121360
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Art of the Deal :D -
Minden drágul, miért pont ez lenne a kivétel? -
kjozsef056 #121358 Több régióban drágul a PlayStation 5, köztük nálunk is...... -
Jól hangzik... Akkor marad a PC, ott legalább van trainer hogy ha valami balul sül el. :D
Csak árazzák már le egy kicsit ~ -
Letoltam wukongot hétvégén. Érdekes, jó játék, de az a 107 boss azért több, mint sok. A secret final boss igazi szopóroller, felér egy Kos-sal vagy még rosszabb is. -
Tegnap Pron bossharc közben úgy leesett a frame, hogy a játék összeomlott és kilépett. -
Wukongon még én is gondolkoztam, de úgy látom még a PRO se elég jó, hogy zökkenőmentesen vigye.. :S
PC-re tervezem megvenni, de még mindig nem láttam egy jó leárazást hozzá.
Közben a FromSoftware szépen lazán bejelentette a The Duskbloods -szot Switch 2-re. Hát.. WIN -
Akkor itt a remek alkalom, hogy újra elővedd, legalább a Remake-et. A boszorkányt kell kiszabadítanod hozzá, ehhez kell az a ruha, amit a tűzdobáló-röhögő dagadt dob (főleg a bányavilág elején) random és darabonként, ha megvan a teljes szett, akkor kell a kulcs is, amit ha jól tudom valahol az első világ végefelé lehet megtalálni és mehetsz is kiszabadítani a nőt, aki eladja neked a firestormot a nexusban, ami kb minden bosst one-hit killel. :D
Neten van normális guide is hozzá, én memóriából írom most ezeket, szóval nem százas. -
Zóanagyvarázsló #121352 Meg hát a From sem 20 éve kezdte a szakmát: voltak ott King's Fieldek meg Shadow Tower, ha nem is teljesen ugyanaz a formula, és nem is váltak szélesebb körben ismert jelenséggé.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2025.04.02. 13:37:48 -
Zóanagyvarázsló #121351 Mágiahasználóként játszottam végig a DeS-t, de erről a rejtett küldetésről lecsúsztam. Nem is használtam tűzmágiát. -
Hát én minden fantasy játékban varázslóval szoktam indulni, kivéve ha végérvényesen el van krva a varázslatrendszer. DeS-ben nyilván a mágia az autowin gomb, de csak akkor, ha valaki megcsinálja a rejtett küldetést a tűzmágiával, amúgy nem. A többi soulsban meg egyáltalán nem. Elden Ringben pl NG+3-4 fölött a sorcery az extra nehéz móddá válik, mivel a sorcery sebzés az fix és nem százalékos (ellentétben az incantationök meg fegyverek által okozott státusz-sebzésekkel, amelyek százalékosak) és ezek nem haladnak már arányosan a megnövelt ellenfél HP-kkal. Magyarán az a szuper spell, ami leverte a bosst az alacsonyabb nehézségeken, az már csak faragni fogja ugyanazt egy magasabbon, míg a frostbite vagy a bleed százalékban ugyanúgy le fog venni óriási részeket a teljes hp poolból. -
Férfiember kardot ragad, nem varázsolgat meg bujkál pajzs mögé. :-D
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2025.04.02. 10:34:13 -
Úgy hogy az nem az első rész volt, hanem a második. Azért a dark souls 1 és a demons' souls között olyan óriási különbségek nem voltak. Az egész játékon érződött, hogy megcsinálták ugyanazt kb csak ezúttal multiplatformként és nem sony exkluzívként. A souls genre újdonságának ereje az lement a DeS-nél nálam. A DaS ezért csalódás volt. Plusz nem jött be a számozott varázslás sem a manapontos helyett. Ezt a From is oszthatta, mert vissza is tértek a manapontos rendszerhez később. -
Hogy fáradhat el egy formula rögtön az első résznél? :-D -
Még nem járok a chapter 5-nél, de alapvetően egyetértek. Szuper hangulata van, nagyon jól néz ki, pron balanced módban teljesen játszható, de néha így is beszaggat. A kevesebb néha több, ebből két teljes játék kijött volna, és valóban, a harcba tehettek volna több energiát, mert így ez eléggé button smashing, semmi más. Az art kurva jó, az átvezetők marha jók, néhány elég kiváló boss is van, bár nehézségben alulmarad a soulsoknak, sokkal engedékenyebb.
A könyvet el akarom olvasni. :)
Nemhogy a platina, de még a sima mellékküldik sem mindig teljesíthetők guide nélkül, és egy csomó cucc van, amit soha nem találsz meg, ha nem nézel utána.
De nekem üde színfolt amúgy, bár eléggé boss run az egész játék.
Összesen amúgy 107 boss van a játékban.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2025.04.02. 10:14:09 -
Korrekció: Dark souls 1-et végigvittem. 2-őt meg a 3-at sosem, kiegeket már meg se vettem. De mindet legalább kipróbáltam. DS2 Majula theme song szerintem még ma is az egyik legjobb videojátékzene. -
A dark soulsok nem jöttek be, de leginkább azért nem, mert szerintem elfáradt a formula már az 1-nél is. A demons' souls adta el nekem a ps3-at annak idején, emiatt vettem meg a konzolt. Csontig játszottam, aztán ps5-ön is a remake-et, végig. Nem éreztem azt a nagy ugrást a dark soulsnál, csak annyit, hogy az nem volt konzol exkluzív. Ezért bár játszottam mind a hárommal, egyik ds-t se fejeztem be végül.
Meg van úgy 5-600 órám legalább az elden ringben és a kiegészítőjében is, ott az open world dolog eléggé felkavarta az állóvizet nekem, hogy megérje visszamenjek.
Bloodborne-t is toltam elég sokat, bár az a 30 fps nagyon zavart, zavar még ma is. Sekiro nem jött be sose, ez tény.
Wukong a videók alapján egyértelmű skip volt nekem. -
Alig emlékszem rá, előkerestem a reviewm róla. Ezt írtam anno (2024.08.27):
Lepörgött a Wukong credits. Őrület mit pakoltak össze a kínaiak :Y Csak sajnos pont a gameplayyel nem foglalkoztak eleget, és ez a viszonylag egyszerű, monoton és nem eléggé változatos harc nem visz el a hátán egy ekkora játékot. A kevesebb több lett volna, és a maradékból kijött volna egy újabb játék kicsit változatosabb harcmodorral. A chapter 5 úgy ahogy van felesleges volt bele, mindent utáltam benne a csöcsilányon kívül :) Vakon nyomtam végig, a végén olvastam guideot, hogy mi kéne a platinához. Esélytelen. Halom cucc missable, és rögtön a chapter2-nél el is hagytam, szóval ez most ennyi. Majd talán pro-n. Ennyi amúgy elég is volt egyszerre belőle, a végén már kicsit untam a csihipuhi részét.
/naszal ha valaki platinázni/maxolni akarja, az az elején olvasgasson guiedot, mert van szép számmal missable cucc, olyan is, ami még úgy is elmehet, hogy tudja az ember, hogy mire kell figyelni (nálam pl. a chapter2-ben véletlenül ment le a "rossz" boss).
Fogalmam sincs már mi volt a rossz boss, de annyi rémlik, hogy valami 5 boss maradt ki a hetven akárhányból. Meg hogy talán nem volt belőle lemezes változat, de az is lehet, hogy már keverem. Soha többé nem bukkant fel az emléke, szóval a lemezes vétel lett volna a helyes.
szerk: 4 a 90 bossból, közben megtaláltam ezt is. Fogalmam sincs hogy volt ehhez türelmem, ma már biztos nem lenne :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2025.04.01. 18:31:21 -
Már egy ideje játszom vele, beszereztem egy lemezes verzát Prohoz. -
Mondjuk te soulsokat se toltad nagyon. -
Pc-n néztem bele, de ilyen boss rush - soulslike valami, kínai mitológiai izével. A grafika nagyon ott van, de a játék nagyon nem jött be nekem sem. -
Még megjelenéskor. Alapkonzolon fostekno, a játék egynek elmegy, de nem sok mindenre emlékszem belőle. -
TomStorm #121338 Ki ne hagyd!Még a teljes árat is megéri szerintem(ritka az ilyen).
Utóbbi évek egyik legjobb ARPG játéka. -
Wukong itt ment egy éve a topikban? Tolta itt valaki? -
Mondjuk én se steamen vettem meg, hanem ubisoft saját boltjában. Úgyis kell hozzá, akkor minek +1 storefront még a háttérben.
Ennek ellenére borítékolható, hogy bukta lesz a játék. -
Ha japán lenne az a szamuráj, így akkor se lenne semmi értelme. Yasukével a legkisebb baj a bőrszíne, nagyobb baj, hogy ez egy játék ami az orgyilkosokról szól, ahol nem sok keresnivalója van egy szamurájnak.
Ellentétben ugye egy ninjával, akire az egész passzol tökéletesen. -
TomStorm #121334 Steam-et ne nézd ha kijön havi előfizetéses rendszerre is.
Azt sokkal többen fizették be mint hogy megvegyék teljes áron.
De ott is van Refund 14napos.
Kiváncsi leszek hogy jönnek ki
Az biztos,hogy Yasuke-t nem kellett volna és nyomott áron pl 40euros árcimkével -
Steam játékosszámok alapján ez az eddigi legsikeresebb Assassins Creed. Az már más kérdés, hogy még a Veilguard számait sem sikerült hoznia, ami nem mellesleg hatalmas bukta volt az EA-nek, és a Shadows-t valószínűleg jóval drágább volt elkészíteni, mint azt. -
Bár nem játszottam még a játékkal de én is úgy látom, hogy Ubi részéről full öngól volt a néger szamuráj. Eleve azért kapta a legnagyobb hate cunamit. Lett volna egy fix lopakodós női főhös és simán elment volna ebből is pár millió darab. -
A legnagyobb bajom a játékkal, hogy nem értem, minek bele Yasuke. Azon túl, hogy harcban egy autowin gomb a csávó, semmi értelme. Elég lett volna Naoe vagy férfi-női Naoe mint Odyssey-ben. Azok a shinobi-ninja dolgok, amiket Naoe csinál belepasszolnak az AC sztorijába és a GoT egyáltalán nem adja vissza ezt az élményt.
Ha valaki nekimegy, akkor Naoe-vel játsszon amikor csak lehet, ez a tanácsom. -
Hát szerintem az a cusima is igennagy fozsvót gameplayben :D -
TomStorm #121329 AC Shadow 15óra után:
Prológ megfogott ott már felkaptam fejem na egy AC ami jó is lesz?
Aztán jött a keserű valóság.A gyönyörű graf az Immersive audio a filmszerű átvezetők után a szokásos(bár AC részektől modernebb)Harcrendszer:(
Tsushima után kösz nem.
Próbáltak meríteni GOT-ból és álcázni na azok a részek nem sikerültek(aki tudja észre fogja venni).
Az ART se sikerült a legjobban.
Szerintem egy új IP mentette volna meg őket bár sokakat bevonzott az AC titulus lehet bejött nekik
-
Ezek mennek billegérrel a konzolokon is. Fortnite, roblox, minecraft, izé...minden is. Ráadásul a Fortnite SeriesS-en még 120Hz-et is tud, szóval egy gémingmonitorral, billegérrel ilyen ultrtalowcost minipc :D -
Ez igaz, series s-szel nem lehet árban versenyezni. Akinek fortnite meg roblox kell és nem gáz, hogy kontrollerrel kell célozni (mint a gyerekek, aki eleve így tanulják, nekem sose sikerült rendesen megtanulni), annak az a legjobb választás.
A GPU árak is elmentek az égnek megint, ez is igaz. Volt egy 1-2 éves rövid időszak, amikor földközelben voltak az árak, de ma megint minden csillióba kerül. -
Ez nem indok. PC-re minden kijön, maximum kicsit várni kell rá. -
TomStorm #121325 Ps5-öt én nem adnám el.
Nemsokára Death Stranding 2 és 2 cím még idén Ghost of Yötei+Gta6. -
kjozsef056 #121324 Mint már írtam de vettem 163-ért mivel telekom adta ennyiért. De mivel visszatérek pc-re eladom a Series X-em 4+ év után 140-ért. Szerintem lesz vagy 5 perc amíg elviszik :)
De amint lejár a premiumom már nem szavazok több bizalmas a sonynak így a ps5 is megy eladásra totál felesleges megtartani kb 3/4-éve be sincs kapcsolva mert a sony szarik a premiumra :( -
>Ezeket mind figyelmbe véve nem gondolom, hogy itt Magyarországon ma a konzol lenne az olcsóbb opció, ha valaki játszani akar.
A többség számára ez a helyzet. A HC arcoknál sok év alatt talán ki lehet hozni közel egálra, de ahhoz nyakig kell túrni a témába (kb mint az itteni topiklakók úgy 10 éve), és sokat kell játszani. Kurvasokat.
Ha a kölkeimet nézem, meg az ő generációjukat, ők főleg fortniteot, minecraftot, robloxot meg ilyeneket tolnak, merthát ma ez a géming. Arra meg a legjobb vétel egy Series S, mert annyiból semmilyen pc-t nem lehet venni, és a f2p multijátékokhoz konzolon sem kell előfizetés. Egy fortnite meg egy 150k-s laptopon is úgy fut, hogy az ember bele fordul ki, nemhogy ezeken a bármire alkalmatlan sulipécéken, amiket a tanulókhoz vertek. Mi sem kértük, inkább vettem nekik normálisabbat, azt legalább nem kell nyáron visszaadni az iskolának :D
De a HC arcok is szopóágon vannak, mert kb olyan szintek száltak el megint a pc alkatrészárak, mint a bányászláz kezdetén.
Megint ott tartunk, hogy a konzoloknál érezhetően jobb pc ilyen 700K. Agyrém. -
Magyarországon szerintem nem igaz az, hogy a konzol az ilyen budget-opció lenne a játékra. Az alapgép árán lehet vitázni és valóban nehéz azt PC-vel pariba állítani, de nem az alapgép az egyetlen költséged. Sőt, nem is az a legnagyobb. PS-re meg xbox-ra nincs, de PC-re rendszeresen vannak pályázati pénzek diákoknak, iskoláknak. A laptop-vásárlás a legismertebb, de nem az egyetlen. Egy PC-t munkaeszközként (legalábbis részlegesen) le tudsz költségelni, a ps5 pro-t már nehezebben nyomod át a vállalkozásod számlái között a NAV-on. És akkor a warezolásba bele se mentem. Konzolon kötve vagy a 20-30 ezer forintos játékokhoz, pc-n alapból olcsóbb a többség, meg mindig vannak akciók vagy féllegális kulcsvásárlós megoldások, ahol jelentős százalékokat tudsz spórolni, illetve ott a kalózkodás is, ami tökéletesen működik és szakértelem se kell hozzá. A multiért sem kell fizetned egy vasat sem. Egy rakás ingyenes játék is elérhető, indie-k és egyéb megoldások, amelyek töredék része kerül csak át a sony vagy ms store-jába. A moddolás is korlátok nélküli PC-n.
Ezeket mind figyelmbe véve nem gondolom, hogy itt Magyarországon ma a konzol lenne az olcsóbb opció, ha valaki játszani akar. -
Szerintem csak 70 ezer, annyi volt az Xbox 360, amikor megvettem. Miért nem annak az árát nézed?
Nem vettél 163 ezerért új XSX-et, mert már akkor sem annyiba került. Most meg sermmilyet se veszel, mert nem kapható már nálunk. :-D