Mennyibe kerül egy karambol után?
  • COFair
    #147
    bazz.. én még ha hátul ülök, akkor is bekötöm magam, sőt, egyszerűen zavar, ha nem vagyok bekötve. de a kedvencem az, amikor beülök valaki mellé, és megkérdezi: Miért kapcsolod be? Nem bízol bennem? .. Mondom: De bazmeg! Csak tudod egy karambolhoz is két ember kell, nem csak arról van szó hogy nekimész az első fának! Volt már balesetem nekem is, nem én voltam a hibás, hanem egy piás Fiatos, aki úgy döntött, hogy nem adja meg az elsőbbséget, illusztrálom az eredményt: http://www.sg.hu/galeria/10332364001093964686.JPG .. Először a Fiat orrát vittem el (az a mázlista fasz csak pörgött párat a tengelye körül, inkább jött volna szemből, megérdemelte volna), aztán egy betonoszlop tört ki tőböl.
    Hozzá kell tennem, én sem 50nel mentem (sőt), meg akkoriban én sem használtam az övet, uhogy nekem is nagy mázlim volt, hogy mindössze egy szép kis vágás lett a fejemen, az is csak azért, mert lefejeltem a tükröt!
    Ezután az eset után nem is indulok el anélkül, hogy bekötném magam. Ha akkor be lettem volna kötve, semmi, ismétlem SEMMI bajom nem lett volna, hiába vették TKra a kocsit.. Pedig nem egy Kispolákban ültem, ami egy nekirepült madártól is TKra törik.. Na mind1!
    Szal aki azt prédikálja hogy nem kell bekötni az övet; minek az, az ciki; vagány vagyok, döng a szaros teknó a kocsiban; meg hasonlók, annak én is csak azt tudom mondani, hogy NE KÖSD BE MAGAD! Ha ennyi eszed van.. Csak aztán nehogy valaki más szenvedjen kárt amiatt, mert nem kötteted be az övet vele!