás oldalanként ami a kutyán nem érdekel.
    Amikor meg nincs épp téma amibe már bele tudna kontárkodni akkor behozza az XBOX-ot témának. Nem tudom hogy beteg,vagy trollkodik,de fájdalmas már amit csinál,ignore meg nincs. Marha unalmas minden egyes alkalommal az érdemi beszélgetést keresni a topikban és tényleg alig irogatnak már oda mióta beindította a szakértést mindenről...

    Köszi,és Boldog Karácsonyt, bocs,de tényleg nem tudom ezt hogy jelenteni,csak azt kérem hogy szóljatok rá megin. Köszi!
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.26. 20:46:05