Szerintem az egyik legjobb zenemaker program
  • balee66
    A 3xOsc-nek alapból búgó hangja van, ezért írtam, hogy egy presetet használj, amin jobban hallani a változást. Bal oldalt a listából keresd ki pl. a Rave Lead presetet, mert annál jól érvényesül a szűrő hatása.
    De ha ez a preset nem szimpatikus neked, akkor ott van a Square nevű preset, az is jó erre a célra. Remélem, tudod milyen listáról beszélek, és hogy hogy kell használni a preseteket...

A dobnál hallottad az effektet részt nem nagyon értem.
    Arra tudok gondolni, hogy esetleg a Master csatornára tetted a Free Filtert, és a Kick hangját hallottad.

Először rakd be a 3xOsc-t (vagy SymSynth-et is használhatod, most lényegtelen, csak valami hosszú hang legyen, hogy halld a változást).
    Utána állítsd az 1-es effekt csatira (a legelső képen a Channel Settings ablakban jobb oldalt fent tudod kiválasztani a csatornát, be is karikáztam).
    Utána szintén az 1-es csatira berakod a Free Filtert.
    Namármost, a Free Filter frekvenciája alapból 1457-en áll, ami azt jelenti, hogy az 1457 Hz feletti hangokat levágja.
    Ennél egy szinus bassus jóval alacsonyabb frekvenciájú, egy cinnek viszont kb ez a középfrekije.

Ezek után még ne automatizálj, hanem csak a Free Filter frekvenciáját változtasd manuálisan úgy, hogy közben szól a 3xOsc.
    Ha mindent jól csináltál, hallanod kell a változást...