• FTeR
    érdekes dolog ez az OSS. Egyenlőre még nem tudtam vele azonosúlni, talán én túl önző vagyok ahhoz, h magamévá tudjam tenni a szellemét. Pedig megpróbálok minnél többet olvani külömböző félistenektől a témában.
    Valahogy úgy vagyok vele, mint az elméleti kommonizmussal (nem összetéveszteni az alkalmazottal - aki nem tudja mire gondolok ne flameljen bele és ne akadjon fel a párhuzamon), névszerint a minden mindenkié alapelvel. Valaki szépnek tartja valaki nem. Nekem alapvető aggájaim vannak vele szemben. Az OSSnél szép dolog az együt vagyunk erősek, segítsük egymáson és osszuk meg mindent. De az, hogy én írok 1 programot és abba bárki belepiszkálhat, átalakíthatja és tovább terjesztheti, az valahogy nem fér a fejembe. Ez olyan mintha egy festő/költő elkészíti művét közzé teszi majd valaki, akinek megtetszik fogja és rápingál még 1 kicsit/átír pár sort és tovább adja mint saját gyermekét, a kisbetűs részben jelölve, hogy mástól vettem az alapokat.
    De mint írtam volt, nyitott vagyok, ha valaki érez kéztetést, hogy ÉRTELMES ÉSZ ÉRVEKKEL meggyőzzön, szívesen fogadom, akár emailban is.