WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • atiwrc
    #12574
    Egyértelmű hogy nem valam sikeres project, de nem hiszem hogy emiatt árulják a Kiákat, (valahol állítólag mindkettő fel volt rakva).
    Kezdő autónak megfelelhetne akár az OB-ra is és a Seatokkal akkor ott nem használnák. Az alfa is elég pocsékul kezdte de mégis a végére már egy elég jó autó lett belőle.
    Nemrég mutattak néhány képet hogy költöznek, a kérdés az hogy azért mert szebb újabb nagyobb műhely kell? Vagy ezt sem tudják fenntartani és a költözést kényszer szűlte.
    Ha jól rémlik árulták a Szabó Zsolt féle Seatot is már a Kiák mellet és az egyik szervizkamiont is.
    Jedloczky miért nem indult a többi OB futamon a csapat színeiben, hisz ez volt a terv? (igaz az unicorse-val se ment)
    Azt sem igazán értettem Zolderre miért is kellet rohamléptekben (új?) kocsit összerakni Nagy Norbinak? Nem volt két autó a garázsba?
    Az hogy dobták a TCR-es évet még érthető is valamelyest, hisz nem álltak túl jól a pontversenyben, pedig milyen jól is indult az év....

    WTCC jövöjéről keveset tudni, de ha TCR-es kocsikal mennek még akkor sem látom most biztosnak hogy Zengőék maradnának....

    Bár még nem láttam a Zolderi és Most-i ETCC futamokat, de annyira nincs pénz, hogy rászánjanak 3-4 óra tesztet, hogy kigyakorolják a rajtokat ezzel a kocsival? (Hogy ne bukjanak a jó időmérő után 2-3 helyet egyből)
    Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2017.10.08. 15:16:40