• IMYke2.0.0.0
    A röhej az volt, amikor az első komolyabb Predator jelenetnél (tudjátok, amikor pajzs ki, alak be és az első férfi meghal) odavágja az egyik Predator a negró csajszit a KIÁLLÓ betonsaroknak és az FELÁLL!
    Elmondom, egyedül néztem a filmet, Asszonyt elküldtem, mondom ez csak a filmre és rám tartozik... de már akkor okádni kezdtem, amikor Lars belépőjekor körvonalazódni kezdett a túlélő story... Mekkor gány volt. Legszívesebben sírtam volna.
    De erőt vettem magamon.
    Aztán jött az a nyáladzás a negro csajért, hogy ne menjen! Esküszöm - mondom, egyedül néztem! - ordítottam a PC-re, hogy takarodjon az a h*** p***a a f****a!
    Már akkor tudtam, hogy ő marad életben és az első áldozat a képmutogatós pasi lesz - minden ilyen filmben a lelkes apuka / anyuka hal meg elsőként.
    Na, ekkor felálltam a gép elől, bevettem egy Algoflexet. Seduxen nem volt

Aztán nekifutottam a folytatásnak... Bár ne tettem volna!
    A legjobb - és egyben a leg-alienesebb-predatorosabb-hátborzongatóan-jólesős rész az volt, amikor az első összecsapás megtörtén t a Ragadozók és a Fémtestűek között. Majdnem gatyámba élveztem!

De az öröm nem sokáig tartott.
    Az a rész végképp megnövelte az őszhajszálaim számát, amikor a hülye p***a RÁJÖTT (kiszopta a kisújjából a faszi?), hogy a tárgyak nem mások, mint fegyverek és ott eljátszotta az ember-majom közeledést (lehajtott fej, hunyászkodó testtartás). ORDÍTOTTAM!

Imádom az Alien-sorozatot!
    Imádom a Predator-sorozatot!
    Ezt a filmet messze kerüljétek el - ha nem akarjátok örjöngve szétverni a gépeteket, DVD-lejátszótokat!

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
    -----------------------------------------