12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • bakkerman
    Ugy ahogy van egy vicc az egesz WTCC,olyan nevek mennek hogy csak kapkodom a fejem,hol vannak azok az idok amikor Priaulx,Tarquini,Yvan Muller, a nemet Muller tesok,Farfus,Giova gépelték egymast,24-26 autoval a mezonyben,tobb gyartoval...ma hany auto ert celba az elso futamon,12? Es nem azert mert a rajtnal 10-en legepeltek egymast...
  • bmwcrash
    Elvesztette a vezető helyét a bajnokságban, Norbi is csak 1,5 pontra van tőle. Mindezt azért mert önhibáján kívül ki kellett hagynia egy versenyt. Ha mákos lenne már rég eldőlt volna a vb cím a javára.
  • Sippie
    és még akkor sem tudnak a riválisok teljes pontokat szerezni, ígyvan, mákos.
  • bmwcrash
    Ja tényleg mekkora mákja van, hogy ki kellett hagynia egy hétvégét.
  • Sippie
    na legalább fél pont, ez is valami.
  • Solt
    Most csak annyi történt, hogy szimplán elmarad a második futam az eső miatt, pontokat nem osztanak! :D Ha ezek után Norbi világbajnok lesz, az maga lesz az isteni csoda! :)
  • Sippie
    na erre egyikünk sem tippelt, eső általi nullázás... no komment bazdmeg, Monteiro igazi f*szmáker.
  • Solt
    Plusz jönnek a galambok...
  • RatBaG #12579
    felrobban a turbója, elszáll a szervó...
  • Sippie
    na ki fogja kiütni Norbit a holnapi futamon? tippek?
  • RatBaG #12577
    A kínai WTCC-hétvége programja magyar idő szerint:

Október 14., szombat
    3:00 – Első szabadedzés
    6:45 – Második szabadedzés
    9:15 – Időmérőedzés – Eurosport 1 élő, M4 Sport élő
    10:30 – MAC3 csapatidőfutam

Október 15., vasárnap
    8:30 – Nyitófutam – Eurosport 2 élő, M4 Sport élő
    10:30 – Főfutam – Eurosport 1 élő, M4 Sport élő
    Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2017.10.13. 15:01:50
  • Akey
    Nem emlékszem, hogy valaki megemlítette már-e azt a véletlen egybeesést, hogy a 4 bajnoki éllovas közül - persze Norbin kívül - 3 (Monteiro, Björk, Bennani) mind-mind kiütötte Norbit 1-1 futamról. Az utóbbi 2 meg is sínylette az ütközést és egyszersmind az idei egyedüli nullázásukat is köszönhetik a kontaktnak.
  • RatBaG #12575
    http://index.hu/sport/michelisz/2017/10/10/wtcc_tiago_monteiro_nem_indulhat_kinaban/
  • atiwrc
    Egyértelmű hogy nem valam sikeres project, de nem hiszem hogy emiatt árulják a Kiákat, (valahol állítólag mindkettő fel volt rakva).
    Kezdő autónak megfelelhetne akár az OB-ra is és a Seatokkal akkor ott nem használnák. Az alfa is elég pocsékul kezdte de mégis a végére már egy elég jó autó lett belőle.
    Nemrég mutattak néhány képet hogy költöznek, a kérdés az hogy azért mert szebb újabb nagyobb műhely kell? Vagy ezt sem tudják fenntartani és a költözést kényszer szűlte.
    Ha jól rémlik árulták a Szabó Zsolt féle Seatot is már a Kiák mellet és az egyik szervizkamiont is.
    Jedloczky miért nem indult a többi OB futamon a csapat színeiben, hisz ez volt a terv? (igaz az unicorse-val se ment)
    Azt sem igazán értettem Zolderre miért is kellet rohamléptekben (új?) kocsit összerakni Nagy Norbinak? Nem volt két autó a garázsba?
    Az hogy dobták a TCR-es évet még érthető is valamelyest, hisz nem álltak túl jól a pontversenyben, pedig milyen jól is indult az év....

WTCC jövöjéről keveset tudni, de ha TCR-es kocsikal mennek még akkor sem látom most biztosnak hogy Zengőék maradnának....

Bár még nem láttam a Zolderi és Most-i ETCC futamokat, de annyira nincs pénz, hogy rászánjanak 3-4 óra tesztet, hogy kigyakorolják a rajtokat ezzel a kocsival? (Hogy ne bukjanak a jó időmérő után 2-3 helyet egyből)
    Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2017.10.08. 15:16:40
  • Norbi1990
    Comini alkotott
  • Szabi #12572
  • Miguel125
    Zengő árulja a TCR Kia-t. link
  • Akey
    A Honda maximum ballaszttal fut majd Kínában...

• RatBaG #12569
    http://index.hu/sport/michelisz/2017/09/22/michelisz_norbert_nm5_kerdezz_felelek/
  • atiwrc
    De szép is lenne egy ilyet Június környékén látni 24 óra után :D

Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2017.09.23. 19:15:00
  • Norbi1990
    ADAC TCR verseny
  • Nyiri
    Lehet hogy a többi srác is töri folyamatosan a kocsikat és az Audi megunta pénzelni a roncsderbit :)
  • RatBaG #12565
    tegnap olvastam ezt a cikket:
    http://www.p1race.hu/hir/tassi_attila_az_utolso_futamon_derul_ki_hogyan_kezelem_a_nyomast
    öröm nézni vernay vergődését, versenyről-versenyre egyre jobban eldurran az agya, remélem attika jól megcumiztatja a szezon végén:
    https://www.touringcartimes.com/2017/09/04/jk-vernay-frustrated-attila-tassi-thailand/
  • atiwrc
    Én sajnálom a bajnokságot, egy jó belépő szintű sorozat volt.
    Mi az franc van mostanság ezzel a világgal, kihalnak a kis, és lassan a nagytúrás bajnokságok, de már a márkakupa sem tud müködni?
    Először a Leon Eurocup, most meg ez.... DTM-nek -1 betétfutam, már csak az kell hogy a GP3 egyesüljön az F3-al és akkor lőttek még1nek.
    Legközelebb kimegy az ember a DTM-re és rajtuk kivül csak a Német Porsche Kupa marad? Na jó ott van mondjuk a tourenwagen classics, az mehetne mindehova :)
  • Norbi1990
    Ezt az ő PR csapata írta, még jó hogy :D

Röviden elég szegényes ez a mezőny. Írják, hogy több évtizedes tapasztalatokkal rendelkező versenyzők szerepelnek a mezőnyben. Hát ennek a szériának a teljes szezonos pilóták huszonévesek és tizenévesekből áll. A vendég versenyzők szoktak lenni híresebb pilóták, celebek (Nürburgringen pl Marco Melandri szerepelt).

A másik, hogy Vivien kb már a 3. autója lett összetörve most Nürburgringen (mondjuk itt szerintem pont szerencsétlenség volt, hogy így járt), de hogy finoman fogalmazzak elkerülhető lett volna az összes ütközése, de erről egy szóval se emlékeznek meg soha :D

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy az Audi jövőre is megtartja-e és, hogy milyen sorozatba fog indulni, ha egyáltalán fog.
  • SimaSuna #12562
    "...A TT Cup-ban eltöltött rövid idő alatt Keszthelyi Vivien letette a névjegyét a nemzetközi autósportban..."
    Erre IS gondoltál? :D
  • Nyiri
    Tudnál mesélni? A cikkben konkrétan az egekbe magasztalják és körbenyalják a csajt.
    Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2017.09.14. 20:11:07
  • RatBaG #12560
    mennyi aranyköpés, csak kapkodom a fejem.
  • Norbi1990
    Egy kis olvasnivaló. Lehet inkább a humoros topikba illene. Aki képbe van ezzel a bajnoksággal az tudja miről beszélek :D
    Megszűnik az Audi TT Cup.
  • RatBaG #12558

• RatBaG #12557
    http://hosszabbitas.hu/wtcc/legendak-ternek-vissza-a-palyara
  • danikosz

Sziasztok!

Egy szimulátoros bajnokságot szeretnék nektek ajánlani. Szeptember végén rajtol a VSR BTCC bajnokság! Az rFactor2-vel futós sorozat 8 állomásból fog állni (Rockingham és Thruxton marad ki az eredeti naptárból), ahol minden pályán 3 futamot rendezünk és a legrosszabb versenyhétvége eldobható lesz. Várunk mindenkit sok szeretettel!

Bajnokságról bővebb információk és jelentkezés
  • RatBaG #12555
  • Norbi1990
    Kíváncsi leszek a Honda hogy fog menni itt.
    Attika nagyon rákészült, már 1 héttel ezelőtt elkezdett átállni az ottani időzónára :D
  • RatBaG #12553
    http://index.hu/sport/motorsport/2017/08/30/michelisz_thaifoldon_ujra_autoba_ul_csapataban/
  • gordon 24
    kb. Szomorú. :-( Mondjuk uncsi is.
  • SimaSuna #12551
    volt kontakt, ha csúnya volt a boxban a 2 pilóta egymás közt elintézte....

Most ha a másikhoz csak hozzáér...törik a felfüggesztés, meg bírság...
  • gordon 24
    Jaja. Még ez a DTM is "ember közelibb" volt. Én nekem annyira fontos volt és most is az lenne, hogy hasonlítsanak tényleg azokhoz amiket tudunk mi vezeteni. Ez még BTCC-ben játszik. De már a TC1 es wtcc is határeset. Régen amikor ránéztél arra az s40-re vagy arra a az A4 re vagy a mondeo mk2-re. Akkor azt láttad, hogy van rajta egy spioler és valami nem stimmel a futóművel, de kukk ugyan olyan mint a tied. És ez nagyon hiányzik nekem. És milyen versenyeket toltak? Nem volt ez faszom nyavalygás állandóan. Most egy lökés aztán a wtcc már lengetik a figyelmeztető zászlót. Régen? Kinem szarta le? Az nyert aki bírt. Igaz, hogy utána lehet felpofozták a pitben, de hát van ilyen :-))
  • SimaSuna #12549
    BMW 635 CSI
  • RatBaG #12548
    itt is beindul a nyálelválasztás.
    a fekete bmwnek meg az alfának milyen hangja van!

Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2017.08.28. 01:14:39