Mennyibe kerül egy karambol után?
  • Z
    #142
    Szerintem pedig amit meg lehet tenni a megelőzés érdekében azt tegyük meg. Nyilván nem fog megváltoztatni egy-két magánember ilyesmiket, ha a környezetvédők sem érnek el sz*rt sem a saját területükön, vagy a gimiben levetített abortusz nem lesz hatással két napnál tovább az emberre. Bár azért halálraítélteken (többszörös gyilkos, gyerekgyilkos, stb) meg lehetne mutatni, hogy milyen egy halálos baleset...és ha mondjuk ezt egy nagy show keretében adnák elő. (most mindjárt kapok a fejemre az emberjogi aktivistáktól)

    Jóléti társadalmakra jellemző jelenség az ilyen gondolkodás? Persze! De pontosan azért kell ilyen baromságokra koncentrálni, mert nem a sötét Kongóban élünk, hanem - többé-kevésbé - jóléti társadalomban.

    Ha itt a mi kis környezetünkben nem tudunk változást hozni, akkor minek törődjek a világ 3/4-ével, ahol mások a problémák. Meg azoknak a problémáknak a megoldásai a nagy NGO-kra várnak.

    "tisztelt "görcsösen ügyelek a közlekedésre, nehogy történjék valami és majd befosok közben" emberkéknek!" - Bekötöm magam, hátul is. Engem ki lehet röhögni, de már leírtam korábban is, hogy nem érdekel.

    Görcsösen ügyelek a közlekedésre. Ilyen vagyok. Pontosabban majdnem, mert a szabályok szerint lehetetlenség úgy közlekedni, hogy oda is érjek valahova időben. Arra viszont figyelek, hogy b*lfasz ne legyek, és b*lfasz nekem ne okozzon bajt (bár ezt sokkal nehezebb - pl: kínai 150 cm-es kisasszony ki sem lát a BálnaMergából - realizálni).