Utálom azokat, akik 60- 70 -nel vánszorognak előttem egyenes úton.
  • Random_
    Ja körforgalom!
    Ezt már régen le akartam írni, hogy most ugye ez jópűr éve lett divat kishazánkabn és Szegeden meg a környélén nem is nagyon lehet elkerülni őket Algyőnél van álítólag országban egyedülálló spirál körforgalom ami olyan szar, hogy csak na. Ha az ember nem figyeli a másikat is akkor könnyen beléjönnek mert eléggé lazán kezelik a körforgalomban a sávokat és a sávváltást.

Van Szegeden kettős körforgalom villamossal megtűzdelve na az érdekes még amikor elsőbséget kell adni a körforgalmon keresztülmenő villamosnak és sokszor nem sikerül figyelmetlenségből.

Nagyon sok idióta nem indexel kifele jövet pedig a beérezőknek fontos lehet, hogy éekanyarodik a bennhaladó vagy meg kell állni mert tovább köröz.
    A körforgalomban balra indexelés az idiótaság mintapéldája! Alapból elvenném a jogosítványt attól aki ilyen hülyeséget csinál mert ettől még durvább dolgokra is képes lehet. Gondolom ő azt hiszi, hogy ha balra köröz a körforgalomban akkor balra kell indexelnie végig.

Behaladáskor indexelés! Ez nem olyan idegeísítő viszont én csak akkor indexelek beérkezéskor jobbra, ha a következőnél ami közeli leágazás le is fordulok.