Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
Nem azt mondom, hogy nem szoktam lenyelni. Picit "siránkozok", de aztán továbblépek. De mondom leginkább az zavart, hogy mindezt 25 perc alatt.
Aztán tegnap még elmentem Lidóba is pókerezni. 5+1, 2r. 1 addon. Átlagos chippen álltam, mikor KK-t kaptam kézbe, ezt már az egyenes kiesés után. Mondom hívok 1000-ig (200 volt a nagyvak, előttem mindenki dobott már.) a nagyvak, akirő tudtam, hogy nem egy feszes játékos, visszahívtam rá az all int. Kicsivel többem volt. Gondolkodtam, majd megadtam. Mutatás. Nála QQ volt. A tagnapi napom értelemszerűen a bukásról szólt. Jött is a flopba a Q. Mint kiderült, volt egy srác, aki KQ-t dobott. Így 1 outja volt öszesen ami lejött neki. Aztán miközben cashgameztem, láttam, hogy már a döntő asztalon ül. Ebből is látszik, néha milyen apróságokon múlik, hogy nyer-e az ember. Ha ott nem esik le az a pakliban lévő 1 Q, akkor már rég nem lett volna versenyben, én pedig az asztlon chipleaderként beállhattam volna végre a picit megfontoltabb feszesebb, kevesebb kockázattal járó játékra.
Persze cashgame-n ugyenz folytatódott, úgyhogy azt is hamar elbuktam a beülőmet. A srácnak leesett a flushe riverre a floppolt Q settem ellen. Turnon már all in voltunk.
Szóval a tegnapi nem az én napom volt :D