64
-
#24 Azért nem jó Damien Forrestal sztorija, mert senki sem ismeri Magyarországon kívül. Damien Forrestalt úgy hívják, hogy Gáspár András. -
#23 A cikkhez:
"Már régóta érlelődött az Alien vs. Predator duel összehozása, valószínűleg azóta, amióta a Predator 2-ben (talán) gegként megjelent a Ragadozó trófegyűjteményében egy Alien-koponya."
Nem már az első(!) alien film forgatókönyvében benne volt, hogy hazautazás közben egy bolygón felfedeznek egy piramist, tojásokkal....
Forrás: Fangória Magazin
Egyébként nekem is tetszett, a kliséket leszámítva, de azok nélkül nem megy be az átlagnép. Ez van, sajnos....
Igazából sokkal jobb lett, mint az Alien4, az egy rakás sz@r az elődeihez képest. -
Sityi #22 Nem tudom, hogy Damien Forrestal sztorija miért nem volt jó? Ugyanez lesz a Doom-filmmel is? Vagy a Silent Hill-filmmel is? Én ezeket várom nagyon, és reménykedem, hogy lesz végre olyan "játékból-film" végre, ami méltó mind az eredeti játék(ok)hoz, mind a filmhez, mint műfajhoz. -
Zedas #21 ...bár hozzá kell hogy tegyem, az AvP-n szerintem nem segítene ha beleraknák a hiányzó 50 percet... :) -
Zedas #20 A Cronicles of Riddick is az olló áldozata lett. Lehetett volna belőle egy új cult film, és lett belőle egy alsó B kategória.
Gratula a filmstúdióknak!
-
#19 ja igen.. es baromira varom az uncut verziot:))))
remelem visszateszik az 50 kivagott percet!!! sooot.. esetleg olyat is ami meg az R ben sem lett volna:) -
#18 :) ehh.. nehezen olvasom a hozzaszolasaitokat.. mert tok mashogy gondolom..of korsz ez igy normalis.. tok ciki lenne ha mindenki fikazna...
altalaban az utobbi evben mindig ugy ulok be egy filmre hogy:
ha en varom inkabb ugy gndolok ra hogy tuti nem lesz olyan jo
ha mindenki varja.. akkor tuti szar lesza film..
ha mindenki utalja akkor pedig kellemesen csalodom...
az AVP filmet nem sokan lattak elottem.. legalabbis nem lattam sok embert aki latta volna (moziban neztem az elso adasnal)
sajna az angolom hianyos.. igy csak felig ertettem.. de szamomra nem is a sztori volt a lenyeg.. ( nemtok elkepzelni mar egy uj fajta sztorit ennek a ket hosnek!!! ujabb felfedezes??? 5. urcsapat aki ujra felfedezi hogy mit tudnak az alienek??? unalmas... szal fikazhatja mindneki hogy a szar a tortenet.. nehezen lehetne kitalalni egy olyat ami mindenkinek fog tetszeni!
viszont az alien es predi csatanal majdnem szettortem a mobilt ugy szoritottam!!! eszmeletlenul lenyugozott!!! kibaszott jol meg volt csinalva.. es amugy is az alineknek drukkoltam..szal kesz voltam teljesen!
ugy ultem be hogy tuti elbasszak.. es nem lett olyan gaz mint ahogy gondoltam..tehat kellemesen csalodtam.. a csata meg 10 pontos volt! a kiralyno is olyan gyonyoruen mozgott mint meg soha....
ui: volt benne jopar dolog ami nem tetszett..de ez van...
-
kicsizoz #17 Nem olyan rossz ez, mint elsőre mondjátok....
Régen vol már Alien vagy Predátor film, ez épp jókor jött, egy jó kis B kategóriás egyszer megnézhető filmecske, csak hogy ne feledjük az eredeti filmeket.. :)
De ennek éppen megfelel!
Hogy lehetett volna sokkal jobb? hát odaát mostanában nem a minőségre hajtanak sajnos.. -
#16 A röhej az volt, amikor az első komolyabb Predator jelenetnél (tudjátok, amikor pajzs ki, alak be és az első férfi meghal) odavágja az egyik Predator a negró csajszit a KIÁLLÓ betonsaroknak és az FELÁLL!
Elmondom, egyedül néztem a filmet, Asszonyt elküldtem, mondom ez csak a filmre és rám tartozik... de már akkor okádni kezdtem, amikor Lars belépőjekor körvonalazódni kezdett a túlélő story... Mekkor gány volt. Legszívesebben sírtam volna.
De erőt vettem magamon.
Aztán jött az a nyáladzás a negro csajért, hogy ne menjen! Esküszöm - mondom, egyedül néztem! - ordítottam a PC-re, hogy takarodjon az a h*** p***a a f****a!
Már akkor tudtam, hogy ő marad életben és az első áldozat a képmutogatós pasi lesz - minden ilyen filmben a lelkes apuka / anyuka hal meg elsőként.
Na, ekkor felálltam a gép elől, bevettem egy Algoflexet. Seduxen nem volt
Aztán nekifutottam a folytatásnak... Bár ne tettem volna!
A legjobb - és egyben a leg-alienesebb-predatorosabb-hátborzongatóan-jólesős rész az volt, amikor az első összecsapás megtörtén t a Ragadozók és a Fémtestűek között. Majdnem gatyámba élveztem!
De az öröm nem sokáig tartott.
Az a rész végképp megnövelte az őszhajszálaim számát, amikor a hülye p***a RÁJÖTT (kiszopta a kisújjából a faszi?), hogy a tárgyak nem mások, mint fegyverek és ott eljátszotta az ember-majom közeledést (lehajtott fej, hunyászkodó testtartás). ORDÍTOTTAM!
Imádom az Alien-sorozatot!
Imádom a Predator-sorozatot!
Ezt a filmet messze kerüljétek el - ha nem akarjátok örjöngve szétverni a gépeteket, DVD-lejátszótokat!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#15 Sajnos ma ilyen Hollywood, ez van.. -
Dinosaur #14 Huuu de szar film volt ez!!!
Történet az nuku!!!! -
#13 Nem naygon értem én holliwudot:)) Volt korábban egy csomo egész jo AvP könyv. erre csinálnbak egy ilyen sz*rt!!! -
aliens #12 .... és a rendezői változat sem menti meg az idióta sztorit, a jellemtelen szereplőket, a nőies hosszúhajú predatort, az idegesítően sablonos primitív befejezést.
ez egy B mozi. -
aliens #11 Ja, ez a film szégyen...
Valahol azt olvastam, hogy Paul W.S. Anderson elvállalná az Alien 5-öt is...
Pénzkidobás, töltsétek le a netről. -
Pöty #10 Hát igen, a regényekhez nem sok köze van. Amikor a néger főhős csaj a predátorral majd kézenfogva rohan ki a tűzből az a jelenet leír mindent a film színvonaláról... :/ -
#9 Csak ismételni tudom amit leírtál.
Ez a film szégyen.
Az Aliens és a Predator I.-II. kötelező alkotás, nagyon jó és eltalált filmek. Inkább azokat vegyétek meg DVD-n, mint ezt a gányságot... -
Yv@n #8 fun az mondjuk lehet hogy vagy, de te inkább a fan-re gondolhattál most :) -
HUmanEmber41st #7 Én is megnéztem direkt feliratosan.
Olvastam még annak idején a könyvet, ami már a távolabbi jövőben játszódik, az Alien történetek után kb 20 évvel, egy idegen bolygón.Most nem írom le az igazi sztorit, de igazi kasszasiker lett volna azt megcsinálni.Ez a piramis egy rettenetesen nagy gyökérség volt, szégyenfoltja az Alien és Predator filmeknek. Szégyelljék magukat ezek a köcsögök, hogy képtelenek egy jó filmet csinálni ebből a nagy sztoriból. Olvassátok el a könyvet, majd rájöttök, hogy mit kellett volna filmre vinni..
Véleményem a storyról: -
#6 láttam már jobbat is, pedig jó lehetett volna, de olyat csináltak belőle, mint kb. a Holnapután -
tajfun #5 Neked ajanlom a Texasi lancfureszes gyilkost. :D -
tajfun #4 Ez 1 eleg gyenge film volt, a Columbo felugyelo 100szor igzalmasabb nala. Szegyen az Alien (es a Predator) sorozatra nezve hogy a nevet viselheti egyaltalan. -
#3 így van!
Nekünk a rendezői változat kell, hogy kellő mélységig fantáziálhassunk a filmben. Ez a bevétel növelésére történő törekvés, hogy a kicsik is láthassák, eléggé rossz dolog. Sajnos nem bírom ki, hogy ne nézzem meg a filmet, mert jómagam nagy fun vagyok mindkét szereplő részéről. Azért írtam hogy sajnos, mert az első élmények mindíg jobban rögzülnek. Mivel figyelemmel követtem mind a két világot, ezért biztos érzékenyen fog érinteni a filmfeldolgozás, de ha már így van, akkor elégítsenek ki remek képi hatásokkal, mint például kibelezés, gerinckitépés, csontig nyílt sebek, langyosan gőzölgő vér az orrjukból kifolyt agydarabkákon -
Vers #2 nyominger egy film volt, tuti nem fizetnék egy erest ezért -
Güzüke #1 Pontosan, megvárjuk, míg kijön a rendezői változat...