29 éves vagyok, még 30 év és elég idős leszek hozzá hogy már semmi ne érdekeljen Konditeremben még sose voltam, mert nincs rá szükségem hogy a kinézetemmel keressem meg a betevőt, vagy azzal hogy másokat megfélemlítsek. Az egészséges étkezésre is nagy ívből teszek, mégse voltam még soha 1 napot se kórházban. Kinézetem is teljesen normális. (ezt a 2őt lekopogom) Ezek a dolgok NEM ettől függnek. Manapság a vallás helyét a tudomány vette át, és a sok hívő ugyanúgy nem tudja elfogadni hogy nem az ennek megfeleléstől függ az élete meg jóléte, ahogy anno a keresztények se tudták elfogadni hogy az imádkozás se változtat semmin.
Az jó hogy te tudod én hogyan gondolom a kiválasztódást ... igaz az erőnek semmi köze nincs hozzá de az most mind1. A művészek meg tudósok mégis hogyan jönnek egy faj fennmaradásához?? A művészek ilyen szempontból tök feleslegesek (legtöbb buzi is, az aztán fenntartja a fajt) de a tudósok közül is a legtöbb abszolút szaporodásra alkalmatlan volt, pl. filozófusok akik minden napjukat percre pontosan ugyanúgy élték le, stb. De a maradék is felesleges, pl. atombomba megalkotói inkább a faj kipusztításában segédkeztek, de még a gyógyszerek feltalálóira sincs szükség, a pestisre se volt gyógyszer mégis túlélte az emberiség.
Egy faj fennmaradása szempontjából SEMMI jelentősége egyes egyedek életbenmaradásának, ezt kéne már végre megérteni. A defektes egyedek jobb ha nem örökítik át a tulajdonságaikat az utódaikra. Sőt. Hamarosan elérhető lesz a jelentősen hosszabb élet, egy napon talán még az egyes egyedek örök élete is. Na azon a napon a FAJ kihal ... inkább azt értsd meg hogy miért, ezt sokkal könnyebb megérteni mint azt hogy egy másik ember mit ért egyes fogalmak alatt.
A vezető emberek közül senki sem gondolkodhat így mint én, egészen egyszerűen azért mert én már vagyok annyira intelligens hogy felfogjam vezető embernek lenni szívás. (ergo nem is lennék az soha) Valódi hatalom manapság már nem létezik, a vezetők max annyit érhetnek el hogy híressé lesznek vagy vagyont harácsolnak. Változásokat vajmi keveset érhetnek el, megköti kezüket a rengeteg kompromisszum, bürökrácia, közvélemény (TV, sajtó) de főleg az hogy manapság a hatalom mint olyan egyszerűen TÚL SOK emberre oszlik szét. Ha pedig úgysem tudnak változtatni mi a faszér legyenek vezetők? Sok segget ki kell nyalni, rengeteget hazudni, lopni, csalni ahhoz hogy oda kerülhessenek. Ezeknél mind van értelmesebb időtöltés is.
Aki kicsit is érzékeny az meg sose kerül oda hogy műthessen másokat. Végezd el az orvosi egyetemet, akkor majd meglátod miért nem ... de még a hibátlan idegrendszerűeket sőt a tuskókat is kikészíti a hazai orvosi lét, a balkáni körülmények, rengeteg túlóra, anyagi megbecsülés teljes hiánya, ezzel összefüggésben a félig zsarolás-szerű "hála"pénztől való függés, stb. A hazai orvosok nagytöbbsége 50 éves korára alkoholista idegroncs, 60 éves korára meg hulla.
De minek koptatom itt a billentyűzetet, van érdekesebb dolog is amivel eltölthetem az életem.