• mikike
    #3
    brannert is rakj be modi:


    TV2:
    A huszonhét éves Csilla már gyerekkora óta nincs kibékülve a testével. Testsúlyfeleslegével sokáig nem mert szembenézni, mert a tükör kíméletlenül megmutatta a valóságot. Csilla évekkel ezelőtt megelégelte, hogy nem érzi nőnek magát és gátlásai vannak, ha le kell vetkőznie, ezért szigorú edzésbe és diétába kezdett. Többet fogyott, mint remélte, mégis boldogtalan volt...

    A TV2 november 16-án induló új produkciója, A Nagy Alakítás esélyt ad a változásra. Csillán a sor, hogy eldöntse: él-e a lehetőséggel. A Nagy Alakításban bemutattuk, hogyan változik meg az élete a műtőasztalon egy szebb jövő reményében.


    Galéria!
    Csilla már gyerekkorában kövér volt, kamaszként pedig bárhogy is próbálkozott, nem bírta leküzdeni súlyfeleslegét. A sok szenvedést megelégelve, kíméletlenül kemény edzéstervvel és diétával végül sikerült megszabadulnia testsúlyának több mint a felétől. Az eredmény megdöbbentő volt, akár boldogan is végződhetett volna a tortúra, ám Csilla még ekkor sem lehetett boldog, ugyanis a hihetetlen méretű súlycsökkenés negatív mellékhatásaként mellei megereszkedtek, de ami még ennél is szörnyűbb volt, a hasán ott maradt az egykor 120 kilós nő méretére tágult bőr.

    A fogyás hatására ruhában önmagával elégedett, ám meztelen testétől továbbra is gátlásokkal küzdő Csilla a TV2 felhívását hallva levelet írt, melyben A Nagy Alakítás című új produkció szakembergárdájának segítségét kérte.

    Amikor Csilla megtudta, hogy ő lett az egyik kiválasztott, örömében sírva fakadt. Akkor, ott, ő már tudta: a kezében lévő értesítő a gyötrő korszak végének lehetőségét jelentheti.
    Egy nő, aki keményen küzdött azért, hogy megváltoztassa testét, ám a várva várt felhőtlen öröm elmaradt.

    A műsorban végigkövetjük, hogyan szabadul meg a huszonhét éves Csilla a műtétek és az utókezelés során a gátlásoktól, hogyan néz szembe megváltoztatott testével, valamint azt, hogy családja hogyan fogadja őt.



    Galéria!
    A huszonkilenc éves Babi orra először sportolás közben sérült meg, majd mikor hét évvel ezelőtt úgy döntött, otthagyja élete nagy szerelmét, a veszekedésbe torkolló szakítás brutálisan durván zárult: a fiú lefejelte a lányt. Babit kórházba szállították, ahol több műtétet végeztek el rajta, s végül sikerült megmenteni az orrát, ám a fejelésre még ma is a csúnyán eldeformálódott orra emlékezteti. Babit nap mint nap megszólták az utcán, munkahelyén a kollégák.


    Babi édesanyja szívszorító levelet írt a produkcióhoz, amelyben segítséget kért lánya számára, aki szorongásaitól szeretne megszabadulni, mert már nem tudja elviselni a mindennapos megaláztatásokat. Babi a családfenntartó, nehéz körülmények között élnek. Édesanyja végső elkeseredésében azért fordult a csatornához, mert nem bírta nézni lánya szenvedését és tudta, a korrekciós műtét kifizetésére Babinak esélye sincs. A november 16-i adásban kálváriáját és önfeledt mosolyát egyaránt megismerhettük.