121249
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Evoluti0N #121249 PC-n vannak jó VR modok is olyan játékokra, amik hivatalosan nem VR. Mint a Half Life 1 és 2 például vagy az Alien Isolation. Amúgy most így hirtelen eszembe jut, h nincs PSVR2-re az Alyxen kívül és van PC-n (szal nem Quest exkluzív) az a Blade and Sorcery. Legtöbb említésre méltó VR játék, ami van PC-n az van PSVR2-n is. Általában Quest exkluzívak azok, amik PSVR2-n nincsenek, mint a Batman Arkham Shadow, az AC Nexus vagy az Asgard's Wrath 2. -
#121248 Tök jó, de engem pl teljesen hidegen hagy hogy már megjelent játékok hogy futnak a PRO-n.
Leszámítva azokat amelyeket hibásan sikerült kiadni, pl Dragon's Dogma 2. Amelyeknél nincs 60 FPS... Na azok fussanak 4K-ban és legyen 60FPS!
Na de ami engem érdekel a PRO-val kapcsolatban az az, hogy a jövőbeli címek hogyan fognak kinézni rajta és mikor jön az első olyan játék aminél tényleg számít. Mennyire lesz vajon elhanyagolva a sima PS5?
Szeretnék látni valami megrendítőt, valami extrát ami tényleg indokolja a PRO-t!
Illetve vajon a PSVR játékok hogy fognak kinézni a PRO-val? Fog számítani bármit is?
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2024.10.22. 13:49:20 -
kjozsef056 #121247 Alan Wake 2 PS5 Pro Features Revealed -
#121246 Nagyon meg vagyok elégedve eddig a PSVR2-vel!
Van rá játék azért dögivel, a GT7 meg a Horizon valami elképesztőek.
Kicsit szoknom kell még, szóval ilyen állós / mászkálós játékokat egyelőre hagyom. Aztán jöhetnek majd a zombisok amiktől szerintem besza-behu, viszont most néztem meg, hogy jön Alien játék VR-ra. :D Na hagyjuk már! Az kórházba tenne.
A METRO-t viszont nagyon várom, az iszonyat jól néz ki.
PC-re kötve az Alyx jól működik? Van még valami VR játék PC-n ami miatt érdemes az adapter? Tudom, hogy sok VR játék van PC-re, de inkább mennyiség mint minőség ahogy én látom. -
Evoluti0N #121245 Játéktól függ. Ami first person és megy benne a karakter, azokat állva szoktam. Egy Moss-t például, amiben izometrikus nézetből látod a játékot, azt ülve. Sokkal beleélősebb állva játszani egy RE 4 remake-et számomra például, mint ülve. -
#121244 Ahh, értelek! Köszönöm!
És egyébként az ülő vagy az álló módot javasolnád?
A testemnek talán az a fura, hogy állok és közben a játékban pedig megyek előre. Futásról ne is beszéljünk. :D Néha az egyensúlyérzékem odaveszik. -
Evoluti0N #121243 Tűélesnek nem tűéles, de nagy előrelépés mindenhez képest, ami Quest 3 előtt volt nekem. Arra a két dologra figyeljetek, h a szemkövetés jól legyen beállítva. Meg a lencsék jó pozícióban legyenek. Ha jól emlékszem, akkor 2x kell gyorsan egymás után megnyomnod a PS gombot, h előjöjjön a PSVR gyorsmenü, amikor rajtad van a headset. És ott látod, h jó pozícióban van-e. Amúgy ez az egyik hátránya az PSVR2-nek. Freshnel lencsét használnak pancake helyett (nem tudom mik magyarul ezeknek a neve). És ez azzal jár, h sokkal pontosabban kell a lencséknek lenniük a szemed előtt, mint egy Quest 3 esetében például, h éles legyen a kép. A másik meg negatívum meg a mura effektus, ami pedig az OLED miatt van. Ez annyit tesz, h néha olyan, mintha felhős vagy szemcsés lenne a kép. Ebben a videóban látszik, h miről beszélek. Tulajdonképpen nem konzisztens a szín. Cserébe szép a HDR meg a feketék, csak hát pont minél sötétebb a kép, annál könnyebben észrevehető a mura. :D
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2024.10.17. 15:54:29 -
#121242 Nyugtass meg hogy neked sem tű éles a kép!
Nekem a kép közepe, vagy amerre nézek az éles, a többi rész viszont nem igazán.. Valamint hogy ha van felirat a játékban az nagyon zavaró, olyan mint ha árnyékolva lennének a betűk. -
Evoluti0N #121241 Hát igen. Bele kell szokni. Nekem évek óta van VR. PSVR 1-gyel kezdtem, aztán Quest 1, majd PSVR 2, most meg Quest 3. Nekem is elejével gyakori szüneteket kellett tartanom, de mostanra beleszoktam annyira, h csak akkor hagyom abba, ha tölteni kell vagy headsetet vagy kontrollert.
Eladó játékom sajnos nincs. 2 dobozos játékot leszámítva, amik nem VR címek, mindent digitálisan vettem PS5-re.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2024.10.17. 12:29:12 -
#121240 Köszi az ajánlásokat! Esetleg van eladó játékod? :D Ha igen akkor itt elérsz: [email protected]
Tegnap megérkezett, párommal kipróbáltam és mindketten bele is szédültünk.. Mondjuk ő azért mert először VR-ozott és a Horizonnal kezdett, nekem meg a spongyabobos hullámvasút betette az ajtót. :D
Viszont tényleg nagy élmény!
PSVR1 volt nálam kölcsönbe, azzal ami érdekelt végigjátszottam.
Jó ez a PSVR2, tetszik és látom a fejlődést, de kicsit jobb élességet vártam, hogy őszinte legyek.
A zombis játékokat egyelőre hanyagolom, mert na, szerintem para lenne még így beleugrani. Szépen fokozatosan beleszokunk. Van rá sok játék, de valóban, a Sony által készítettekből jó lenne több.
A Star Wars: Tales from the Galaxy's Edget szeretném még játszani, remélem nem fog utána unalmas lenni az Outlaws. :D
Ha a nem VR játékok jó felbontásban futnának akkor elképesztően jó lenne azokat is VRban játszani. Nem azt mondom, hogy játszhatatlan, de bevallom nem az igazi VR-ral játszani nem VR játékokat. Pl Fifa vagy NFS.
Remélem a filmnézés jó lesz vele, mert szeretném arra is használni. -
Evoluti0N #121239 Beat Saber, Moss 1 és 2, Resident Evil 4 és 8, Walking Dead Saints and Sinners, Gran Turismo 7, No Man's Sky, Horizon, Red Matter 1 és 2, Pistol Whip, Humanity, Room VR, The Last Clowckwinder. Most hirtelen ezek jutottak eszembe. Ezekből a legtöbbet játszottam, amiket nem, azokról jókat hallottam.
Emellett még jön idén a Metro VR, ami ígéretesnek tűnik. Meg az Alien is, ami talán jó lesz. Meg a Behemoth, ami valszeg jó lesz, mivel a Walking Dead Saints and Sinners fejlesztőitől van.
Én az enyémet eladtam. Nem azért, mert nincsenek rá játékok, hanem mert nincsenek rá Sony first party cuccok. Megjelent rá a Horizon, ami ok volt és ennyi. Quest 3 valamint gaming PC mellett felesleges volt a PSVR2 is. Azonban ha ebből a kettőből egyik sincs és van PS5-öd és érdekel a VR, akkor melegen ajánlom.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2024.10.16. 16:45:34 -
#121238 Én is kevesebbet játszok ma már, de az nem igaz, hogy semmit sem. Vannak dolgok, amik még lekötnek: silent hill 2 remake a nosztalgia miatt, diablo 4 meg jó agyhalott grindolásra. Souls játékok kicsit meg a jobb crpg-k, wh40k rogue trader pl.
Mondjuk a ps5-öt már jó ideje nem kapcsoltam be. Amióta megvan a rog ally, az asztalit is ritkásan használom. Mondjuk az élet is közbeszól. -
#121237 A digitált cseréltem egy lemezesre. Utólag semmi értelme nem volt, mert egyetlen lemezes játékot vettem hozzá, az astrobotot, annak meg már teljesen mindegy is lett volna. -
#121236 De annak mi értelme, hogy egy generáción belül többször is eladod a konzolokat, majd megint megveszed, megint eladod? Hány PS5-öd volt? -
#121235 A PC-ttől nyáron szabadultam meg, utána még volt xboxom meg ps5m is. Sőt, utána még ment valamennyit az astrobot is, de az sem tetszett, akkor szabadultam meg a konzoloktól is. Nem az outlaws volt az utolsó játékom. Bár az, hogy a játékok nem érdekelnek nem újkeletű dolog, évek óta alig játszottam, de az astro bot volt az tuolsó atekintetben, hogy ott jöttem rá, hogy ha az sem tetszik, akkor nem tudnak már olyat készíteni, ami lekötne.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2024.10.16. 09:22:43 -
#121234 "/ettől még nálam ott lehet első nap, de ennek peremfeltétlelei még nem tisztázottak, és nem is számítottam rá, hogy az első bemutatón lesz ilyen."
"Pedig jó. És ezt úgy mondom, hogy az utóbbi években már a világból ki lehetett üldözni SW-al. Most ment le a fősztori. Nem azt mondom, hogy ez volt a világ legjobb játéka, még csak az év legjobb játéka sem, de nagyon pozitív csalódás. A totál generic ubi szarra számítottam, és valami egészen mást kaptam. Nem hibátlant, nem tökéleteset, de van benne lélek, akarat, még tehetség is. "
Akkor az Outlawst a kenyérpirítón játszottad ezek szerint. :-D
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2024.10.16. 09:08:46 -
#121233 Meglátjuk!
A Horizont, Gran turismot és a Star wars játékokat berendeltem VR-ra.
Ha megunom max eladom, vagy használom PC-hez az adapterrel és akkor ott van azért még jópár cím.
Ezzel az aranykoros dologgal egyetértek egyébként, de nálam az azért is volt jelentősebb korszak mint a mostani mert fiatalabb voltam, jobban volt rá időm és kevésbé voltam ennyire érzékeny az FPS-re és a technikai hibákra.
Én most a God of War Valhallával és a Dragon's Dogma 2-vel nagyon jól elvagyok, aztán a hónap végén kezdem a Silent Hill 2-t. Legalábbis ez a terv. :)
Ez a GOW DLC nekem nagyon bejön. -
#121232 A meta quest egész jó ilyen nappaliszobás hülyéskedésre, haverok átjönnek és lehet beat saber versenyeket csinálni gép meg miegymás nélkül is, vagy gyerekek lövöldöznek AR játékokban az ebédlőasztal körül. De tényleg ilyen gimmick, ennyi pénzt nem ér meg. A vr szerintem megy a 3d tévézés után a sírba. -
#121231 Már semmim nincs(se konzol, se pc), nem lesz pro-m sem. Nálam totál leáldozott a géming, nem érdekel már semmilyen aspektusa. -
#121230 "Tudom, volt fatem meg slimem is."
..és PRO-d is első nap lesz, tudja mindenki. :-D -
#121229 Ez így van. Az aranykor soha többet nem lesz. Amikor God of War és Uncharted miatt vettem PS3-at, amikor elkészült a Mass Effect trilógia, meg a Gears 3, ami szerintem a mai napig az egyik legjobb Gears játék, és hosszasan lehetne sorolni, mindenkinek megvannak a kedvencei.
PS4 erát toronymagasan vitte a Bloodborne, de még ott is voltak klassz, maradandót nyújtó játékok.
Ez a PS5, ez egy vicc. Tényleg. Amúgy én már minimálban játszom csak, valamelyik nap is a Bloodborne-t vettem elő, meg az AC Originst. :-D
Ennek ellenére, én berendeltem a Prot, ne kérdezzétek, hogy miért. Klasszik FOMO, semmi más, értelme egész biztos nem volt.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2024.10.15. 14:48:08 -
#121228 Ha valami a PRO-nál sokkal értelmetlenebb, akkor az a VR2. Na, az az egész VR halott. -
#121227 Úgy döntöttem, hogy PRO helyett VR2-t veszek.
Olcsóbb is és több pluszt ad majd mint a plusz pár FPS.
Milyen játékokat ajánlotok hozzá? Illetve van valaki aki használtan adna el VR játékot? :) -
#121226 Ezek ugye multiplat játékok, nem sony exkluzívok, amelyek egy-egy generációt a konzolon meghatároznának. A ME1 és a "botrányai" annak idején az xbox 360-as generációt határozták meg, hogy a Gears 1-3 is. A sonyt meg az unchartedek, amiből volt három mindjárt, egyik jobb, mint a másik. De mondhatom az OG Last of Us-t is. Most ezekből alig van, a fele ráadásul remake vagy remaster.
Nem tudom, mennyire öregedtem meg, már xbox360 alatt se voltam kiskamasz (26-33), nosztalgia inkább a régi c64-es játékok irányában van nálam. Nyilván nem ugyanazt a franchise-t hiányolom, de a helyzet az, hogy nincs semmi se helyette. Nem kell új mass effect meg elder scrolls feltétlen, de akkor legyen valami más. Bioware az x360-ps3 generáción kitolt három mass effectet meg három dragon age-t (inquisition cross gen volt). A ps4-xone gen alatt 1 db mass effect andromedát sikerült csinálniuk. Ebben a genben egyelőre semmit se, majd most jön egy dragon age veilguard. 6 játék vs 1-1 játék. Más gyártónál ugyanez a bajom. Bethesda mit csinált? x360-ps3 alatt kijött oblivion, skyrim és fallout 3 (fnv-t nem ők csinálták). ps4-xone alatt fallout 4 és kész. Ebben a generációban meg a starfield. 1-1 játék a korábbi 3 játékkal szemben / generáció. És igen, tudom, hogy mindenféle multiszart csinált mindkettő, de azt vagy nem is ők fejlesztették vagy a kutya sem kérte vagy beleállt földbe, de leginkább ezek keveréke.
És ez a sztenderd más gyártóknál is. Igen, kijött egy BG3, ami tök jó, de arra is kellett vagy 20 évet várni az előző részek óta, két másik gyártó próbálkozott már vele, mire végre a larian csinált is valamit. Vannak ma is játékok, de ahol korábban 3-4 évente jöttek ki új játékok, ott most 8-10 évre nőtt ez az intervallum.
Naughty Dog mit csinált ebben a generációban eddig? Remastereket? TLOU2 előző gen, Unch4 és kiegje előző gen. Lassan vége az egész generációnak és nagy kövér semmit tettek eddig le az asztalra, az aranykorban meg 3 uncharted és egy last of us játék volt a mérlegük. Óriási a különbség.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2024.10.10. 11:35:44 -
#121225 Értelek titeket, viszont én nem értek egyet!
Számomra a SONY volt közepes. Voltak kiugró pontjai, kellemes meglepetései, de többet vártam.
Viszont mint gaming generáció? Hát úgy nézve én jól érezem magam köszönöm szépen!
Hamarosan megjelenik a Dragon Age egyébként, okt 31.!
Valamint ebben a generációban megkaptuk az Elden Ringet és Baldur's Gate 3-mat, God of wart.. .stb egy csomó jó játék volt ebben a generációban ha multiplatformot nézek.
Az idő megszépíti az emlékeiteket és most már túl nagyok az elvárásaitok. Pedig csak arról van szó, hogy felnőttetek, nincs már annyi idő mint régen és kritikusabban nézitek a játékokat ahelyett hogy túltennétek magatokat a hibáin és csak játszanátok.
Mass Effect annyi volt, elfáradt cím.
Gears of war lesz majd, de szintén elfáradt cím, pihentették.. Most is mi lesz, egy előzményt kapunk.
Elder Scrolls... Bethesda elfoglalta magát szépen, megkaptuk a Starfieldet amivel robbantani akartak.
GTA.. Rockstar, ennyivel magyarázom. Ők elvannak.. Most legalább megjelenik majd a Red Dead 1 végre. 14 év után. -
#121224 Egyetértek. Annyival, hogy a box se jobb és már két generáció óta elég harmatos a felhozatal. Tudom, hogy soha nem jön vissza a régi aranykor, amikor egy generációban volt 3-4 jó gears of war meg 3 mass effect, 2 dragon age, 2 elder scrolls, 2 gta, 3 uncharted stb. De az, hogy 10 évet kell várni egy-egy új játékra (gta, dragon age, mass effect stb), az azért nem normális. -
#121223 Felesleges, hitvány, érdektelen. Ennek a generációnak nincsenek olyan játékai, amikkel azonosítani lehetne, vagy amikről el lehetne mondani, hogy ezért érdemes volt léteznie ennek a generációnak. Remaszterek, fűrészporízű folytatások, és értdeketelen hülyeségek. Ez a PS5 eddig. -
#121222 Felesleges generáció?
Ezt azért nem mondanám azok miatt amiket említettem. Én inkább közepesnek mondom, egy nyugis kötelezőt hoztak le eddig, manapság viszont teljesen beleszarva az egészbe. Sony két játékot adott ki idén? Stellar Blade és Astro Bot. Ez mi? Nagyobb figyelmet kapott a PC mint a PS community.
Aztán a fejlesztők a lustaság miatt elfelejtettek optimalizálni? Hogy lehetséges, hogy a Horizon 2 gyönyörűen fut a Dragon's Dogma meg haldoklik PS5tön?
Na de egyébként te miért érzed így, mit vártál volna? Mi az amiben szerinted a PS4-gyes generáció pl jobb volt (ott is volt PRO konzol és kb ugyan ezt a célt szolgálta mint a mostani PRO csak jobb árban volt és több értelme volt váltani).
-
#121221 Nincs róla mit gondolni, vagy mondani. A géming halott, ez egy felesleges generáció volt, és semmi nem mutat abba az irányba, hogy lenne még jövője. A nemlétező játékokra meg semmilyen gép nem kell. -
kjozsef056 #121220 Uncharted-ből tuti lesz új rész,de remake-et is pletykáltak már.
Bloodborne is szerintem lesz mert azért mind a ps-esek mind a pc-sek sírnak... szerintem ebből is jön majd remake/remastered a pro végett.
Days Gone 2-vel a jó ég tudja mi van ,mert a sony azt mondja nem rajtuk múlott, pár fejlesztő meg nekiment a sonynak hogy miattuk..szóval ott valami nem kerek.
Driveclub az a mai napig nagon jó game azt én sem értem miért nem csináltak vele bármit...
The Order pedig egy amolyan walking sim azok meg sajnos sose fognak kasszát robbantani -
#121219 Köszi, értem most már! Feküdni fog ha lesz, de egyáltalán nem biztos.
Nagyon vacilálok...
Olyan mint ha ez a PRO azért lenne mert a fejlesztők lusták és nem optimalizálnak már úgy, ahogy kellene. Miért mondom?
Láttuk, hogy mire képes a PS5: GOW R., Last of Us P2, Demon's Souls - ami vicc, hogy kb nyitócím volt és azóta is az egyik legszebb játék.
Szerintem tudna még többet is a gép, de javítsatok ki ha tévedek.
Most ez a PRO ez olyan mint ha a lusta fejlesztők miatt jött volna létre.
A Dragon's Dogmát, a FF16tot, a Jedi Survivort és a Wukongot nem szabadott volna engedni, hogy megjelenjenek olyan formában amiben voltak megjelenéskor.
Generáció felénél vagyunk, szóval én megpróbálkozok egy érdekességgel.
10 játék, ami számomra must have és megérte miatta PS5töt venni - sorrend nem számít és van ami PCre is megjelent később:
- Stellar Blade
- FF VII Rebirth
- The Last of Us Part II (többedjére kiadva, egy Part III-mat vártam volna inkább PS5re)
- Spider-Man 2
- Horizon Forbidden West
- FF XVI (nekem ez az egyik kedvenc ebben a generációban)
- Gran Turismo 7
- Astro Bot
- Demon's Souls
- Returnal
A Helldivers 2-tőt és a Ratchet & Clank: Rift Apart-ot még megemlítem, de a TOP 10be nincsenek nekem ott.
Én többet vártam amikor PS5-öt vettem. Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen listát ennyit kell gondolkozzak 4 év elteltével. 13.-at, 14.-et nem is tudnék mondani.
Vártam volna egy
-Bloodborne második részt, vagy REMAKE-et. Esetleg legalább azt, hogy 60 fps-re fel legyen oldva - persze technikailag macerás.
-Last of Us harmadik résznek kellett volna már jönnie idén, nem az elsőt meg a másodikat újra kiadni.
-Ghost of Tsushima 2-tőt (oké, jön, de később meg majd biztos csak a PRO tudja meghajtani normálisan..)
-Uncharted új rész miért nincs?
-Hol az Infamous?
-Days Gone 2 továbbra se értem miért nincs!?
.. és akkor még mindig fel lehetne támasztani a Killzone, The Order, Driveclub, Resistance valamelyikét. Új IPről meg nem is beszélve.
Többet vártam, közepes lett és jön a PRO, szóval mostantól ha maradok a PS5 mellett akkor szokjam meg az optimalizálatlan szarokat meg a 30 FPS-t?
Ti mit gondoltok?
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2024.10.08. 13:22:17 -
#121218 Tudom, volt fatem meg slimem is. A fatnél viszont az volt a fekvő módhoz is a talp, mostmár csak azt ad hozzá a sony, az új talp meg már tényleg csak vertical stand. Ráadásul a fatnél még szépen be volltak rendezve a csatlakozók alulra, hogy állítva se legyen tróger a kábelezés, a slimnél meg a pronál már a hdmi állítva jó magasan van, én nem is tudtam volna a slimet állítva használni, mert nem ért fel odáig a gyári kábele. A marketingosztály szereti továbbra is állítva fotózgatni, de ez már nem igazán egy álló gép, ami érthető. Tömeges probléma soha nem lettt liquid metal leaking, de biztos volt elég probléma belőle ahhoz, hogy ne buzdítsa az ügyfelek a sony arra, hogy használják állítva.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2024.10.08. 12:48:03 -
#121217 Röhej, minden képen (köztük ott is ahonnan rendelném) állítva van és látszódik, hogy van talpa. Ez nem megtévesztés?
Amúgy én fektetve használom, egy LEGO Porschét raktam a tetejére, szerintem a PRO is így végezné. :D
Játszo(gato)k a Dragon's Dogma 2-vel és hát kezd nagyon elegem lenni. Most már sokadik patch jött ki hozzá és azt olvasom, hogy sokkal jobb mint megjelenéskor volt, de így is jelenleg szinte játszhatatlan! A harcok borzalmasak, úgy be van lassulva az egész, hogy néha megszédülök már.
Az FF16tot hogy savazták, az sokkal jobban játszható volt megjelenéskor mint ez!
Játékkal amúgy nem lenne bajom, rengeteg jó ötlet van benne és szép is, na de az egész olyan bugyuta tud lenni az irányítás és a teljesítmény miatt.
Nincs normális dash, vagy védekezés?
Dárdával játszok, de ha jön szemből egy támadás nem tudok kitérni és blokkolni se. WTF? Vagy én hagytam ki egy tutorialt? A pajzzsal ment a művészet. Jó mondjuk épp hogy csak megszereztem és az első csatámon vagyok túl vele.. (Mystic Spearhand) -
#121216 Slimhez elhiszem, hogy már nem adták (bszzák meg így utólag is), de az alapkiadáshoz még ingyen adták azt kis műanyag szart. Nekem is abban áll már megjelenés óta, egyelőre semmi baja a gépnek. -
#121215 A slimhez sem adnak, és nem is adtak soha. A horziontálhoz adtak lábat a slimnél, és ahhoz adnak majd a prohoz is nyilván. Álítva meg megáll stand nélkül is, maximum akkor érdemes venni, ha gyanús, hogy a macska vagy a gyerek fellöki, de miután volt pár galliumszivárgás az egész ps5 generációban, nem biztos, hogy nagyon jó ötlet állítani ezeket a gépeket. -
#121214 Mert nem adnak hozzá. Azt a műanyag kis bizbaszt, amibe beleállítottad a konzolt, hogy megálljon a lábán állva, amit az alapgéphez még ingyen adtak, azt most pénzért kell vegyél. Ha maradt otthon a slim ps5-ből, akkor az elvileg kompatibilis a pro-val, de az alap-alap állványában már nem vagyok biztos.
Azért elég fillérbaszó egy dolog ilyenért is plusz pénzt elkérni ... -
#121213 Elnézést a duplázásért, de miért írtátok, hogy állvány is kell? Miért?
Lemezmeghajtót kénytelen leszek venni a PRO-hoz, mert én adok-veszek játékokat. Részben ezért szeretem a konzolt. Leszámítva persze a Wukong esete, ami csak digitálisan jelent meg, remélem több ilyen nem lesz. Talán az Alan Wake 2 volt ennek először hírmondója. -
#121212 Hát én a Dragon's Dogma 2 és a Wukong miatt gondolkoztam el a PRO-n.
Viszont röhej, 'mostani' játékok és még is ilyen katasztrofálisan futnak PS5-tön. -
kjozsef056 #121211 Már készül az Until Dawn 2? -
kjozsef056 #121210 Nixxes Reportedly Working On Another Major Remaster After Horizon Zero Dawn Remastered
Eközben az Until Dawn pc-s verziója nem lett igazán jól összerakva...
Until Dawn Remake: Die PC-Version startet mit technischen Problemen
Utoljára szerkesztette: kjozsef056, 2024.10.06. 11:24:24