• The Termentor
    #74
    Beszarok rajtatok!!
    ez hihetetlen. most oszinten ki hasznalt mar innen machintost??? nem az hogy lattad a kirakatba anem legalabb ket napig??? na hat ezaz bazzeg!
    tudod mi a tre? az hogy ezt a dvdt ugy hivjak hogy mac os x.
    legalabbis amit leirtal. ja bocs nincs benne virrusirto. de minek? alig van mac re virus. nem azer mer az olyan jo! hanem mer nem hasznaljak annyian.
    "lol, nehogymá az legyen a baj, hogy a wint könnyebb/egyszerűbb használni"
    nem az ! jaj de jo lenne. nekem az a bajom a vinnel hogy nem egyszeru hasznalni!! mivan te haluzol? vagy nem latod jol a betuket? vagy ennyire nem tudok mar magyarul hogy erthetetlen amit irok???
    en pont azer nem azt hasznalom mer nem egyszeru. es nem " teszkos haver" rakta ossze hanem egy hiperszuper osszerakott konfig! designed for win xp volt rairva. szal nemtom. biztos en vagyok a hulye. nem ertek hozza. eppen ezert szeretnem hogy egyertelmu legyen az hogy szamitogep. vagas???
    ha valaki meg azt valaszolja erre hogy suta fasz meg virusiro baratja meg ms ellenes akkor azt kivanom hogy hasznaljon elete vegeig vindozt es ne vegye le soha a "szemellenzot" es ne tudjatok meg hogy a NAGY es josagos MICROSOFT nem is annyira szuper.