A Halál a Ragadozó ellen

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huuu de szar film volt ez!!!
Történet az nuku!!!!

Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500

Kelta
Nem naygon értem én holliwudot:)) Volt korábban egy csomo egész jo AvP könyv. erre csinálnbak egy ilyen sz*rt!!!

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

.... és a rendezõi változat sem menti meg az idióta sztorit, a jellemtelen szereplõket, a nõies hosszúhajú predatort, az idegesítõen sablonos primitív befejezést.
ez egy B mozi.
Ja, ez a film szégyen...
Valahol azt olvastam, hogy Paul W.S. Anderson elvállalná az Alien 5-öt is...
Pénzkidobás, töltsétek le a netrõl.
Hát igen, a regényekhez nem sok köze van. Amikor a néger fõhõs csaj a predátorral majd kézenfogva rohan ki a tûzbõl az a jelenet leír mindent a film színvonaláról... :/
[NST]Cifu
Csak ismételni tudom amit leírtál.
Ez a film szégyen.
Az Aliens és a Predator I.-II. kötelezõ alkotás, nagyon jó és eltalált filmek. Inkább azokat vegyétek meg DVD-n, mint ezt a gányságot...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

fun az mondjuk lehet hogy vagy, de te inkább a fan-re gondolhattál most :)

Én is megnéztem direkt feliratosan.
Olvastam még annak idején a könyvet, ami már a távolabbi jövõben játszódik, az Alien történetek után kb 20 évvel, egy idegen bolygón.Most nem írom le az igazi sztorit, de igazi kasszasiker lett volna azt megcsinálni.Ez a piramis egy rettenetesen nagy gyökérség volt, szégyenfoltja az Alien és Predator filmeknek. Szégyelljék magukat ezek a köcsögök, hogy képtelenek egy jó filmet csinálni ebbõl a nagy sztoriból. Olvassátok el a könyvet, majd rájöttök, hogy mit kellett volna filmre vinni..
Véleményem a storyról:

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

RangeR
láttam már jobbat is, pedig jó lehetett volna, de olyat csináltak belõle, mint kb. a Holnapután

Neked ajanlom a Texasi lancfureszes gyilkost. :D

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

Ez 1 eleg gyenge film volt, a Columbo felugyelo 100szor igzalmasabb nala. Szegyen az Alien (es a Predator) sorozatra nezve hogy a nevet viselheti egyaltalan.

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

Loxa
így van!
Nekünk a rendezõi változat kell, hogy kellõ mélységig fantáziálhassunk a filmben. Ez a bevétel növelésére történõ törekvés, hogy a kicsik is láthassák, eléggé rossz dolog. Sajnos nem bírom ki, hogy ne nézzem meg a filmet, mert jómagam nagy fun vagyok mindkét szereplõ részérõl. Azért írtam hogy sajnos, mert az elsõ élmények mindíg jobban rögzülnek. Mivel figyelemmel követtem mind a két világot, ezért biztos érzékenyen fog érinteni a filmfeldolgozás, de ha már így van, akkor elégítsenek ki remek képi hatásokkal, mint például kibelezés, gerinckitépés, csontig nyílt sebek, langyosan gõzölgõ vér az orrjukból kifolyt agydarabkákon

nyominger egy film volt, tuti nem fizetnék egy erest ezért

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)

Pontosan, megvárjuk, míg kijön a rendezõi változat...
← ElőzőOldal 2 / 2